Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ashifin

Newbie
  
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About ashifin

  • Birthday 09/29/1972

Technical support

  • Status
    Працюю

Information

  • Gender
    Чоловік
  • City:
    Бердянськ це Україна

Recent Profile Visitors

307 profile views

ashifin's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

  1. Дякую за поради! Визначились що hreflang буде досить))
  2. Всем привет! Сеошник задал такую задачу, чтоб в кноке перключения язика Гугл видел реальный урл страницы например как первом вложении, сейчас у нас вот так https://prnt.sc/qoVrxfyfCrCV готовий модуль я не нашел, возможно кто подскажет в какую сторону копать,
  3. О дякую, а на ShowCase від https://market.octemplates.net/ua/templates/showcase-adaptivnyj-universalnyj-shablon буде працювати чи потрібна адаптація?
  4. Пробовал зайти на демку, а там стилі слетели, можете поправить , нужно заказчику показать перед покупкой
    Крутий модуль! Розробник оперативно допомогає при виникненні проблем. Рекомендую всім своїм замовникам! Та взагалі всім, хто бажає покращіти юзабіліті свого магазину.
    Дуже крутий модуль! З ціми опціями постіна морока, а тут все вирішується так швидко., за пару кліков та налаштувань. Я планував купити модуль одного іншого розробника, вже протетував демо і приготувався до нужної роботи прописування опцій у купи товарів, Але на мені повезло, сайт того розробника хакнули і випадково натрапив на цей. Пясля стандатной установки та невеликих налаштувань груп опцій, прописувати їх одне задоволення, редагуєшь один товар, а на виході отримуєшь цілу групу, вже з налаштованними опціями. Велике дякую розробнику модуля, за розробку та підтримку.
    Доброго дня! На привеликий жаль я не застосовував цей модуль в своїх перших магазинах! Цеж скільки часу я міг заощадити!))) Це не просто модуль, це файний програмний комплекс для зручного адміністрування вашого магазину. Так спочатку треба витратити день-другий на те щоб навчитися, для цього є добрі справочні матеріали та підтримка розробника. Потім для завнтаженя прайса з 1240 товарів я витратив десь трохи більше двух годин. Спочатку бавився на 40-60 позицій, грузив для кожної категорії окремо, то залітало вообще без проблем. Але потім вирішив грузити повними розділами по 1000+ позицій Більша частина часу це невелике підлашиування прайсу, та налаштування постачальника, категорії, підкатегорії, хорактеристики та інше. Потім тиснеш кнопку і чекаєшь, якщо вилітає (це якщо багато товарів грузиш) то оновляєшь сторінку і модуль справно продовжує роботу. Корочше залетіло як діти в школу! Ще хотілось би відзначити, гарну підтримку розробника модуля, Сергія. Він терпляче відповідав на всі мої тупняки, а потім ще й на моє прохання, дописав в модуль, щоб він бачив моє додаткове поле, що я додав в опис товарів. Я теперь буду ставити цей модуль на всі свої замовленя це 100%! Всім добра та Перемоги!
  5. Доброго дня! Перед купівлею треба такая інформація. Модуль поєднує декілька товарів. Але не скриває заві. Щоб було зрозуміло, що треба: чи можно скрити якось інші пропозиції в категорії, щоб не виводился, а була одна і з неї клієнт обирав потрібну? Чи якось це зробити можно?
  6. Доброго времени суток! opencart пока изучаюСуть вопроса следующая.Есть свежая сборка OcStore 3.02. Поставил на локалке, убрал демо-товары добавил несколько своих тестовых. создал загружаемый файл и прикрепил его к товару.Товару назначил цену 0,00 Теперь когда провожу тестовую покупку этого товара , выбираю тип платежа Бесплатный, продажа вроде проходит.появляется надпись что заказ сформирован и его можно посмотреть в личном кабинете.но ни в личном кабинете покупателя ни в админке этого платежа не появляется.Понимаю что ответ где то рядом и что то я упускаю, но уже мозг сломал. Ставлю второму товару минимальную цену, пробую делать покупку, все нормально появляется и в кабинете покупателя и в админкеразумеется искал в поиске, но везде как просто добавлять обычный товар а про бесплатный не нашел.
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.