Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

paulkouls

Users
  
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by paulkouls

    Чудовий та гнучкий шаблон, який закриэ 100% потреб для розгортання стильного та сучасного інтернет-магазину! Окремо відмічу оперативну та ефективну підтримку від розробників: супер-швидкі відповіді на звернення та, як вишенька на торті, реалізоване побажання по функціоналу корзини (яка до речі теж чудова, гнучка і вже вбудована у шалон зі старту). Рекомендую!
  1. Собі закрив питання з кривими номерами маскою та регуляркою. В мене була проблема що люди користувались автозаповненням, або самі дублювали зайвий нулик і доводилось шукати останню цифру. Тому склав таку просту регулярку яка не дозволяє в моїй масці там де код оператора робити декілька нулів підряд. З того часу проблем не було. Маска: 38(099)9999999 Регулярка: ^(3|)[0-9]\(0[1-9]{1}[0-9]{1}\)[0-9]{7}
  2. Якщо клієнт не заходить в чат протягом 10 хвилин, то менеджер відписується йому у особисті повідомлення у Viber чи Telegram, якщо потрібно щось уточнити. Якщо це оплачена заявка, або клієнт що повернувся (не перше замовлення) - просто відправляємо повідомлення що замовлення опрацьоване автоматично і очікувану дату відправки. Є невеличка частка клієнтів, які не бачать чи не зрозуміли що від них потрібно, але більшість тих хто не зайшов (якщо це перше замовлення) - не робили замовлення а це просто "жарт" від знайомих - наша специфіка ніші)
  3. Працюю з цією системою рік - враження чудові. Все досить добре продумано, купа інтеграцій. В рідний модуль інтеграції з базовими знаннями php власноруч додав передачу накопичувальної знижки - це до того, що все доступно зроблено. З підтримкою мав контакт один раз, коли система вночі перестала працювати (виявилось що накатували оновлення), але відповіли протягом 10 хвилин, що здивувало, і спілкуються дуже привітньо. Загалом системою особисто я задоволений на 8/10 - вона чудова і дуже поліпшує швидкість та якість роботи, особливо коли завал по замовленням. З плюсів відмічу: - Загальну швидкість та стабільність системи - все працює "з коробки" на опенкарт, як треба. - Простота налаштування та багато навчальних матеріалів. - Багато інтеграцій які працюють стабільно без проблем - Багато можливостей автоматизації рутини (шаблони для чатів, тригерні сповіщення клієнтів, тощо) - Періодичні оновлення (система оновлюється приблизно раз в квартал і туди залітають найзапитуваніші фічі від користувачів - є своєрідний "стіл замовлень" де можна залишити хочушку і якщо інші її залайкають - це з'явиться у системі) - Можливість вести базову бухгалтерію, контролювати витрати, бачити окупність рекламних кампаній через GA4 З мінусів відмічу: - Слабкі звіти. Їх вистачає щоб побачити картинку загалом, але в них відсутня можливість обирати щось за межами діпазону дати - Слабкий склад. Тільки нещодавно з'явився свій CRON для автоматичного імпорту xml прайсу у систему і працює він раз на 12 годин. До тогож не продумана можливість щоб в одній номенклатурі були різні SKU від різних постачальників, якщо це однаковий товар. Для базових потреб такі склади підходять (до прикладу товар у вас на складі, та цей самий товар на складі вашого постачальника) але на щось більше ніт. Чи можна рекомендувати? Однозначно так. Гнучка та потужна система, яка поліпшується для користувачів. Свої кошти відпрацьовує на 300%.
  4. Пане @SooR, а підкажіть будь ласка, чи не планується інтеграція функціонала модуля ocDepartments в нових версіях фільтру, чи можливо оновлення вищезгаданого, щоб працював з останніми версіями фільтру? Було б дуже зручно, на технічних сторінках (акції, пошук) мати можливість фільтрувати товари по категоріям. Дублювати назву категорії в атрибут, якось виглядає наче костиль
  5. Краще навпаки від цього відходити одразу і вимикати. Подумайте як ви будете фіскалізувати це у чеку. Бо якщо пробити як послугу доставки, то 90% що у вас немає на це кведу, адже на спрощеній системі цей квед недоступний, а 47.91 не регулює саме доставку. Якщо пробивати якось творчо (типо послуги з організації логістики - на це треба теж переглянути правильний квед (можливо 52.29 - він наче не заборонений на єдиному), ну і якось пояснити клієнтам що це за послуги). Імхо, краще оплату доставки залишити клієнту у відділені. Якщо у часному випадку клієнт всеж хоче сплатити доставку (до прикладу комусь на подарунок), прийміть окремо на iban і не фіскалізуйте (це допускається в такому випадку), але не забудьте додати цю суму до звітності🙂 Якщо всеж хочеться і розумієте всі ризики, то в розділі модулей «враховувати у замовленні» доставку поставте у сортуванні перед ітоговою сумою)
  6. Дякую за елегантне та просте рішення! Трошки підкорегував під себе, додав прогресбар та вивів напряму в твіг і тепер +100 кінських сил до корзини)) Вогінь!
    Мабуть найкраще, що купував для магазину останнім часом за відношенням ціна/користь. Був певний затуп з індексуванням сторінок, боти поганенько сканували контент і сторінки швидше вилітали з індексу ніж додавались. Після підключення цього API та актуалізації контенту - +200 сторінок у індекс з 300 відправлених! Якесь чудо для магазину. Досі під приємним враженням після відкриття сьорч консолі. Однозначно рекомендую! Невеличкі тупняки можуть виникнути з першим налаштуванням, бо інструкція в стилі гугл, як завжди плутана, якщо не подужаєте - зверніться до автора за платним налаштуванням. Не пожлкуєте бо в решті це 100/10.
  7. Напишіть автору за платним допрацюванням, щоб він вивів вам кнопку "додати коментар" у списку замовлень. Сам коментар звідти прочитати і так можна)
  8. Корект по ситуації з купонами - все одно не записувались після оплат-онлайн. Вирішено рішенням з англомовного форуму. Продублюю сюди для історії Для ocStore 3.0.3.7 у файлі /catalog/model/extension/total/coupon.php цей код (всю функцію confirm): public function confirm($order_info, $order_total) { $code = ''; $start = strpos($order_total['title'], '(') + 1; $end = strrpos($order_total['title'], ')'); if ($start && $end) { $code = substr($order_total['title'], $start, $end - $start); } if ($code) { $status = true; $coupon_query = $this->db->query("SELECT * FROM `" . DB_PREFIX . "coupon` WHERE code = '" . $this->db->escape($code) . "' AND status = '1'"); if ($coupon_query->num_rows) { $coupon_total = $this->getTotalCouponHistoriesByCoupon($code); if ($coupon_query->row['uses_total'] > 0 && ($coupon_total >= $coupon_query->row['uses_total'])) { $status = false; } if ($order_info['customer_id']) { $customer_total = $this->getTotalCouponHistoriesByCustomerId($code, $order_info['customer_id']); if ($coupon_query->row['uses_customer'] > 0 && ($customer_total >= $coupon_query->row['uses_customer'])) { $status = false; } } } else { $status = false; } if ($status) { $this->db->query("INSERT INTO `" . DB_PREFIX . "coupon_history` SET coupon_id = '" . (int)$coupon_query->row['coupon_id'] . "', order_id = '" . (int)$order_info['order_id'] . "', customer_id = '" . (int)$order_info['customer_id'] . "', amount = '" . (float)$order_total['value'] . "', date_added = NOW()"); } else { return $this->config->get('config_fraud_status_id'); } } } замінити на: public function getCouponInfo($code) { $status = true; $coupon_query = $this->db->query("SELECT * FROM `" . DB_PREFIX . "coupon` WHERE code = '" . $this->db->escape($code) . "' AND ((date_start = '0000-00-00' OR date_start < NOW()) AND (date_end = '0000-00-00' OR date_end > NOW())) AND status = '1'"); if ($status) { return array( 'coupon_id' => $coupon_query->row['coupon_id'], ); } } public function confirm($order_info, $order_total) { $code = ''; $start = strpos($order_total['title'], '(') + 1; $end = strrpos($order_total['title'], ')'); if ($start && $end) { $code = substr($order_total['title'], $start, $end - $start); } if ($code) { $coupon_info = $this->getCouponInfo($code); if ($coupon_info) { $this->db->query("INSERT INTO `" . DB_PREFIX . "coupon_history` SET coupon_id = '" . (int)$coupon_info['coupon_id'] . "', order_id = '" . (int)$order_info['order_id'] . "', customer_id = '" . (int)$order_info['customer_id'] . "', amount = '" . (float)$order_total['value'] . "', date_added = NOW()"); } else { return $this->config->get('config_fraud_status_id'); } } } і оновити модифікатори. В мене виправило роботу купонів в усіх модулях оплати.
  9. /catalog/view/theme/(моя тема)/template/common/cart.twig - тут дивіться
  10. Дякую за рішення проблеми! OcStore 3.0.3.7 + кошик Simple теж не записувались купони в історію і таким чином були безкінечними. Допомогли правки за аналогією вашого рішення. Нижче цитую ваш варіант з поправкою інструкції під OcStore 3.0.3.7
  11. В мене колись була та сама халепа - на рівному місці перестала відправлятись пошта. Виявилось що пошта, коли викликалась функція mail, чомусь відправлялась ігноруючи DKIM, SPF та інші записи які БУЛИ налаштовані для домену, відправляючись від взагалі якогось лівого ip хостера і листи не проходили перевірку безпеки серверів. Маю думку що це через криволапкість налаштувань хостеру. Дякуючи забугорним друзям з англомовного форуму нарив такий фікс: У Система - Налаштування - Пошта "Поштовий протокол" залишаємо "Пошта" У "Параметри функції mail" прописуємо -f [email protected] де yourmail - відповідно ваш логін пошти, де yourdomain.ua - домен вашого сайту. Працює такий фікс здається тільки з поштою яка на вашому домені, створена у хостинг панелі. Мені допомогло тоді
  12. Здається це тому що лист адміна приходить не в html форматі. У вашому випадку можна спробувати отримувати адміну просто такий самий лист, який отримує клієнт. Погугліть "изменить письмо админу opencart" - є готові інструкціїї, або спробуйте готове доповнення з офіційного маркетплейсу - підміняє адмінський лист на лист клієнта (не тестував) https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=41804&filter_search=admin order alert&filter_license=0
  13. Дякуємо за оновлення та окремо за підтримку Handy Product Manager!) Хотів запитати-запропонувати що до менеджеру інтгерацій та розширення його функціоналу. Чи можливо буде додати в майбутньому можливість обирати інші селектори текстових полей для інтеграції? Бо наприклад у Handy у списку товарів це реалізовано таким ось чином, відповідно інтегрувати не виходить. Було б дуже зручно мати ChatGPT ще й там, окрім сторінки масової генерації)
  14. Доброго дня) На трійку не планується версія? По структурі модифікатору бачу що дещо відрізняються файли та їх зміст який він зачепає між 2х та 3х. Страшно лізти адаптувати навпомацки)
  15. Вітаю) Зацікавив ваш модуль саме функціоналом авторизації клієнта по смс - супер актуальна штука в наші дні! Переглянувши демку, не побачив можливості відключити решту функціоналу: підтвердження клієнту при оформленні на сторінці чекауту (не потрібно бо цей функціонал реалізовано в мене на боці crm), підтвердження номеру при реєстрації клієнту (бо клієнти якраз реєструються при оформленні а там далі знов таки crm все чекне). Можливо десь прогледів чи дійсно не відключається? І по номерам в базі - в моєму випадку всі номери зберігаються в базі в такому форматі 38(067)1122323 - як зрозумів з повідомлень вище - це може бути проблемою? Якщо так, наскільки важко буде додати сумісність з "моїм" форматом номерів?
  16. З категоріями доречі топчик пункт для оновлень майбутніх. Відключив у модулі, бо якраз достобіса категорій і підвисало - подібно до стандартного опенкарту буде перфектно)
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.