Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

drOC

Users
  • Posts

    234
  • Joined

  • Last visited

7 Followers

Information

  • City:
    Київ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

drOC's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

45

Reputation

  1. Я б все таки порадив вручну перевірити кеш модифікаторів, якщо не допоміг простий бекап. Може додайте посилання на сайт, або самі спробуйте через консоль браузеру віднайти проблемний тег і додати його в пошук по фалам (модифікаторів).
  2. Sendpulse, mailchimp.. здається там є інтеграції офіційні для опенкарт
  3. Цікаво, чи не міг часом якийсь модифікатор змінити конфіг адмінки (або перекрутити його налаштування десь в іншому місці)..
  4. Психіатрія і телепатія, якщо вам подобається такий формат спілкування.
  5. Це вже питання до тих хто ці процеси шукає.. Може якось так (а може й інакше) <?php exec("pgrep php", $out); var_dump($out); З іншого боку, якщо це шейред хостинг, то чому до користувача претензії по процесам - може взагалі стек з іншого акаунту..
  6. pgrep php Не забувайте що HTTP запити обслуговує nginx або apache - саме там вони розподіляються на сокет PHP, а також окремо крутиться MySQL і ще багато чого, що може поставити окремий процес в чергу. Ця зв'язка залежить від налаштувань образу вашої системи, тому питання до того хто її налаштовував (ймовірно до хостера). Це якщо гіпотетично "DDoS" - дивіться журнали access log а не процес Останнім часом натикався на випадок безкінечних ajax-перезавантажень при валідації замовлення, якщо відкрити консоль то там просто сипе запитами на сервер я навіть не знаю скільки процесів виходить на фоні і як їх там вирулює веб-сервер, тут і атака на сервер не потрібна Але може бути якась неправильно налаштована / працююча задача crontab (що викликає PHP напряму) - може у вас там щохвилини якийсь скрипт імпорту прайсів шле запити в офлайн (з таймаутом 90 секунд наприклад), а написаний так що дозволяє паралельний запуск.
  7. Це вам треба один файл .htaccess для різних доменів налаштувати, залежно від задачі бо вірт. магазини роутяться через спільний корінь Може то ви про nginx бачили - там дійсно окремі конфігурації на хост можливі
  8. У консолі пише не знайдено файл (404) https://www.kaiven.com.ua/catalog/view/theme/rapid/assets/owl-carousel/owl.carousel.min.js
  9. Це помітив що з емейл сповіщень відбувається пересилання
  10. Взагалі можна для зображень створити окремий статичний сервер / хмару, просто як варіант. Наприклад оригінали зберігаються з ФТП, а кеш на продакшн. Можна зробити щоб оригінали взагалі використовувались з оригінального сервера (якщо немає ймовірності їх видалення звідти). З поточними швидкостями оптики можна дедікейтед вдома зробити на распбері, взяти диск на 1 Тб і не паритись. Коротше поставте собі той клінер платний і подивіться що він видасть. Головне щоб не повісився на таких об'ємах. В мене був перевірений модуль в закладках, але він виявився кацапським тому не ділюсь посиланням, інші нажаль ще не дослідив щоб порадити. Бажано щоб модуль клінінгу був з відкритим кодом (без іонкуб) тоді його можна допрацювати під свої потреби. Я б нічого не ресайзив / не стискав (навпаки поставив якість 100%), просто поклінив би сміття і допиляв той модуль імпорту щоб заново мені їх не завантажував. Думаю скоріше за все більшу частину диску з'їдає саме тека з оригіналами а не кешем.
  11. Я просто стикався з таким, що скрипт імпорту наплодив за два роки тільки щоденних дампів csv на 20 гб, не здивуюсь якщо те само й зображеннями. Опенкарт не видаляє зображення при видаленні товарів, ніяких тулзів чи алертів стосовно їх контролю застосування.. Головне щоб той платний клінер не повидаляв зображення із кастомних модулів, які він не підтримує з коробки.
  12. Ну так і питав спочатку що схоже якись скрипт імпорту забиває. Тут треба оптимізація цього скрипта бо все інше - не причини а наслідки. Ну і пережати / проклінити те що наплодив той скрипт вже. Я чомусь впевнений що у вас там купа зображень без прив'язки. Типовий випадок для багатьох чудо-модулів. Писав вище.
  13. Так, це тимчасове рішення ціною процесорного часу. Якщо так, то думаю самий простий варіант це спробувати зменшити якість тут (або краще всюди де ця функція передає атрибут quality або просто переписати цей атрибут у функції нижче, для тесту вистачить) /system/library/image.php public function save($file, int $quality = 90) { // зменшити quality Або дійсно взяти максимальний розмір зображень зуму і зменшити якимось скриптом локально, потім перезалити на сервер.
  14. Я думаю вам не перетискати треба а почистити зображення без прив'язки. Вони можуть заходити з імпорту і ніде не використовуватись. Спробуйте пошукати модулі по клінингу, але не раджу без бекапів пускати авто-очищення. Бо так ви зменшите якість зображень тільки, тут може краще розглянути перекодування кешу в webp якщо на те пішло.
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.