Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

alexxlr

Users
  
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,494 profile views

alexxlr's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

15

Reputation

  1. Але що таке "продаж"? Як товар потрапляє в ту чи іншу касу? Звідки він знає що йому треба до готівки чи до каси "карта", або безготівково. Скасоване замовлення наприклад. Це мало б відбуватись за статусами, методи оплати присвоюють статус, скасоване замовлення або повернення теж. На форумі є модуль який обмежує вибір статусів для користувачів, це зручно.
  2. Така ж проблема, була версія 3.5 все працювало як треба, а тепер на новій на яку вимушено перейшов, поля відправника відділення та отримувача формуються довго, 10-12 сек деколи довше. Розв'язали проблему? Все теж саме відпишу що і як вирішилось
  3. Крім функцій для мультимагазину, цей модуль помагає правильно налаштувати префікси та перемикання мов, я до цього вів. Налаштовано, автоматично. P.S. Не важко. Можливо ви не вдаватися в це питання.
  4. в цій темі автор не ставив таке завдання, хоча у мене це реалізовано ось цим модулем для цього є модуль, принципі без нього не варіант бути магазину до чого тут мультимагазин
  5. Ціни без проблем виставляються через штатний функціонал "знижки/скидки" , група покупців на сайт, спробуйте. Все в опенкарді, більшість процесів в автоматичному режімі Як у вас є нормальний програміст все працює як по маслу, у нас 3 сайта 1 адмінка, немає жодної проблеми яку не можна вирішити за недорого, синхронізація залишків миттєва, історія і ще багато іншого що без проблем можна реалізувати на опенкарді.
  6. Питання виставлення цін можна вирішити багатьма способами, це найлегше, якщо залишки на сайтах одинакові (1 склад) то мудріше буде все реалізувати через мультимагазин. Апі срм це все складно і дорого і не потрібно
  7. Мені треба лог зміни статусу замовлення серед користувачів, можна це налаштувати через цей модуль? Типо: Саша змінив в 10.12.23 13:33 замовлення номер "12331" на статус - "відміна"
  8. Привіт, треба під 3.02 ocstore, + треба буде дещо допрацювати за $
  9. Хочеться до кінця зрозуміти функції модуля, хто присвоює замовленню менеджера — автоматично чи хтось з відповідними правами в ручному режимі? є демо?
  10. Вітаю усіх! Треба написати модуль для полегшення роботи з поновлення залишків на сайті. Є товари які продаються і їх потрібно оперативно замовляти знову. Зараз це робиться просто через товари, але це довго і часто не ефективно. Ми на сайті використовуємо модуль для ведення історії залишку. Тобто є записи в таблиці коли, скільки та чого продано або скільки додано на сайт. На основі цієї таблиці потрібно створити наш новий модуль який буде по формулі враховувати попередні продажі за місяць і вказувати скільки потрібно закупити товару в цей момент. Всього планується 3 робочі сторінки: 1) списки закупок по брендах (1 список = 1 бренд) 2) список товарів бренду 3) вкладка в товарі Всі частини модуля описані детальніше в ТЗ тут: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MwWVXf9M3cnR-5ETmb2d6Xx9oj1rOkff8VtpMZSA_Y8/edit#gid=1500117569 *У файлі три відповідні вкладки
  11. Вітаю! ліг сайт biotech.com.ua вже годину лежить хостинг спочатку запропонував дорощий тариф а потім сказав що не факт що допоможе, (hostiq), на сайті ніяких маніпуляцій не було, тільки обробляли замовлення. У нах цей параметр max_user_connections= 30 - мало? Помилка: User sportsh6_bazza already has more than 'max_user_connections' active connections in /home2/sportsh6/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 7 Прохання, потрібно вияснити чому виникла така помилка. Хтось стикався з цим?
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.