Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

mesateri

Users
  
  • Posts

    145
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

8,072 profile views

mesateri's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

28

Reputation

  1. на болотах вже закінчились і програмісти?
  2. а що тепер потрібно оновити модифікатори. /storage/modification - видалити через фтп всі папки які тут знаходяться. Якщо не було тегу в оригінальному файлі header.php , ви його туди добавили, то залишилось оновити модифікатори. Якщо це не допомогло, беріть оригінальні файли і по одному переносьте поки проблема не вирішиться, при цьому не забувайте видаляти модифікатори. (свої файли можете перейменувати, на header2.php якщо хочете зберегти те що напрацювали.)
  3. Переконайтеся, що PHP встановлений: Ви можете перевірити це, створивши файл з ім'ям info.php з таким вмістом: <?php phpinfo(); ?> Якщо ви бачите код як текст на сторінці авторизації, це вказує на те, що PHP-код не обробляється правильно, і він виводиться як звичайний текст. Це може статися з кількох причин: Неправильна конфігурація сервера: Можливо, сервер не налаштований на обробку PHP-файлів. У цьому випадку сервер просто відображає вихідний код файлу. Неправильне розширення файлу: Переконайтеся, що файл має розширення .php, а не .html або інше. Відсутність PHP на сервері: Якщо на сервері не встановлено PHP або вебсервер не налаштований для роботи з PHP, код не буде виконуватися. Помилка в конфігурації вебсервера: Наприклад, в Apache може бути відсутній або неправильно налаштований модуль mod_php.
  4. 1. на сторінці оформлення замовлення додається обов'язкове поле емейл (якщо до цього не було). --після натискання на кнопку оформити відбувається: 2. в контроллері по базі пробиваєте чи є такий емейл в базі 3. Якщо є, то замовлення здається під цим customer_id 4. Якщо немає, примусово реєструєте, рандомний пароль відправляєте на цей емейл. Авторизуєтесь під цим логіном --Відбувається оформлення замовлення.
  5. якщо версія 3 опенкарта, то в catalog/controller/account/account.php вставте $data['total_reward'] = (int)$this->customer->getRewardPoints(); а в шаблоні вставте {{ total_reward }} на місце де хочете вивести
  6. зробіть скрін з Дизайн -- Макети -- Обліковий запис, щоб зрозуміти які модулі використовуються.
  7. ліва колонка виводиться з контроллера extension/module/account , там є total_reward, тому виводиться нормально Якщо ви виводите свої дані через якийсь модуль (який підключили в праву колонку через Дизайн - макети), то додайте в контроллер модуля код з extension/module/account який відповідає за total_reward. Якщо додаткового модуля не підключали, то значить виводиться повинно через catalog/controller/account/account.php, тому додайте код з extension/module/account який відповідає за total_reward. Взагалі, гадати на кофейній гущі, що у вас там під капотом , складно)
  8. Тільки хотів написати, що дуже не вистачає данного функціоналу. Модуль стрімко розвивається, так тримати!
  9. Ще б гарно було, якби розробник частіше заходив в тему свого модуля, бо почитавши коментарі складається враження, що багато косяків в коді.
    Протестував під 10 різних модулів відгуків. Цей найкращий. Функціонал на 10 з 10. Автор молодець , так тримати. Навіть на сайті опенкарт купував самий рейтинговий модуль, який як на мене повний відстій.
  10. а є демо адмінки та товара, щоб подивитись як реалізовано. Якраз шукаю такий модуль
  11. Якщо припинити хостинг оплачувати, то коли приїдете, прийдеться все з 0 створювати, а це ресурснозатратно. Ви втратите позиції в ПС, трафік Хостинг в цілому коштує "копійки" зараз, якщо впевнені, що будете займатись ним після повернення, то краще оплатити його та домен. (можете відписати хостеру, хай переведе вас на самий мінімальний тариф). Як вже рекомендували, самий кращій варіант це заглушка зверху
  12. https://nazarkachurak.com/checkbox/ Правильно чек відправляти після покупки той який ви фіскалізували. Найпростіше використовувати для цього сервіс чекбокс. Для цього навіть є гарний модуль
  13. више було посилання на послугу пошук вірусів.
  14. перезалийте оригінальний файл опенкарт, щоб відновити роботу сайту, а потім вже шукайте віруси.
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.