Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

yurabr

Users
  
  • Posts

    492
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yurabr

  1. Доброго дня. Потрібно зараз:) На всіх сторінках зроблено (категорії, товари, товарні модулі) кратність на кнопки та поле вводу. Потрібно зробити для: 1) Вспливаючого кошика 2) Для сторінки cart/ (або просто прибрати її з сайту, щоб одразу вело на сторінку оформлення замовлення); 3) Для сторінки оформлення замовлення. По задачі все. Пишіть сюди, в приват... Потрібно вже зараз...
  2. А можна десь почитати, як налаштувати/користуватись Редактор товару ++? Мене там SEO ШАБЛОНИ цікавлять, а як його включити...
  3. Побажання:) У ваших конкурентів класно зроблено можливість налаштувати index.php?route=checkout/success. Подумайте над цим...
  4. Доброго дня. Малюсіньке побажання. У вас у слайдері є поле ціна якщо посилання на конкретний товар, можна, щоб там завжди була реальна ціна? Просто, як у мене, я роблю цей слайдер для товару, пишу ціну, а через хвилинку спеціально навчені люди перенацінили той товар... а я ціни то не контролюю і нічого про то не знаю. Просто побажання.
  5. Доброго дня. Окстор 3, Ремаркет. потрібно опитування на сторінці success. Можна брати?
  6. Доброго дня. Поставив модуль СЕО мультимова Про. Рос урли на сайті змінились. Було: https://мійсайт.com.ua/44-ru Стало: https://мійсайт.com.ua/ru/44-ru Експорт на льоту видає старі урли, які ведуть на 404. Що зробити, щоб модуль оновив урли? Дякую.
  7. @markimax Мені то не горить сильно. Але ж хоч прочитайте)))
  8. Доброго ранку/дня/ночі. ТЗ просте - зробити, як на картинці (відмальовано у фігмі, якщо то важливо). Сайт на шаблоні ReMarket (якщо глобально, то потрібно в основному цей шаблон переробити, у нас зі змін лише вивід трьох цін), установлено Ocfilter. Це все ТЗ. Приклади відмальованих сторінок: Змін функціоналу не потрібно. Там все працює. Лише візуал. Пишіть, будь ласка, ціну та строки.
  9. У мене на сайті менеджери не працюють. все в іншу програму витягується... У ній якраз і не підтягуються міста, тому що не сходиться з укрпоштою через райони.
  10. Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як прибрати з поля «Місто» назву района? Чи додати поле район, щоб в ньому вибирати район (хоча то і трішки зайве). Головне, щоб у базі в замовленнях в полі shipping_city був лише населений пункт. Без району! Дякую.
  11. Доброго ранку. Я тут поставив модуль вашого конкурента на 7 тестових днів... І в мене проблемка: перестали повноцінно працювати модулі SP SEO Remarketing All In One Pro 2.3.x - 3.x та SP UTM-метки в заказе и покупателе 2.x-3.x (обидва від spectre). Аналітика показує дурню, реклама не бачить 2/3 а то й більше замовлень. На сторінках пропали Google tag (gtag.js) (з'являються лише коли оновити сторінку). Коротше, не працює вся статистика... на сторінці того модуля відповіли, що з кешуванням то не спрацює. Тепер питання: 1. Ваш модуль зможе потоваришувати з модулями від spectre? 2. У вас же ж точно найкращий модуль для прискорення сайту? 3. Якщо я замовлю Оптимизация под Google Pagespeed Insight - настройка модуля (+40.00 USD), ви встановите і налаштуєте так, щоб у клієнтів сторінки сайту відкривались миттєво?.. Просто у вас всюди написано про налаштування під Google Pagespeed Insight, а про клієнтів нема))) Мабуть все. Дякую.
  12. Ось відповідь: Пояснюю, мені ваш модуль подобається і я його буду напевно брати, але й ті мені потрібні:) Вони мають завести дружбу... Як то вирішити?
  13. Доброго дня. В мене тут проблемка виникла вашим модулем і оцим ось я їм розписував: https://opencartforum.com/topic/42017-modul-opencart-lightning-keshirovanie-optimizaciya-uluchshenie-seo-i-google-pagespeed-podderzhka/?do=findComment&comment=1823668&_rid=676528 Там відповіли: Проконсультуйтесь з авторами цих доповнень, чи сумісні вони з кешуванням сторінок в принципі. Я не знаю, як то точно запитати... Воно все якось має працювати разом і нормально... Зможе? Що для цього зробити? Дякую.
  14. Щось у мене зовсім поламалась аналітика (просто і реклама). Показує що попало... На сайті є два модулі і я точно знаю, що вони ОК. Там лічильники гугла та мітки всякі. Тепер про проблему. Почало показувати якусь дурню... В аналітиці і гугл рекламі явно стало менше замовлень... фактично - ні. Я захожу на головну, відкриваю код сторінки... там нема Google tag (gtag.js), оновлюю сторінку - тег з'явився... Переходжу на якийсь товар, та ж фігня. Утм мітки теж якось... щось не те показують точно (майже всі referrer Direct, а такого бути не може). Мені це якось потрібно поправити.
  15. Маленьке питаннячко (тут https://lightning.devs.mx/ru/support відповіді не знайшов...) У мене шаблон Ремаркет, в якому є модуль Octemplates - Банер +. Так от, я в одному з банерів змінив картинку, назву, опис, посилання... почистив кеш вашого модуля... виключив банер, почистив кеш, включив банер, почистив кеш... Як мені зробити, щоб зміни того банера появились на сайті? Дякую. P.S. Почистив кеш шаблону через налаштування шаблону, почистило і ваш кеш. Банер з'явився
  16. Доброго дня. Задача CRON использует локальные запросы к веб-серверу для работы, а это не разрешено на вашем сервере. Можете пояснити, що воно таке... Бо підтримка хостингу відповідає: Приблизно таке. А я теж не знаю, що вони мають зробити, щоб воно все працювало))
  17. Так, добавив. Потім прибрав. Зараз головна сторінка у мене інкогніто, з іншого браузера відкривається норм https://мійсайт.юа. А, так би мовити, з робочого браузера відкривається https://мійсайт.юа/home-ua що видає сторінка не знайдено... От я й не розумію, чому тут <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> написано те, чого давно нема.
  18. Доброго дня. Я гулявся з урлом головної... І зараз у мене в коді таке: <base href="https://мійсайт.юа/" /> <meta property="og:title" content="Сторінку не знайдено" /> <meta property="og:type" content="website" /> <meta property="og:url" content="https://мійсайт.юа/home-ua" /> Скажіть, будь ласка, де чи як прибрати те хоме-юа? Натискаю на лого - сторінку не знайдено, нормально лише з іншого браузера чи інкогніто. Дякую.
  19. Доброго дня. У мене велика проблема. Зовсім не передаються в гугл мерчант ціни зі знижками. Навіть, якщо на товар є знижка - все одно звичайна ціна... Гугл ругається, що не вірні ціни
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.