Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Etegro

Users
  
  • Posts

    529
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Etegro

  1. Более того, там еще и рубли + скрины выложены с ру сайта
  2. Такий модуль є безкоштовно ось тут: https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=41244&filter_search=compress&sort=name Не забагато? Наскільки я знаю, то Гугл бажає бачити в своєму пейджспіді до 100Кб
  3. А в админке фото отображается или тоже "белый фон"?
  4. Просадка позицій так чи інакше буде, але якщо правильно все зробити, то все повернеться відносно швидко. Напишіть сайт сюди або в особисті, можу допомогти з переносом.
  5. Хлопці, а хто де перевіряє АІ-шність контенту? Тільки що на Grammarly поставив дійсно АІ-контент (якісний), він сказав що це не АІ. На Plagiarismdetector поставив цей же контент, він сказав що там 99% АІ, а мій рукописний контент з 2020 року написаний повністю з голови цей же сервіс оцінив як 90% АІ.
  6. Цікаво було б побачити приклади таких описів, за які така песимізація йде. Я роблю описи в 4-5 промтів довжиною +-3000 СБП і вони дуже відрізняються від тих, що тупо з-під 1 промту на 4 абзаци.
  7. З цим повністю згоден. Та і для 4-ки немає ні модулів, ні шаблонів толком. А що не так х 3.0.3.8, що там поміняли настільки суттєво? Бо я якось це пропустив і сам з проблемами чи несумісностями на ній не стикався з жодними.
  8. Система-Користувачі-Групи користувачів. Там права дали?
  9. SSL проверяли, все в порядке с ним? Через SSL Checker, например.
  10. А тот что с главного сайта Опенкарт пробовали? https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=35598&filter_search=stripe&filter_license=0
  11. Сумнівні переваги для того, щоб чекати як мінімум рік, але я думаю що більше. А новий PHP можна прикрутити і до 3.0.3.7, трохи поплясавши з бубном.
  12. Я би робив на Ocstore 3.0.3.7. Під 4-ку взагалі немає адекватний шаблонів і 95% потрібних мені модулів немає. Та і навіщо, яка перевага 4 перед 3?
  13. Под 2.3 доступны все те же модули языков, сайтмапов, сео-тегов. Будет нужно - обращайтесь, помогу.
  14. В усіх шаблонах цього автора це робиться через модуль MEGAMENU
  15. 1. Без знань програмування і структури Опенкарту Ви ніякі поля в адмінку не виведете. 2. Для цього потрібен модуль Стани категорій. Щось типу або https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=39938&filter_search=category wall&filter_license=0. Шукайте за запитом "Category wall".
  16. Розмістити десь вгорі полоску, або спливаюче вікно з повідомленням, що магазин тимчасово не працює. Режим обслуговування - погана ідея, бо як правильно сказали вище - повилітають сторінки з індексу.
  17. У кого не тянет, самое простое решение - отключить пока что автообнолвение по крону и откатить базу на вчера, если не вносили изменений. Это что-то на стороне НП, я так понимаю.
  18. Уніфікувати ресайзи зображень можна по розміру у налаштуваннях шаблону, після чого почистити кеш. Обтиснути оригінали чимось типу Tinypng (але такі сервіси вже платні).
  19. Похоже, что удалили модуль и оставили модификатор. Проверьте модификаторы в админке и в папке system, нет ли там того Custom
  20. Это под 2 и платный. Вот под 3 и бесплатный, если что: https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=33334&filter_search=Greek
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.