Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Roumek

Users
  
  • Posts

    337
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Roumek

  1. Здравствуйте, есть задача поставить метку продавца для Google Ads, товарам у которых в наличии есть 4 и больше значений опции. Например у данного товара есть 6 размеров, тогда ему нужно поставить метку продавца чтобы данный товар участвовал в рекламе, а если в наличии только три размера тогда данному товару не ставить метку продавца. Возможно такое можно сделать и в данной версии, тогда подскажите как сделать.
  2. Вітаю, знаю що зараз ведеться розробка нової версії модуля, прошу розглянути можливість створити новий функціонал "Перелінковка" на посадкових сторінках. Потрібно врахувати щоб не виводились посилання та сторінки у яких немає товарів.
  3. Не думал что моя просьба вызовет такое обсуждение) Буду очень благодарен за реализацию данного функционала в модуле фильтра!
    Контент менеджер в захваті Дякую, за простий та дуже корисний модуль.
  4. У мене таких проблем не було, розробник допоміг вирішити всі питання і був завжди на звязку.
  5. Є нормальний модуль Я встановив його і забув про всі проблеми що були в модулі офіційному.
  6. Вітаю, вийшов новий продукт від monobank, називається "mono checkout", @bogdan281989 не плануєте створювати такий модуль? Презентація продукту - https://bit.ly/mono_checkout Технічне налаштування - документація АРІ Кнопка mono checkout - правила розміщення
    Дякую за чудовий модуль, вирішив дуже багато питань з допомогою нього. В модулі багато корисних налаштувань і розробник дослуховується до кожного побажання та по можливості реалізує і робить модуль ще ціннішим, тобто підтримка на вищому рівні!
  7. Здравствуйте, есть справка https://support.google.com/merchants/answer/3061198#
  8. У мене cloudflare блокував, додав у виключення, але потім вже інша причина була, не став розбиратись і встановив платний модуль, зараз тестую.
  9. Статус замовлення завжди міняється на оплачено, якщо успішна оплата?
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.