Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MaxD

Users

Technical support

  • Status
    Работаю

Information

  • Gender
    Мужчина

Recent Profile Visitors

39,846 profile views

MaxD's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

456

Reputation

  1. Що саме вас цікавить? Інструмент вивчення SQL запитів дає можливість виконати запит декілька разів і перевірити, наскільки швидко він виконується побачити, які індекси у яких таблицях використовуються прогнати запит з примусовим використанням або ігноруванням вибраних індексів видаляти або створювати нові індекси, і одразу бачити, як це впливає на запит До речі, наскільки би всім була цікава функція автоматичного підбору найкращих індексів для запиту?
  2. Естественно, что все решения по кешированию страниц умеют как-то обходиться с корзиной и залогинеными пользователями и остальными ньюансами - иначе в них бы не было смысла. Разве что в варианте, когда кешируются не страницы, а только отдельные контроллеры.
  3. @yurabr Почитав відповідь автора, SP SEO Remarketing таки несумісне з будь-яким кешуванням сторінок в принципі. Можна виключити кешування сторінок в Lightning:
  4. Кеширование страниц кеширует всю страницу. При использовании любого кеширования страниц ваш динамический код в футере не будет выполняться. В этом нет ничего криминального, просто надо зафиксировать факт, что ваше дополнение несовместимо с каким-либо кешированием страниц в принципе.
  5. В додачу до попереднього. Щоб протестувати цей кейс та показати хостеру, що саме треба виправити, можна використати цей скрипт curl_test.php. Завантажте його в корінь магазину і вкажіть у ньому URL вашого магазину: Після цього відкрийте його URL і подивіться результат, має бути щось таке, якщо URL відкривається: curl_test.php
  6. Задача CRON для прегенерації кешу кожної сторінки робить окремий HTTP-запит до магазину. Технічно це виглядає як багато запитів до магазину з IP самого магазину і з user-agent "Lightning CRON Job". Так от, на деяких серверах такі запити з IP самого себе можуть бути заблоковані.
  7. @Andi_of_Ternopil Киньте доступ в адмінку, я швиденько гляну, в чому там справа.
  8. @Andi_of_Ternopil Можете не видаляти повністю, просто відключити його модифікатор
  9. Швидше за все у вас стоїть ще якийсь модуль з прискорення або логування DB і він конфліктує з Lightning. Спробуйте виявити його і відключити.
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.