Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Binjonso

Newbie
  
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Binjonso

    Прикольна штука. Автору респект. Може колись і телеграм добавите
    Модуль мені сподобався. Практично всі задачі які мені потрібні виконує. Не вистачає мені однієї функції, але автор сказав що працює над нею і вона з'явиться в оновленій версії. Якщо купуєте модуль, то скоріш за все замовляйте УСТАНОВКА від автора, велика вірогідність що буде потрібна адаптація під ваш шаблон.
    Прикольний модуль. Все просто, нічого зайвого. Протестував - оплата йде, звітність також. Єдина проблема - це тяжко вийти на зв'язок із автором. Надіюсь модуль буде працювати вічно
  1. Добрий день. Надає, на вихідних відпочиває, в будні відповідає.
    Модуль ліг в третю версію гарно. Трохи видєлувався в пункті новини мого купленого шаблоном, але автор за пару хвилин все адаптував.
    Купив, особливо не усвідомлював для чого він мені потрібен, а коли почав розбиратися то зрозумів що це просто пушка!! Установка + налаштування від автора, а це купа економії грошей та часу. І ще одна классна штука бонусом - це повідомлення про замовлення на телеграм !!! Ще є пару непоганих відосів на ютубі про цей модуль і його роботу.
    Зручно, просто, зрозуміло! Побажання та адаптація під шаблон була швидко вирішена.
    Купив цей шедевр і задоволений як слон після купання. В мій шаблон (теж куплений у крутого спеціаліста) залетів як рідний. Було одне питання, яке було вирішено просто миттєво тех підтримкою.
    Шаблон: пушка-бомба!! Закохався з першого погляду по дизайну. Функціонал супер. Автор: швидко відповідає, дає круті поради по сайтам і їх функціоналу.
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.