Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ivan_Dermenzhy

Newbie
  
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ivan_Dermenzhy

    Розібралися з групуванням товарів - що дозволило уникнути багато ручної роботи і автоматизувати створення груп товарів, для нас це важливо бо дуже багато різноманітних товарів на сайті... Дуже задоволені цим модулем, автору велика вдячність за швидку допомогу з деякими доробками
    Користуємося шаблоном вже близько 4 місяців - задоволені! - Дуже сподобалася підтримка (як я зрозумів 1 рік обслуговування при покупці а далі платно). За цей час ми вже створили 8 тікетів з запитами про допомогу в налаштуваннях шаблону і деяких переробок, і КОЖНОГО разу розробник шаблону відповідав швидко і якісно, ВСІ питання були вирішені! - Також сподобалася наявність знижок на різні популярні модулі, таким чином ми вже придбали не один модуль зі знижкою... Рекомендую!
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.