Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

mayorovWRLD

Newbie
  
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mayorovWRLD

  1. Намагався вирішити,але досить вже багато часу витратив на це. Добре,дякую що підказали!)
  2. Вітаю, зіткнувся з проблемою, що Google console не пропускає site map в завантаження (хоча до цього приймав), і під час переходу видає помилку. Можливо хтось стикався з подібним, і зможе підказати. Прикріплюю посилання: https://levenya.shop/index.php?route=extension/feed/google_sitemap
  3. Та річ у тім, що ще ніяк не створювали, просто надійшов такий запит. У панелі замовлень знайшов щось схоже як "подивитися рахунок", але це виводиться як нове посилання.
  4. День добрий, чи є модуль, який може вирішити задачу з надсиланням чеку покупцеві? На mail. (Або після оформлення замовлення при натисканні на кнопку або іншою дією). З того що шукав, знаходив неактуальні.
  5. Якщо не важко, можете будь ласка пояснити? Розумію і використовував вкладку "знижки" тільки щоб ціна була меншою, але не коли клієнт натискає "+" для кількості товару, і ціна меншою ставала.
  6. Вітаю, підкажіть будь ласка, можливо, є модуль, який допомагає вирішити завдання. При збільшенні кількості товару - ціна змінюється (зменшується), наприклад замовив 1 товар - одна сума, замовив 2 - інша сума (менша за першу) і так далі.
  7. Так, вже вирішив це питання. Можно закривати якщо що.
  8. Вітаю, може хтось може підказати, в яких таблицях бази даних шукати ось ці стовпці про продукт: * @param Availability $availability * @param Condition $condition * @param Url $link @param string $brand Або якщо треба в іншому розділу написати, підкажіть в який.
  9. Добрый день. Можете подсказать пожалуйста, ставлю логотип, но сильно портится качество (делает сильнее вширь), возможно нужно придерживаться каким-то размерам? Логотип делался / заливался в Figma.
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.