Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

laim731

1 856 переглядів

У меня возникли сложно при установки OS3. Папка storage не перемещалась автоматически, а после ручного переноса все равно ничего не работало даже с правами 777. Я не мог установить не один модуль через ocmod сыпались ошибки. Все дело было в том что при создании кэша создавались файлы и папки от пользователя apache. Чтоб это исправить нужно переключить режим работы apache с Prefork на ITK. После все заработало с правами 644 файлы и 755 папки. 

3 коментаря


Recommended Comments

30 минут назад, AWARO сказал:

ну и нафига создавать блог для этого? форума для вопросов мало разве?)

Тут нет вопроса) Есть ответ. Мне захотелось создать блог для того чтоб в дальнейшем я мог вернутся к нужной мне информации. Не перерывая весь форум в поисках ответов.

  • +1 1
Надіслати
5 минут назад, laim731 сказал:

Тут нет вопроса) Есть ответ. Мне захотелось создать блог для того чтоб в дальнейшем я мог вернутся к нужной мне информации. Не перерывая весь форум в поисках ответов.

тогда успехов )

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.