Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

kevdev

Новичок
  • Публикаций

    28
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Комментарии блога, опубликованные пользователем kevdev

  1. Працюю з Laravel вже 4 роки, починав свою карєру іменно з опенкарт (бог милував починати з WP)
    Ось мої плюси Laravel (кому цікаво):
    1. Черги - юзер одним кліком запускає складний процесс, не проблема. Черги дозволять зробити майже будь що асинхронно або одразу, в декільках потоках або в один, з різними приорітетами або з одним, короче як завгодно. У звязці з Redis можна накручувати будь який функціонал.
    2. Migration, Seeder, Faker - міграції можна сказати дадуть вам систему контролю версій для дб, сідери закинуть наприклад стартові дані без необхідності робити бекап бд на старті проекту (кидайте свій проект іншому розробнику - php artisan migrate:fresh --seed --step і сайт готовий локально) ну і фейкер, залийте необмежену кількість правдоподібних тестових даних (номери телефону, коди країн, хтмл текст, імена та прізвища та ін.) в свою базу для тестування або ще за якихось причин
    3. Artisan, Command, CRON Job - artisan потужна штука, яка навіть може запустити локальний веб сервер для кожного вашого проекту під різними портами (особливо корисно коли ви користувач Linux, MacOS), command - створюйте необмежену кількість роздільних задач для крону або джобу, ну і крон - немає потреби кожну крон команду прописувати окремо на сервері, просто прописали одну і всередині файлу Kernel.php змінюйте частоту і періоди роботи окремих тасків.
    4. Observer, Event - observer - підписатиння на івент створення, видалення, редагування записів в бд, ивент - створюйте свої івенти, підписуйтесь на них і смикайте їх коли вам зручно
    5. Facades - доступ до основних даних (конфіг, реквест, роутер, респонс, вью і т.д.) з будь якого місьця у вашій апці

    ну і іще дуже багато чого, трохи стомився писати але суть думаю зрозуміла
     

    • +1 4
  2. На мою думку дуже сильно розробникам не варто переживати з цього приводу.
    Так само багато розробників переживало з приводу виходу ChatGPT.
    Але також думаю що будь якому розробнику варто розвиватись в різні сторони коли є час, щоб в разі чого міг переключитись на шось інше.
    З приводу привертання уваги, я думаю що це мусять зробити самі розробники Опекарт, та запропонувати щось конкурентне, що ще більше схилить ваги в свою сторону.

    • +1 1
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.