Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

kotly

Новичок
  
  • Публикаций

    21
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Достижения kotly

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Year In
  • Collaborator
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Редкая

Последние медали

0

Репутация

  1. Супер, значить поки, тимчасово JS скриптик накидаю.
  2. З оновленням шаблону ви додали смартчекаут, в якому є гарний кейс маски для номеру телефону. Чи буде можливість додати таку ж маску до реєстрації на сайті, або підскажіть де правельно кастомізувати це щоб подальші оновлення шаблону не затерли. Дякую
  3. Можливо, але я пробував в товарі у вкладці SEO так прописати то 404 сторінку повертає, урл вмирає. З каталога додає двічі шлях, а з пошуку мав би бути правельним але не працює. Щось з роутінгом потрібно шукати. Можливо простіше якимсь модулем це поправити, бо з цим кривим php і його недо MVC треба шукати як воно працює))), не в образу php-шнікам.
  4. Доброго дня. Не знаю чи тільки в мене так, зараз якщо відкривається товар через каталог то хлібні крихти відображаються коректно, а якщо з кошика чи з переглянутих товарів то немає не категорій не підкатегорій. Це можна десь налаштувати в шаблоні чи опен карті. Чи потрібно шукати модуль?
  5. Доброго дня. Як змінити кількість символів в назві товару на сторінках категорій? Виводить не всю назву а обмежену кількість символів і не однакову.
  6. Доброго дня. Чи є можливість, щоб фото збільшувалось при натисненні, мається на увазі ті фото які розміщені в додаткових вкладках. Для прикладу посилання https://opt.kotly.com.ua/ventylyatory/naduvni/ventylyator_wpa-117 , щоб схема габаритні розміри при натисненні збільшувалась. Дякую
  7. Доброго дня. Хтось стикався з також проблемою, при додаванні/редагуванні фото товару чи виробника, вилітає і просить авторизуватись (Неправильна токен-сесія. Увійдіть знову.) Коли авторизуєшся закидає на сторінку додавання але вона з помилками і не працює. Хтось стикався з такою проблемою?
  8. Доброго дня. Гортав розділ з пошуком натхнення, і надибав швидкий старт? Що це? Бачу дехто отримував. І як в меню додати значки так як у Вас в демці?
  9. Доброго дня. Підскажіть ще будьласка де можна змінити урл для contact? Та інших сторінок таких як акції та поверненя товару...
  10. І ще одне. Як зробити щоб пошук зменшувався в ширину, або лого пропорційно до розміру, бо при зменшенні сторінки лого деформується, по ширині зменшується а по висоті лишається таке саме. Дякую
  11. Доброго дня. Цікавить таке питання. Сторінки різними мовами будуть індексуватись чи тільки однією? І теж по sitemap, буде сформовано загальний сайтмап для всіх мов чи для кожної окремо?
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.