Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

OcEx

Пользователи
  • Публикаций

    175
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Техническая поддержка

  • Рабочие дни
    Пн
    Вт
    Ср
    Чт
    Пт
  • Выходные дни
    Сб
    Вс
  • Рабочее время
    8:00-19:00
  • Текущий статус
    Работаю

Информация

  • Пол
    Мужчина

Посетители профиля

13 869 просмотров профиля

Достижения OcEx

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Reacting Well Редкая
  • One Year In
  • Dedicated Редкая
  • First Post
  • Collaborator

Последние медали

73

Репутация

  1. Швидше за все, у вас не вдасться імпортувати з іншого модуля в цей, оскільки колонки в базі даних можуть бути різні. Тест модуля не надається
  2. Це краще уточнити у автора модуля. Наш модуль лише додає функціонал.
  3. Будь ласка, напишіть мені в особисті повідомлення, з доступом до вашого сайту. Допоможу вирішити вашу проблему
  4. @Vlad_95 Саме з розмірами не можна. Можна вибрати один із зв'язаних товарів як основний і відображатиметься лише він, і на ньому можна буде перемикатися за розмірами.
  5. @annnn Да модуль OAP PRO - MULTI AJAX позволит связать товары между собой и отобразить их как опции на странице товара и категории. Так же можно устанавливать свои картинки если тип изображение "Изображение товара". Можно посмотреть демо сайт.
  6. HTML розмітка знаходиться всередині модуля, ви можете доопрацювати файл, щоб виглядав як ви хочете. Окремої сторінки для налаштування стилю або розташування в листі немає.
  7. Версія 1.8.0 - Додано налаштування стилів для елементів модуля, кольору, обведення, фону, тексту - Додано функціонал автоматичного зв'язування за безліччю параметрів таких як: Назва, модель, SKU, UPC, EAN, JAN, ISBN, MPN, в частині назви, категорії, виробникам, характеристикам, які будуть використовуватися для зв'язування. - Доопрацьований мульти AJAX для категорії та сторінки товару (Підвантажується, інформація про товар, хлібні крихти, відгуки, питання. Робочі кнопки з правильним товаром, абсолютно все) - Додано мікророзмітку для групи товарів Shema.org відповідно до правил гугл. - Додано Canonical для груп товарів. Основний чи перший товар із групи товарів буде основним для пошукових систем. Інші товари будуть варіантами)
  8. Версія 1.8.0 - Додано налаштування стилів для елементів модуля, кольору, обведення, фону, тексту - Додано функціонал автоматичного зв'язування за безліччю параметрів таких як: Назва, модель, SKU, UPC, EAN, JAN, ISBN, MPN, в частині назви, категорії, виробникам, характеристикам, які будуть використовуватися для зв'язування. - Доопрацьований мульти AJAX для категорії та сторінки товару (Підвантажується, інформація про товар, хлібні крихти, відгуки, питання. Робочі кнопки з правильним товаром, абсолютно все) - Додано мікророзмітку для групи товарів Shema.org відповідно до правил гугл. - Додано Canonical для груп товарів. Основний чи перший товар із групи товарів буде основним для пошукових систем. Інші товари будуть варіантами)
  9. Не бачу вас у списку покупців. Напишіть мені особисто та уточніть де купували.
  10. @kraovskiy Добрий день. По модулю з групи товарів і саме щодо завантаження варіантів товарів по ajax. Проблематика в тому, що на сторінці товару в шаблоні прописані скріпти і вони обробляються одноразово при завантаження сторінки і проблематика в тому, що ці скріпти ще необхідно перезапускати, коли замінюється контент. Ця проблема може бути у будь-якому модулі AJAX і її потрібно доопрацьовувати під Deals. Зараз доопрацьовуємо для сторінки категорії та випускаємо оновлення для Deals.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.