Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

niger

Пользователи
  
  • Публикаций

    1 044
  • Зарегистрирован

  • Посещение

7 подписчиков

Техническая поддержка

  • Рабочие дни
    Пн
  • Выходные дни
    Пн
  • Текущий статус
    Не працюю

Информация

  • Город:
    Дніпро
  • Интересы
    Донатити ЗСУ та волонтерам

Посетители профиля

Блок последних посетителей выключен и не отображается другим пользователям.

Достижения niger

  1. Такого не бачив. Але ніхто вам не заважає використовувати звʼязки товарів по наприклад mpu, jan, чи іншому полі, або додайте своє, чи свою таблицю - виводить відгук про товар, а якщо є відгук с таким jan(mpu) чи іншим звʼязком та виводити його в відгуках про схожі продукти.
  2. Так Гугл почав карати за описи які шаблонні, та не відповідають їх EEAT Тож краще робити на автоматом, а трохи руцями, а потім читати що написано і правити вже самому, з позиції власного досвіду та авторитету. Це час - але це врятує від інших Core Update від Гугла. Я бачу як описи для продуктових товарів де є якісь рецепти в описі, відео що можна зробити з цього товару, та трохи історії походження товару - просто повзуть вгору, хоча там нічого такого немає з точки зору семантики та ключів
  3. Я подивився на тексти і мені здалося інше. Людина пише все ж таки про досвід, переваги і про користування і не використовує так багато загального "це, ця, ці, цієї, цього" - болгарка вона, людина буде писати "вона, яка" в контексті болгарка, і "він, який" в контексті інструмент, або взагалі ігнорувати. Наприкладі цього тексту "Болгарка акумуляторна (УШМ) GRAND МШУ-20BL/PRO - це універсальний мобільний помічник, застосовується для роботи з легкими тонкими металами, таких як цвяхи, труби, профіль, куточки, профнастил. Живлення цієї моделі здійснюється від акумуляторної батареї 20В/4Аг. Рукоятка з м'якої гуми з покриттям запобігає ковзанню. Знімна бічна допоміжна ручка покращує керування та комфорт у роботі. Металевий захисний кожух відхиляє іскри та металеву стружку в процесі експлуатації, захищаючи користувачів від травм. Ця бездротова кутова шліфувальна машина на акумуляторі ідеально підходить для різання плитки, шліфування металу, шліфування дерева, заточування інструменту та багато іншого. " Можна ж писати ось так і з ШІ, звичайно то не ідеал, але хоча б нормальний опис. Акумуляторна болгарка GRAND МШУ-20BL/PRO - електрична акумуляторна кутова шліфмашина, яка поєднує в собі універсальність та надійність. Основні переваги GRAND МШУ-20BL/PRO: • Потужний акумулятор: Живлення здійснюється від акумуляторної батареї 20В/4Аг, що забезпечує тривалу автономію і високу продуктивність. Це особливо важливо для роботи в місцях без доступу до електромережі. А наявність в комплекті другого акумулятора дозволяє використовувати її вдвічі довше, просто замінивши розряджену батарею на іншу. • Комфорт в управлінні: Рукоятка з м’якої гуми з покриттям запобігає ковзанню, що дозволяє її зручно тримати навіть у вологих умовах. Знімна бічна допоміжна ручка покращує контроль і знижує навантаження на руку при тривалій роботі. • Безпека: Металевий захисний кожух надійно відхиляє іскри і металеву стружку, що захистить вас від можливих травм. Вбудовані системи захисту, такі як блокування шпинделя і захист від заклинювання, забезпечують безпеку при експлуатації. • Технічні особливості: • Плавний запуск дозволяє уникнути різких перепадів швидкості при початку роботи, що сприяє точності і комфортності процесу. • Надійний безщітковий двигун забезпечує довговічність і стабільну роботу. • Світлова індикація стану акумулятора дозволяє завжди контролювати рівень заряду і своєчасно заряджати батарею зарядним пристроєм Комплектація включає: • Болгарка GRAND МШУ-20BL/PRO • Акумуляторні батареї 20В/4Аг – 2 шт • Зарядний пристрій • Ключ • Захисний кожух • Бічна рукоятка • Пластиковий кейс • Інструкція та гарантійний талон
  4. я ось запитав chatGPT що він думає стосовно цих текстів Вирішив як то кажуть "домахатися" до OpenAI і нехай прийме рішення, та він все каже Пішов запитати у іншого сервіса Тож виходить і Гугл це розуміє
  5. Так, я розумію. Ну на вигляд це як порізали всіх за одне і те саме. Цікаво б було подивитись на статистику по однакових товарах, можливо там і криється усе, що порізали саме товарні сторінки. Але це зараз все припущення. Дякую за посилання на апдейти.
  6. 15-16 августа насколько видно из их статусов они выкатили, а окончательное внедрение написано было закончено 3 сентября, то есть с 15 до 3 перетасовка и все внедрение шло А 20го они закончили фиксить проблему с ранкингом так что 20го они могли попасть как раз и на внедрение и на фикс.
  7. На трійці проектів нічого такого не побачив. Хоча є і Чатжіпіті. Але я його надміру не юзав. Можливо то Гугл підрізав великі сайти, а маленьких не чіпає
  8. niger

    [Поддержка]

    Уже давно многие ушли от лицензий вечных, есть тип perpetual fallback license, что-то вроде подписки, но дают лицензию бессрочную, и поддержку, но обновления на год. Хотите следующие обновления через год - покупайте новую лицензию на следующий год или пользуйтесь тем, что есть. То, что вы купили на момент покупки ваше, все новое вышедшее через год - нужно покупать снова. К старому ясно уже наверное такое не прикрутить, вот и сделайте жирное новое и назовите Simplepars 2 и каждый год выпускайте новую мажорную версию, SimplePars 2-3-4-5 и так далее, которая лучше старой, но старой пусть себе пользуются.
  9. Что от вас ждут объект даты и времени, а не null, который вы передаете. Проверьте что вы передаете, вам написали где и в какой строке.
  10. Краще попередити клієнта, що зараз не працюєте, але з такого числа ви обробите замовлення і почнете відвантажувати клієнтам. Кого влаштує - оформить замовлення, інші будуть попередженні. Не всім треба "тут і зараз", комусь і через 2 тижні добре. Але якщо не треба щоб потім були замовлення - то можна і обнулитись.
  11. niger

    Вирус в startup.php

    А я пока схожу за картой, чтобы показать откуда на сайт готовилось нападение. 4 разных модуля. У меня и домены есть.
  12. Трохи не по темі, але у вас шрифти погано читаються, та шапка попливла
  13. интересный у вас список. Много тулзов для реклащиков побанили (SЕО и РРС), и рекламные сети (DSP, SSP) даже есть. Прикольно.
  14. Коли я так казав можливим "клієнтам" вони відразу зникали - не лише про просування, а взагалі про послуги що міг пропонувати. Коли вони вертались, після експерта, я казав ціну х2 від тої що називав до того. І дивно - вони теж не лишались.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.