Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

nykivanvas

Пользователи
  
  • Публикаций

    289
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация

  • Пол
    Мужчина

Посетители профиля

9 646 просмотров профиля

Достижения nykivanvas

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Dedicated Редкая
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Последние медали

17

Репутация

  1. Хочу налаштувати сповіщення, про нагадування забрати посилку, яка лежить на пошті 2, 3 дні. Для цього, створив відповідні шаблони повідомлень, а також на коди 7 та 8 повісив статуси "2 дні у відділенні", "3 дні у відділені" із затримкою 48 год і 72 год. Але така схема не працює, бо після того, як відправляється повідомлення, що посилка знаходиться у відділені 2 дні, повертається до статусу "Прибула" і відповідно покупцю шле повідомлення, про прибуття і так по кругу. Тому питання: чи можна якось налаштувати цю всю справу так, щоб не поверталось замовлення до попередніх статусів?
  2. Доброго дня! Скажіть будь ласка, чому при публікації великих статей (як правило таблиць), коли намагаєшся відредагувати запис, то виявляється, що запис порожній? Може треба збільшити кількість символів, для відповідної таблиці в базі даних, чи це щось інше?
  3. Чи можна створити SEO сторінку відразу з усіх категорій?
  4. Встановив останнє оновлення, ввів "ліві" ключі і з'явилася можливість оновлювати бази. З областями і населеними пунктами все ОК, а ось відділень явно менше чим мало б бути. На скільки я побачив, то не підтягує відділення у селах. Що робити і як діяти?
  5. nykivanvas

    Як відкрити інтернет-магазин?

    Звичайний користувач не звертає уваги на пристутність/відстутність ТМ і домену .ua (перевірено) як і на те, що підключено до сайту для прийняття платежів (liqpay, fondy, wayforpay). Але я звертаю і купляю тільки в тих магазинах де хоча б підключено liqpay, якщо вже ТМ немає. Тому я б цим не заморочувався на перших етапах, хоча і довго би не тягнув з реєстрацією ТМ особливо якщо хочеться домену .ua, бо як відомо, домен .ua може бути тільки 1, а ТМ багато в різних класах, тому - "хто раніше встав, того і тапки".
  6. Добрий день! При використанні вашого модуля і при включенні Javascript стиснення зникає код ремаркетингу: <script> if (typeof gtag != 'undefined') { gtag("event", "view_item", { 'send_to': 'AW-961945647', 'value': 135, 'items': [ { 'id': '229547', 'google_business_vertical': 'retail' }, ] })}; </script> При виключенні стиснення код з'являється на сторінці, але при переході по товарах value і id товару не міняються. Для ремаркетингу використовую модуль: https://opencartforum.com/files/file/7492-sp-seo-remarketing-all-in-one-pro-23x-3x-google-analytics-4-dinamicheskiy-remarketing-google-ads-facebook-conversions-api-tiktok-marketing-api-fid-dlya-google-merchant-facebook-catalog-tiktok-google-otzyvy-esputnik/ Що неправильно роблю? Налаштовував згідно демо.
  7. Перестали працювати кнопки в 2-х модулях автора (Нова Пошта + Укрпошта). Тобто, неможливо ні зберегти зміни в модулях, ні зробити експорт налаштувань і т.д. Це в мене щось? Чи можливо сервер розробника недоступний/блокує запити з мого IP? Де шукати проблему?
  8. nykivanvas

    [Поддержка]

    З якою це часу для цього потрібен модуль?
  9. nykivanvas

    [Поддержка]

    Дякую за адаптацію під ocfilter + seo faq. Цієї адаптації для ocstore 2.3 не буде?
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.