Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

mayorovWRLD

Новичок
  
  • Публикаций

    14
  • Зарегистрирован

  • Посещение

1 подписчик

Посетители профиля

568 просмотров профиля

Достижения mayorovWRLD

Contributor

Contributor (5/14)

  • Collaborator
  • One Month Later
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • Reacting Well Редкая

Последние медали

1

Репутация

  1. mayorovWRLD

    Проблема с SitaMap.

    Врахую,дякую.
  2. mayorovWRLD

    Проблема с SitaMap.

    Намагався вирішити,але досить вже багато часу витратив на це. Добре,дякую що підказали!)
  3. Вітаю, зіткнувся з проблемою, що Google console не пропускає site map в завантаження (хоча до цього приймав), і під час переходу видає помилку. Можливо хтось стикався з подібним, і зможе підказати. Прикріплюю посилання: https://levenya.shop/index.php?route=extension/feed/google_sitemap
  4. чудово! дякую за пораду!
  5. Дякую,зверну увагу.
  6. Та річ у тім, що ще ніяк не створювали, просто надійшов такий запит. У панелі замовлень знайшов щось схоже як "подивитися рахунок", але це виводиться як нове посилання.
  7. День добрий, чи є модуль, який може вирішити задачу з надсиланням чеку покупцеві? На mail. (Або після оформлення замовлення при натисканні на кнопку або іншою дією). З того що шукав, знаходив неактуальні.
  8. Якщо не важко, можете будь ласка пояснити? Розумію і використовував вкладку "знижки" тільки щоб ціна була меншою, але не коли клієнт натискає "+" для кількості товару, і ціна меншою ставала.
  9. Вітаю, підкажіть будь ласка, можливо, є модуль, який допомагає вирішити завдання. При збільшенні кількості товару - ціна змінюється (зменшується), наприклад замовив 1 товар - одна сума, замовив 2 - інша сума (менша за першу) і так далі.
  10. Так, вже вирішив це питання. Можно закривати якщо що.
  11. Вітаю, може хтось може підказати, в яких таблицях бази даних шукати ось ці стовпці про продукт: * @param Availability $availability * @param Condition $condition * @param Url $link @param string $brand Або якщо треба в іншому розділу написати, підкажіть в який.
  12. Добрый день. Можете подсказать пожалуйста, ставлю логотип, но сильно портится качество (делает сильнее вширь), возможно нужно придерживаться каким-то размерам? Логотип делался / заливался в Figma.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.