Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Parallax

Users
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

Technical support

  • Works Day
    Пн
    Вт
    Ср
    Чт
    Пт
  • Holidays
    Сб
    Нд
  • Works time
    10:00 - 17:00
  • Status
    Працюю

Recent Profile Visitors

18,313 profile views

Parallax's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Very Popular Rare
  • One Year In
  • Collaborator
  • First Post
  • One Month Later

Recent Badges

106

Reputation

  1. В планах зробити окремий модуль для маркетингових розсилок клієнтам.
  2. Це тема модуля месенджерів та зворотного дзвінка, модуль чат іде окремим модулем. На даний момент в модулі "чат онлайн" оцінки якості обслуговування оператора немає.
  3. Оновлення V2.4 - Додано налаштування видалення блоків в листах якщо дана інформація відсутня. - Додані кнопки копіювання змінних та перевірки змінних на видалення. - Дрібні покращення. Як це працює? У нас є наприклад змінна {shipping_city} і у вас оформили на сайті замовлення через форму в один клік, а там з інформації лише ім'я і номер телефону, в такому випаду можна зайве видалити Ось як це виглядає в шаблоні листа: Деталі замовлення № {order_id} Покупець: {shipping_firstname} {shipping_lastname} Телефон: {telephone} {block_shipping_city} Місто: {shipping_city} Відділення: {shipping_address_1} Адреса: {shipping_address_2} {/block_shipping_city} І в результаті в листі немає, зайвих не заповнених блоків. Деталі замовлення № 436 Покупець: Іван Іванович Телефон: 38055566589
  4. Це через те що у вас в базі записаний даний номер без 38 Я міг би вам додати приставку 38 якщо у вас був стандартизований ведення телефону на сайті, а так як у вас номер телефона при оформленні замовлення можна вказати як в міжнародному форматі та і скороченому то будуть виникати такі проблеми або не вистачатиме 38 або навпаки буде зайвим 38 Вам потрібно встановити маску телефону як формі в один клік +38 (0__) ___-__-__ і тоді ніяких проблем не буде.
  5. Оновлення V2.3 - Додано налаштування відображення інформації в листах в залежності від методу оплати або доставки. Як це працює? На вкладці налаштування в блок "Коди доставки та оплати" додаємо коди доставки та оплати на які бажаємо зробити індивідуальні в листі блоки з інформацією, наприклад хочемо налаштувати різну інформацію для доставки кур'єрською новою поштою novaposhta.doors та для доставки на відділення novaposhta.department в такому випаду для початку додаєм в "Коди доставки та оплати" дані коди даних типів доставки novaposhta.doors novaposhta.department звертаю вашу увагу що кожен новий код з нового рядка. Після в листі наприклад в блоці інформації про доставку ми додаємо для кожного типу доставки свою інформацію але розміщуємо її між відкриваючим і закриваючим тегом який складається з коду типу доставки і який ми раніше додали в налаштування. Ось як це виглядає в шаблоні листа: Деталі замовлення № {order_id} Покупець: {shipping_firstname} {shipping_lastname} Телефон: {telephone} Місто: {shipping_city} {novaposhta.department} Відділення: {shipping_address_1} {/novaposhta.department} {novaposhta.doors} Адреса: {shipping_address_2} {/novaposhta.doors} І у випадку якщо в замовленні тип доставки наприклад на відділення то блок з інформацію про доставку на адресу буде видалено, а на відділення залишиться і в результаті ми отримаємо: Деталі замовлення № 436 Покупець: Іван Іванович Телефон: 38055566589 Місто: Київ Відділення: Відділення №1: вул. Пирогівський шлях, 135 Так можна налаштувати необхідну вам інформацію для кожного типу доставки, а також для кожного типу оплати в замовленні.
  6. Оновлення V2.2 - Додано налаштування вибору при оформленні нового замовлення відправляти шаблон листа "Нове замовлення" чи відправляти шаблон відповідно до статусу замовлення. - Оновлено початковий шаблон при встановленні модуля. - Дрібні правки та поліпшення Читайте перед оновленням обов'язково інструкцію (файл readme.txt)
  7. Оновлення V1.8 - Додано можливість вибирати на якій вкладці відображати блок оплати та доставки. - Перероблено таблицю товарів, тепер ще зручніше стало переглядати/редагувати товари на телефонах. - Оновлено модифікатор для відображення кнопки створення накладної від модуля НП - Дрібні правки та поліпшення
  8. Ви можете зробити такого листа, наприклад на статус завершене замовлення, надсилати лист з подякою за покупку і проханням залишити відгук на товари і відповідно додати самі товари і кнопки біля, можете зробити як скріншоті вижче або зробити краще і гарніше). Ви можете, будь який лист оформити як завгодно і наповнити будь-якою інформацію яка потрібна вам.
  9. Додав перехід на ті ж фільтри пошуку при скасуванні зберігання або зберіганні замовлення. виправив
  10. Оновлення V1.7 - Додана іконка яка показує чи даний користувач робив раніше замовлення і при натисканні якої можна переглянути список даних замовлень. - Додано кнопки соціальні мереж Viber, Telegram, Whatsapp для швидкого переходу написання особистих повідомлень клієнту. - Додано пошук інформації про клієнта з попередніх замовлень при введенні номера телефону, при виборі знайденої інформації вона автоматично заповнить всі контактні дані і дані доставки клієнта. - Додано можливість залишати коментар про замовлення, а також можна залишати коментар про клієнта. - Додано відображення годин в історії замовлення і в переліку замовлень. - Додано кнопку копіювання замовлення. - Дрібні правки та поліпшення Читайте перед оновленням обов'язково інструкцію (файл readme.txt)
  11. ок, додам поправлю, та на тижні викладу оновлення Дана бібліотека присутня і використовується для відображення інструкції, також незабаром буде використана ще в одній корисній цілі.
  12. За допомогою даного модуля ви можете налаштовувати будь-які листи, наприклад на статус завершеного замовлення оформити лист з проханням залишити відгук на товари і додати самі товари в даний лист.
  13. Тут питання не втому щоб прибрати з індексу дані сторінки, вони не заважають, Ви наприклад шукали сторінку 2 даного сайту і гугл вам її надав. Тут головне щоб при пошуку категорії видало результат на головну сторінки категорії, а не сторінку пагінації або сортування даної категорії. Canonical - це лише сигнал гуглу, що головна сторінка тут, в поєднанні з прибирання опису на сторінках пагінації та сортування фактично нівелює при пошукових запитах сторінки пагінації та сортування, звісно якщо тільки цілеспрямовано їх не шукати. На тому ж сайті який Ви надали для прикладу при звичайному пошуку видає головну категорію, а не сторінку пагінації. Звісно гугл може все ігнорувати і видавати, ту сторінку яку вважає за потрібне, наприклад гугл бачить, що на сторінці 2 категорії вищий відсоток утримання і взаємодії, щоб задовольнити користувача він може видавати дану сторінку у видачу як головну або у вас змішана категорія на 1 сторінці швабри на 3 відра і у видачі може з'явитись сторінка 3 так як користувач шукав собі відро і йому зразу гугл надав в результаті сторінку номер 3 з відрами.
  14. Як по мені при сортуванні та пагінації краще зсилатись через "canonical" на головну сторінку даної категорії, а "noindex" якщо і використовувати то на таких сторінках по типу як сторінка авторизації в адмінку. https://developers.google.com/search/docs/crawling-indexing/consolidate-duplicate-urls https://site.com/product/?page=2 https://site.com/product/?sort=pd.name&order=ASC <link href="https://site.com/product/" rel="canonical" />
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.