Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Glade

Newbie
  
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Glade

  1. Шукаю розробника, щоб скопіювати сайт з існуючого, видозмінити дизайн (в нас шаблон написаний під нас) та допрацювати його згідно потреб. Можливо можете порадити дизайнерів/верстальщиків, що запропонують нам кольорову гаму? Перед тим як копіювати сайт потрібно зробити кілька допрацювань на старому, щоб переносити з ними. Пишіть в особисті, розкажу детальніше що саме потрібно
    Саме те, що потрібно для зручної роботи з атрибутами. Купуйте разом з FilterVier_SEO і будете задоволені. Підтримка на відмінно!
    Надзвичайно фунціональний модуль, безліч SEO налаштувань, просто незамінний. Підтримка від автора на найвищому рівні. Рекомендую в комплексі з іншим модулем автора - Attribute Text Select.
    Найвищі оцінки модулю та автору за підтримку. Все що не працювало автор оперативно підправив. Рекомендую!
  2. Вітаю, Знаю, що автор працює над оновленням модуля. Про багато проблем знає, але варто мати перелік десь на списку, щоб чогось не забути Мій список: Якщо відправка на відділення і ввімкнуто налаштування «Загальні параметри», то все гаразд – буде одне місце без внесення параметрів. А от якщо відправка на Поштомат (він вимагає обов’язкового внесення параметрів) і ми на сторінці формування ТТН виключаємо повзунок «Загальні параметри», щоб їх внести. То замість одного місця до якого потрібно додати ширину х висоту х довжину маємо скільки місць скільки товарів в замовленні і повинні видаляти лишні, що забирає купу часу. Це налаштування не впливає: +++ Неможливо створити відправлення типу Документ. Я створюю посилку, а потім повинен йти в кабінет щоб його змінити на «Документ» +++ Добре би було, якби можна було вказати окремо тип оплати і для отримувача і для відправника. Бо один зазвичай платить готівкою а інший по безготівці. Постійно потрібно переключати. Можливо в когось ще є якісь труднощі/доскомфорти, про які варто тут написати дял вдосконалення модуля.
  3. Знаю, що автор працює над оновленням модуля. Про багато проблем знає, але варто мати перелік десь на списку, щоб чогось не забути Мій список: Дуже довго завантажується сторінка з ТТН особливо коли їх вже багато (хвилину чи довше). Це моя найбільша проблема цього модуля. У попередній версії модуля я видаляв старі ТТН (вже з доставлених замовлень) їх знову ставало мало і все працювало значно швидше. Зараз всі ті старі ТТН знову у списку. Їх потрібно якось видаляти, або обмежувати фільтром щоб на «витягувати» всі щоразу, або інші шляхи оптимізації. +++ У списку ТТН прошу зробити, щоб вміст можна було гортати горизонтально (на малих екранах і на мобілках неможливо добратися до останніх колонок) фото +++ Коли у замовленні кілька товарів, то буде створено кілька місць (їх постійно потрібно видаляти) Налаштування кількості місць за замовчуванням не допомагає. Потрібно щоб вагу всіх товарів сумувало і показувало як одне місце. +++ Можливість бачити номер приєднаного ТТН на сторінці замовлення Можливо в когось ще які труднощі/дискомфорти, що варто тут зафіксувати для автора.
  4. ось наприклад на моєму тестовому при оновленні не додає відділень, а віднімає. При наступному оновленні може додати. То на основному я і не ризикую оновлювати щоб не залишитися без відділень для вибору, а раптом їх видалить і більше не додасть... але база відділень застаріває:(
  5. Вітаю, Не хочу оновлювати модуль, бо не знаю як себе поведе інший функціонал. Скажіть будь ласка, хто залишився на версії 3.5 чи нормально у вас оновлюються міста та відділення? Я їх вже кілька тижнів не оновлюю, бо тут писали що з тим були проблеми. 1. То вони нормально оновлюються чи ні? 2. Чи можна далі залишатися на 3.5 чи таки врато переходити на 4 версію?
  6. а можна при оновленні модуля зробити, щоб ось цю частину (з колонками) можна було посувати? Бо коли користуєшся з мобільного не бачиш останніх колонок.
  7. Нарешті вирішили проблему. Хостинг провайдер використовував іншу ІР ніж ту, за якою пінгувався сайт і яка вказана в налаштуваннях на хостингу. І та інша ІР була у списку скомпрометованих Укрпошти, тому і повертало помилку 443.
  8. я думаю, що потрібно в даній ситуації просити автора допомогти, щоб запрацював функціонал, який працював. Ми ж залежні від цього. І справедливо очікуємо на допомогу. Я так і не розумію до кінця в чому проблема - в модулі чи на стороні Укрпошти (кожен каже що не у нього). Щодо подальшого розвитку модуля, то варто почути плани автора, чи буде він вдосконалювати цей модуль. Якщо ні, то дійсно розглянути ідею скинутися і написає своє рішення. Від себе додам, що при збільшенні тарифів Новою Поштою, все більше коритсувачів обирають доставку Укрпоштою, і цей функціонал повинен бути на сайті, тобто перспективи для продажів/платного оновлення модуля хороші.
  9. а вчора/позвавчора у вас працювало? Ви користувалися модулем? Бо в мене перестало працювати десь тиждень тому і вискакує помилка, але невідома (без 401 як у вас).
  10. дякую за інформацію. Нашу проблему підтримка поки не може вирішити:( Вони запитують які версії криптопротоколів використовуються, може хтось підкаже, бо автор поки не відреагував.
  11. то виглядає, що проблема у багатьох... щодо ключів API від Укрпошти, то підтримка Укрпошти каже, що їх оновлювати не потрібно. але в мене ось така відповідь від серверу Укрпошти в логах: 2023-01-09 17:46:27 - Ukrposhta API response: 2023-01-09 17:46:27 - cURL error: OpenSSL SSL_connect: SSL_ERROR_SYSCALL in connection to www.ukrposhta.ua:443 2023-01-09 17:46:27 - Ukrposhta error: undefined error
  12. чи писали Ви на [email protected]? (я писав мені кажуть в них все штатно). Пропоную Вам також написати про цю проблему. @Prorab337я не можу зрозуміти, це проблема модуля чи проблема на стороні Укрпошти?
  13. Вітаю, модуль працював кілька тижнів без проблем. А зараз вже кілька годин не створює ТТНки (видає помилку) і не показує список створених раніше ТТНок Підтримка Укрпошти пише: Може хто підкаже чому виникла така проблема? І де можна знайти дані по запиту, що ми надсилаємо, щоб передати Укрпошті?
  14. Хм, можливо в цьому і причина. Бо ім'я було Світлана оскільки через сайт не створювало, то я створив у Бізнес-кабінеті. І пригадую, що в результаті в ТТН отримав ім'я Свтлана Я ніби копіював з сайту, але подумав, що напевно перенабирав і зробив опечатку... А підозрюю Нова пошта неправильне І вирізала... Словом, коли наступного разу буде така ситуація - спробую звернути на це увагу чи перенабрати дані... Дякую за цю підказку
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.