Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MKaizer

Users
  
  • Posts

    222
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MKaizer

  1. Добрий день. Напишіть автору шаблону @29aleksey або в тему підтримки шаблону.
  2. Запитайте в розробника, можливо він адаптує під 4
  3. Привіт. Шукаю модуль за допомогою якого можна буде продавати підписку на певний період (3 місяці, 6 місяців, 12 місяців). Ця підписка буде надавати певний відсоток знижки на конкретні товари. Чи існує якесь рішення?
  4. а якщо субота скорочений день, а неділя взагалі вихідний?
  5. Всім привіт. Виникла потреба в тому щоб при замовленні в не робочий час магазину виводити замість тексту "замовлення успішно сформоване", текст про тещо замовлення сформоване в не робочий час і з вами зв'яжуться в понеділок.
  6. Добавте код у файл .htaccess
  7. https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=28858&filter_search=gree
    Потрібно було додати в магазин накопичувальну знижку. Цей модуль ідеально підійшов по ТЗ. Автор блискавично швидко відповідав на питання та допомагав з налаштуваннями. Рекомендую!!!
    Супер модуль. В налаштуваннях простий за зрозумілий. Розробник з блискавичною швидкістю відповідає на питання та в разі потреби прфесійно допомагає у вирішенні. Рекомендую!!!
  8. Частково з Вами погоджусь але судячи з власного досвіду коли роблю замовлення то часто вказую не телефонувати, при умові що я впевнений в замовленому товарі.
  9. Чи може хтось підказати як реалізувати чекбокс Не дзвоніть мені, я впевнений у замовленні на сторінці замовлення товару (так щоб цей чекбокс відображавсі в адмінці в замовленнях та в повідомленні на пошту. Шаблон ReMarket від @octemplates, використовується модуль oct fastorder.
  10. Модуль нової пошти адаптований під модуль оформлення замовлень від OcTemplates, якщо мова про цей модуль - Модуль доставки Нова пошта для інтернет магазина на OpenCart - API 3.5.0 - OpenCart Форум (opencartforum.com)
  11. А для чого Вам Simple? Модуль оформлення замовлень, який йде в комплекті з шаблоном, нічим не гірший.
    Прекрасний модуль від чудового розробника. Якщо хтось має мультмовний магазин то це прекраснерішення для використання різних лого. Розробник завжди на зв'язку. Рекомендую!
    Модуль просто супер! Технічна підтримка на вищому рівні. Автор допомагає в будь якому питання. Безсумнівно рекомендую!
  12. Підозрюю декілька варіантів: 1. модуль куплений на варезному сайті (не ліцензійно) 2. стара версія модуля 3. зверніться безпосередньо до розробника https://opencartforum.com/profile/690716-prorab337/
  13. Зробив сам HTML+JS. Єдине тепер не знаю як зберегти результат в базу даних. Тобто коли клієнт пройшов всю анкету з відповідями в кінці з'являється результат, потрібно після натискання на кнопку "зберегти результат" (при умові що клієнт залогінився) занести дані в базу і відображати десь в кабінеті клієнта.
  14. Всім привіт. Потрібно модуль або кастомний HTML але з потрібним функціоналом анкети опитування та підрахунку результату + збереження результату в кабінеті користувача. ТЗ: 1. Повинні бути запитання та варіанти відповідей. 2. Можна обирати декілька відповідей до одного питання. 3. Кожен варіант відповіді має свій бал оцінки, тобто варіант а - 1бал, варіант б - 2бали, варіант в - 3бали і т.д. 4. Після проходження всіх відповідей відображається кількість балів та певний текс в залежності від суми балів (приблизно буде 4 умови, тобто від 0 до 4 тест1, від 4 до 8 текст2, від 8 до 12 текст3 і т.д.) В кабінеті користувача який пройшов опитування, десь відобразити що ваш результат опитування: скількість там балів і текст по умові.
  15. Питання звучало конкретно чи є ГОТОВИЙ модуль, плану як: Для чого писати що можна замовити/доробити/допрацювати і т.д.?
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.