Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pasik

Newbie
  
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pasik

  1. Вітаю. Підкажіть, будь ласка, а імпорт з формату google RSS 2.0 підтримує? Питаю, бо в браузері при перегляді фіда все наче Ок, а при "зчитуванні" - теги "вилазять": <p><strong>Характеристики:</strong></p>
 Або чи можливо RSS якось конвертувати у звичайний XML?
  2. Вітаю. В мене опція "Врахування комісії за оголошену вартість" працює тільки з тими методами оплати, які відмічені як "Метод оплати накладним платежем". При цьому комісія від оголошеної вартості по факту враховується завжди (звісно, якщо вказувати реальну оголошену вартість). Чи це так і має бути? Або ж в мене неправильно щось налаштовано?
  3. Вітаю. Чи є можливість змінювати видимі поля "Особистих данних" в залежності не від доставки, а від оплати? Наприклад якщо обрана оплата "Безготівковий розрахунок", то чи можливо відобразити кастомне поле "ЄДРПОУ"? Дякую.
  4. А де знайти знайти самі рахунки? Не зрозумів де воно повинно з'явитись. Цікавить для OcStore 3.0.x.x UPD Вже знайшов. Після встановлення рахунки були скриті від моєї групи користувачів
  5. А хто як вирішує питання с післяоплатою? Я знаю, що коміссію за післяоплату можно розраховувти в самому ж модулі. Але якщо я хочу зробити безкоштовну доставку, то безкоштовною на сторінці оформлення замовлення буде і "післяоплата". Але я хочу, щоб клієнт у будь-якому випадку сам сплачував коміссію за післяоплату, навіть якщо доставка безкоштовна. Я розумію, що я можу вказувати при створенні накладной хто сплачує коміссію за зворотню доставку, але цікавить саме як це відобразити на сторінці оформлення замовлення. P.S. Раніше для цього використовував модуль від автора цього ж модуля, але він зараз "знят з продажу" та лище для версій 1.5-2.3, а мені потрібно для 3.0.
  6. Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи є адаптація до шаблону Octemplates Showcase?
  7. Вітаю. Чи є в PRO версії адаптація під шаблон OcTemplate ShowCase?
  8. Добрый день. Заметил такую особенность: при включении в настройках темы на закладке "Карточка товара" Отображать "Поделиться в соц сетях" - даже если код не яндексовский, то Pagespeed гугла всё-равно видит Яндекс-метрику в кодах от сторонних поставщиков. Если отключаю - то всё ок. Это типичное поведение этой опции? P.S. Я-метрика для сайта не подключена, если что.
  9. Добрый день Подскажите, пожалуйста, в чём проблема при ошибках в журнале: 2020-01-08 0:00:18 - PHP Notice: Undefined index: SettlementTypeDescription in /home/data/SITE-NAME/www/system/helper/novaposhta.php on line 379 2020-01-08 0:00:18 - PHP Notice: Undefined index: SettlementTypeDescriptionRu in /home/data/SITE-NAME/www/system/helper/novaposhta.php on line 379
  10. По умолчанию работает блок "Новости", но мне для сайта больше подходит "Статьи". Я нашёл модуль "Статьи" и вывел его вместо новостей. Но у статей есть недостаток: на главной странице нет ссылки на "Все статьи". И заголовок блока "Статьи" некликабельный. Это можно как-то исправить?
  11. Я точно есть в списке. Проверьте, пожалуйста, сайт minicomp.com.ua
  12. В Sitemap Pro не попадают "Новости". Можете посоветовать модуль, в который точно "Новости" из модуля вашего шаблона попадают?
  13. Всем расскажите почему не работал и что сделали, чтоб исправить. Интересно же)
  14. Всем расскажите почему не работал и что сделали, чтоб исправить. Интересно же)
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.