Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Мультивалютные товары 1.0.1

10

   (5 reviews)    Find their other files

  53 90 4,629

4 Screenshots



    • $10
  • Get Support
  • Additional Services

  • Entry the site address! Or click on the checkbox above to transfer the domain to the author later. Please note that automatic issuance of licenses occurs only when specifying a domain

  • +1 8

Review Averages

5.0 out of 5 stars
100%
0%
0%
0%
0%

User Feedback

You may only provide a review once you have downloaded the file.

Bravec

  

Гарний модуль, на 100% виконує свою задачу!

Link to review
Petter

   1 of 1 member found this review helpful 1 / 1 member

Модуль дуже зручний у користуванні. Обов'язково рекомендую тим, у кого є необхідність вносити товар на сайт з різними валютами . Автору окремий РЕСПЕКТ ! Успіхів та процвітання вашим проектам .

  • +1 1
Link to review
aristomebli

   0 of 1 member found this review helpful 0 / 1 member

Модуль "Мультивалютные товары 1.0.1" - це надзвичайно ефективний інструмент для розширення функціональності мого веб-магазину на платформі OpenCart. Використання цього модуля дозволило мені легко та зручно впроваджувати роботу з різними валютами для моєї глобальної аудиторії клієнтів.

Однією з ключових переваг цього модуля є його простота в налаштуванні. Інтерфейс чіткий та інтуїтивно зрозумілий, що робить взаємодію з модулем легкою навіть для тих, хто не має глибоких технічних знань.

Мені особливо сподобалася можливість автоматичного оновлення курсів валют, що дозволяє підтримувати актуальність цін на продукцію у всіх доступних валютах. Це значно спрощує процес управління цінами та підтримує консистентність на моєму веб-сайті.

Додатково, модуль надає можливість налаштовувати курси валют вручну, що важливо для тих, хто бажає мати повний контроль над валютними операціями та адаптувати їх до своїх потреб.

Загалом, "Мультивалютные товары 1.0.1" є відмінним доповненням до OpenCart, яке дозволяє розширити можливості веб-магазину і зручно оперувати різними валютами. Я вдячний розробникам за створення такого корисного та легкого у використанні інструменту.

Link to review
go_aks

   1 of 1 member found this review helpful 1 / 1 member

Модуль супер. Простий у використанні, зрозумілий і так необхідний хто працює із постачальниками різних валют. Автору дякую!

  • +1 1
Link to review
fox777

   1 of 1 member found this review helpful 1 / 1 member

Класний модуль. Працює з усіма фільтрами товарів.

  • +1 1
Link to review


chukcha's Other Downloads


User Feedback

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.