Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

Fimo

Пользователи
  
  • Публикаций

    318
  • Зарегистрирован

  • Посещение

О Fimo

  • День рождения 26.10.1991

Техническая поддержка

  • Текущий статус
    В отпуске

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город:
    Харьков
  • Интересы
    OpenCart, мелкие доработки

Посетители профиля

3 815 просмотров профиля

Достижения Fimo

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Dedicated Редкая
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Последние медали

46

Репутация

  1. Fimo

    SEO мультиязык PRO

    Модуль працює добре, як заявлено, я всім задоволений, окрім одного, це бесіда з автором, і тільки з цієї причини ставлю таку оцінку, тому що ця оцінка не модуля тільки, а загальна, модуля і підтримки його. У мене виникло одне питання до автора, просте, у відповідь отримав купу води і ще отримав низку образ без жодного приводу. У підсумку проблему автор не допоміг вирішити, вирішив її сам. Автор підтвердив неодноразово, що це неадекватна людина і краще до нього не звертатися за техпідтримкою. З історією листування, якщо її не видалять, можете ознайомиться в топіку підтримки. 100% автор і тут спробує мені щось відповісти і так само не забуде звинуватити в чомусь і принизити перед іншими, але я як розумна людина не буду реагувати на таке. Якщо вирішите купувати цей модуль, не розраховуйте на адекватну підтримку. Я за якісний сервіс, добре ставлення до клієнтів, які Вам платять і за чесні відгуки. Удачі!
  2. Не розумію, навіщо Ви так багато всього пишете? Вам що, на стільки нудно і робити нічого, що у Вас є час давати такі розгорнуті запитання, в яких дуже багато води і відповідей не за темою мого запитання? Я не прошу у Вас допомоги в налаштуваннях модуля. Я чітко поставив одне питання, у мене немає файлу шаблону і через це я не можу його вибрати в налаштуваннях, я перевірив свої файли і його не було там, а перемикач у мене той, що Ви писали, був увімкнений. Дуже шкода, що Ви так ставитеся до своїх клієнтів, починаєте у відповідь на прості запитання грубіянити, ображати, обзивати неуважним, навіть не розуміючи суті питання, Ви навіть не можете нормально прочитати те, що Вам пишуть. Було достатньо просто завантажити що файли знаходяться там то і скинути скрін, що б я ще раз перевірив, НАВІЩО ЦЕ ВЕСЬ БРЕД ПИСАТИ? НАВІЩО? Не розумію, може у Вас брак уваги і Вам хочеться з кимось попереписуватися? Хоча може бути Вам навпаки хочеться принизити тут когось, бо в житті не виходить? Я б не писав стільки Вам у відповідь тут, але Ви реально змусили мене своїми відповідями на це, і я не стримався, тому що прикро, купуєш модуль, ставиш автору просте запитання про те, що я не можу знайти один файл з модуля, а отримуєш купу лайна, а серед купи цього лайна ще є відповідь на моє запитання, мовляв, ось скрін, він є там, і триває обливання ще якимись словами, що, мовляв, не можете налаштувати віджет 1: 1, неуважний, тикати по кілька разів, мовляв, я такий тупий і не ввімкнув просто кнопку, писати якісь цитати Конандойла та іншу іхінею. Дам Вам коротку і просту пораду, відвідайте психолога, можливо допоможе Вам прибрати трохи тривожності і навчитися спокійно спілкуватися з людьми, а особливо з Вашими клієнтами. P.S. Своє питання вирішив сам, просто перекачав заново файли із замовлення і перезалив їх, все з'явилося і запрацювало, автору, звісно, нема за що дякувати, крім модуля, адже замість нормальної і простої відповіді, нічого доброго не почув, тільки витратив час на марні листування ні про що. Було б не погано, якби Ви просто прочитали цю мою відповідь, усвідомили свої помилки і більше нічого не відповідали, але скоріше за все Ви почнете знову щось писати і дуже багато у відповідь, що тільки підтвердить мої слова вище. Удачі.
  3. Тобто, я правильно розумію, у Вас в модулі немає цього шаблону у файлах, із за цього я не можу повторити налаштування віджета 1:1 як на демо і Ви мені пропонуєте додатково доплатити за нього ще 3 бакси ? Не розумію цей прикол, я можу надати свой доступ, але не бачу сенсу щоб ви отримали його для того щоб просто додати цей шаблон, бо справа тільки в ньому, все працює добре, тільки нема шаблону попап
  4. Перевірте, будь ласка, бо в мене немає такого шаблону, перевірив тільки що декілька разів. Потрібен саме твіг формату, він тільки одін
  5. Я робив все як на прикладі, але не розумію де взяти такий шаблон " langpopup.twig " , коли прописую його то видає помилки що нема такого файлу
  6. Вітаю, почав робити налаштування та не знайшов в документаціях як робити popup. Чи є якась інструкція ?
  7. Здравствуйте ! Подскажите, пожалуйста, на шаблоне Jurnal3 будет коректно работать данный модуль, или необходимо будет дороботка ? Прошу прощение если эту тему уже обсуждали, просто не охото тратить время что бы пролистывать 80 страниц переписок. За ранее спасибо за ответ.
  8. Fimo

    I have a dream! 2023

    Если бы те кто выехали, резко перестали бы работать и донатить, вернулись бы назад в Украину и пошли душить орков на входе по твоей логике, то душить бы пришлось не дронами в хорошем обмундировании, а палками-капалками. Задушить, может быть задушили бы, но потерь бы с нашей стороны было бы в разы больше. А так же, если ты выехал и не пошел душить их на входе, то зачем кидаешь предъяви другим, не зная вообще их ситуаций ? Наверное сам сидит где то в Польше на соц обеспечении, не копейки не задонатил и еще нагнетает обстановку во круг своим негативом. За опечатку с Украиной сорян, можно было и не хамить, просто попросить поправить меня или модераторов, ну а раз ты так начинаешь высказывается, тогда просто иди за рузким кораблем без возвратно. Надеюсь у тебя хватит ума не отвечать здесь больше.
    Дуже реально допоміг цей модуль, дякую розробнику, бажаю процвітання та подальшому розвітку
  9. Fimo

    Быстрое добавление атрибутов

    Купив модуль 5 днів тому, одразу його встановив на сайт і побачив, що він не працює, я спробував розібратися, в чому проблема, самостійно, але у мене не вийшло. Я звернувся в підтримку модуля до розробники, але відповіді так і не було, хоча він кожен день в онлайні, потім я написав йому в приватне повідомлення і теж відповіді не отримав але повідомлення він моє прочитав. Купуйте на свій страх і ризик, особливо якщо у Вас є якісь різні доповнення і буде конфлікт, автор Вам не допоможе, тільки гроші за модуль візьме і все.
  10. Привет, поставил модуль на Version 3.0.3.7, модуль активировал, он появился в разделе атрибутов только в виде "редактирование", категорий не появилось и все пустые, хотя атрибуты на сайте уже есть созданные. Кароче не правильно работает. Сможете помочь ?
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.