Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

Помогите пожалуйста, все голову сломала, инет перерыла. Не могу подтвердить права на сайт для яндекса. Яндекс не видит файл в корне сайта (public_html). Коды на главной странице (public_html/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl) тоже не проходят, может я не тот шаблон правлю (в настройках  указан default) или еще что-то.... Версия ocStore 2.1.0.1

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Шаблон правильный. Я так понял вы метатэгом права подтверждаете? Гляньте через просмотр кода браузера - если не появилась строка - может модификатор какой старый вариант держит. Продуйте кэш модификаторов.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Я нашла!!!! Оказывается в настройках "FTP" указали, видимо, какие-то тестовые данные! По запросу, выслали совершенно другой логин и пароль. И теперь все заработало! Еще раз убеждаюсь, когда тебя окружают профи, сам начинаешь включать голову! Всем спасибо, за участие, извините за беспокойство!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.