Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Как разбить поле ТЕЛЕФОН на два

Recommended Posts

Понадобилось мне добавить маску для поля "Телефон" при регистрации.

С добавлением самой маски проблем нет, но есть одно "НО" - регистрируются люди не только из РФ и, соответственно, код страны может быть не только +7, а +38, к примеру.

Единственным выходом я вижу разбить поле "Телефон" на два - "Код страны" и "Номер телефона" - а потом в обработчике их склеить перед записью в БД.

Добавить поле "Код страны" в tpl-файл, опять-таки, не проблема. А вот в обработчике как поймать и склеить их - не пойму никак...

Поэтому прошу помощи.

P.S. OcStore 1.5.5.1.1 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Я сам, вообще, маски не приветствую - загонять пользователя в рамки не есть гуд.

А вот заказчику прямо жуть как хотелось маску прикрутить...

Я нашел вариант лучше - http://andr-04.github.io/inputmask-multi/ru.html 

Уже начал было прикручивать, но все-таки на пол-дороги удалось убедить заказчика, что простая подсказка будет лучше

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.