Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Существует ли приложение-для загрузки товаров, их фото, описаний-с компа?


Recommended Posts

Всем привет! Как то давно, в году 2011-2012-м, мыс партнерами разработали для своих личных целей программу под windows, чтобы загружать товары в opencart массово: создается excel файл, куда загружаются текстовые описания товаров, цена и т.д., а также путь к папке на жестком диске- где лежат фотографии товаров. Программа потом сама автоматом грузит все это на сайт. Но это было давно. Тогда таких предложений на рынке не было. Но наша программа- несколько кривая. Хотелось бы что то лучше. 

Может кто в курсе- сейчас может более продвинутые приложения появились? Или может с таким же функционалом? Я просто не в курсе-давно не интересовался этой темой. А сейчас задачка появилась установить интернет магазин одному человеку. Любому совету буду рад!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.