Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Вывод нужного модуля в админке (в dashboard)

Recommended Posts

В админке opencart 2.х, есть не особо полезная информация (например: карта, блоки с кол-вом покупателей, оборот и т.д.), которая откровенно мешает, когда заходишь с мобильного. Как ее убрать, я понимаю.

Есть модуль, который собирает заявки на обратный звонок и выводит их в админке, но лезть туда надо через меню и т.д. Каким образом (кроме, как подгрузить кусок нужной страницы через js) можно вывести страницу этими заявками сразу в dashboard? Чтобы получить что-то вроде такого:Screenshot_2.thumb.png.59caf070c2804cee2df343206903426a.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Есть цельная директроия

controller/dashboard

Где находятся все эти виджеты

Вот  пои их принципу и  пойти.

Надіслати

Спасибо за подсказку. Посмотрел. Там, вроде бы, все просто, но, как я понял, существующий шаблон модуля использовать не получится, надо писать, пусть даже упрощенный, но свой :(

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.