Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Перенести сайт с субдоменом с проглайн на ру центр


Recommended Posts

Может не мое дело, но ру-центр убожество редкое.. Неужели в Россие больше нет достойных хостингов? (timeweb, admnvps, beget в конце концов)

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Я как то привыкла к нему   сайты другие на нем   И панель управления понятная! Опять же...что не мало важно. Так как я не профи.. СЛУЖБА поддержки всегда отвечает на все вопросы и консультирует А ВОТ ПГОНЛАЙН глухо как в танке и угораздило меня его выбрать, то есть не я а один умник посоветовал...А вот сегодня письма все получили Что закрывают панель для русских идите мол к французам.........НЕ я с рускими......)))

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Ну что ж тогда Вам придеться довольствоваться малым.. т.е ру-центром - отнюдь не лучший и не быстрый.. Но решать конечно Вам

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.