deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 здравствуйте, пытаюсь вывести из базы новости где категория равна 1 но мне выводит первую строку (image) а дальше ошибку пишет data/m145x145.jpgNotice: Undefined index: image in C:\AppServ\www\catalog\view\theme\default\template\common\column_right.tpl on line 21 Как можно вывести остальные? $result = $this->db->query("SELECT * FROM oc_news INNER JOIN oc_news_to_category WHERE oc_news_to_category.news_id = '1';"); foreach ($result as $res) { //print_r($v); echo $res['image']; } Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 вставлено у меня в column_right.tpl Opencart 1.5.5 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ArtemPitov Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 $sql = "SELECT * FROM '. DB_PREFIX .'news n INNER JOIN '. DB_PREFIX .'news_to_category n2c ON (n.id = n2c.u = id) WHERE n2c.news_id = 1"; $result = $this->db->query($sql)->rows; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Fatal error: Call to undefined method DB::queru() in C:\AppServ\www\catalog\view\theme\default\template\common\column_right.tpl on line 16 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... hoolygan Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Query :) А не queru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Query :) А не queru опечатка, бывает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Fatal error: Call to undefined method DB::queru() in C:\AppServ\www\catalog\view\theme\default\template\common\column_right.tpl on line 16 (n.id = n2c.u = id) учтите я не знаю структуры вышей базы, привел только пример Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Выдает ошибку Notice: Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''. DB_PREFIX .'news n INNER JOIN '. DB_PREFIX .'news_to_category n2c ON (n.id = ' at line 1Error No: 1064SELECT * FROM '. DB_PREFIX .'news n INNER JOIN '. DB_PREFIX .'news_to_category n2c ON (n.id = n2c.u = id) WHERE n2c.news_id = 1 in C:\AppServ\www\system\database\mysqliz.php on line 53 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Ну я поменял, сделал так $sql = "SELECT * FROM oc_news INNER JOIN oc_news_to_category WHERE oc_news_to_category.news_id = '1';"; $result = $this->db->query($sql)->rows; ошибок не выводит, и вообще не выводит ничего в том месте где я хотел... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Метод тыка, работает только с прилагательным - научный Потому что жто прилагательное подразумевает чтение документации и анализ Все остальное - как было тыком, так и осталось. И не будет работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 А как сделать чтобы выводилось? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 В чём суть этих мытарств? Сделать велосипед из костылей? Чем не вариант подобрать Блог,раз нужно разделение статей на категории и вывод нужных в модуле. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 (змінено) Какой модуль подойдет? У меня получается модуль НОВОСТЬ+ где я добавляю новости, а так же в нем есть функция создать категорию, куда можно новость запихнуть. Я сделал чтобы новости выводило в одном месте - выводят те новости которые на главной (в новостях /news), А я хочу чтобы выводило только из категории к примеру (/news?news_category_id=1) Змінено 30 грудня 2016 користувачем deatlinko Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 (змінено) получается у меня два места на главной, в верху выводятся новости те которые находятся в ссылке /news А в низу должно выводиться 10 последних новостей, которые находятся в категориях (/news?news_category_id=1) Змінено 30 грудня 2016 користувачем deatlinko Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 У меня получается модуль НОВОСТЬ+ Получается что не он.Я уже писал,в этом модуле нет Категорий..... А раз они нужны то это уже Блог.Коих на форуме пруд пруди. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Получается он у меня установлен http://pixs.ru/showimage/2016123023_9683176_24612472.png ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Я дал ссылку.Достаточно скачать и посмотреть,что в данном модуле нет и упоминания о категориях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Как все таки сделать, если в ручную? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Раз: http://php.net/docs.php Два: https://dev.mysql.com/doc/refman/8.0/en/ Три: Исходники OC Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам вывести из бызы Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Fatal error: Call to undefined method DB::queru() in C:\AppServ\www\catalog\view\theme\default\template\common\column_right.tpl on line 16 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hoolygan Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Query :) А не queru Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ArtemPitov Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Query :) А не queru опечатка, бывает Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Fatal error: Call to undefined method DB::queru() in C:\AppServ\www\catalog\view\theme\default\template\common\column_right.tpl on line 16 (n.id = n2c.u = id) учтите я не знаю структуры вышей базы, привел только пример Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Выдает ошибку Notice: Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''. DB_PREFIX .'news n INNER JOIN '. DB_PREFIX .'news_to_category n2c ON (n.id = ' at line 1Error No: 1064SELECT * FROM '. DB_PREFIX .'news n INNER JOIN '. DB_PREFIX .'news_to_category n2c ON (n.id = n2c.u = id) WHERE n2c.news_id = 1 in C:\AppServ\www\system\database\mysqliz.php on line 53 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Ну я поменял, сделал так $sql = "SELECT * FROM oc_news INNER JOIN oc_news_to_category WHERE oc_news_to_category.news_id = '1';"; $result = $this->db->query($sql)->rows; ошибок не выводит, и вообще не выводит ничего в том месте где я хотел... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Метод тыка, работает только с прилагательным - научный Потому что жто прилагательное подразумевает чтение документации и анализ Все остальное - как было тыком, так и осталось. И не будет работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 А как сделать чтобы выводилось? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 В чём суть этих мытарств? Сделать велосипед из костылей? Чем не вариант подобрать Блог,раз нужно разделение статей на категории и вывод нужных в модуле. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 (змінено) Какой модуль подойдет? У меня получается модуль НОВОСТЬ+ где я добавляю новости, а так же в нем есть функция создать категорию, куда можно новость запихнуть. Я сделал чтобы новости выводило в одном месте - выводят те новости которые на главной (в новостях /news), А я хочу чтобы выводило только из категории к примеру (/news?news_category_id=1) Змінено 30 грудня 2016 користувачем deatlinko Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 (змінено) получается у меня два места на главной, в верху выводятся новости те которые находятся в ссылке /news А в низу должно выводиться 10 последних новостей, которые находятся в категориях (/news?news_category_id=1) Змінено 30 грудня 2016 користувачем deatlinko Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 У меня получается модуль НОВОСТЬ+ Получается что не он.Я уже писал,в этом модуле нет Категорий..... А раз они нужны то это уже Блог.Коих на форуме пруд пруди. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Получается он у меня установлен http://pixs.ru/showimage/2016123023_9683176_24612472.png ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Я дал ссылку.Достаточно скачать и посмотреть,что в данном модуле нет и упоминания о категориях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Как все таки сделать, если в ручную? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Раз: http://php.net/docs.php Два: https://dev.mysql.com/doc/refman/8.0/en/ Три: Исходники OC Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам вывести из бызы Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ArtemPitov Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Fatal error: Call to undefined method DB::queru() in C:\AppServ\www\catalog\view\theme\default\template\common\column_right.tpl on line 16 (n.id = n2c.u = id) учтите я не знаю структуры вышей базы, привел только пример Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Выдает ошибку Notice: Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''. DB_PREFIX .'news n INNER JOIN '. DB_PREFIX .'news_to_category n2c ON (n.id = ' at line 1Error No: 1064SELECT * FROM '. DB_PREFIX .'news n INNER JOIN '. DB_PREFIX .'news_to_category n2c ON (n.id = n2c.u = id) WHERE n2c.news_id = 1 in C:\AppServ\www\system\database\mysqliz.php on line 53 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Ну я поменял, сделал так $sql = "SELECT * FROM oc_news INNER JOIN oc_news_to_category WHERE oc_news_to_category.news_id = '1';"; $result = $this->db->query($sql)->rows; ошибок не выводит, и вообще не выводит ничего в том месте где я хотел... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Метод тыка, работает только с прилагательным - научный Потому что жто прилагательное подразумевает чтение документации и анализ Все остальное - как было тыком, так и осталось. И не будет работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 А как сделать чтобы выводилось? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 В чём суть этих мытарств? Сделать велосипед из костылей? Чем не вариант подобрать Блог,раз нужно разделение статей на категории и вывод нужных в модуле. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 (змінено) Какой модуль подойдет? У меня получается модуль НОВОСТЬ+ где я добавляю новости, а так же в нем есть функция создать категорию, куда можно новость запихнуть. Я сделал чтобы новости выводило в одном месте - выводят те новости которые на главной (в новостях /news), А я хочу чтобы выводило только из категории к примеру (/news?news_category_id=1) Змінено 30 грудня 2016 користувачем deatlinko Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 (змінено) получается у меня два места на главной, в верху выводятся новости те которые находятся в ссылке /news А в низу должно выводиться 10 последних новостей, которые находятся в категориях (/news?news_category_id=1) Змінено 30 грудня 2016 користувачем deatlinko Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 У меня получается модуль НОВОСТЬ+ Получается что не он.Я уже писал,в этом модуле нет Категорий..... А раз они нужны то это уже Блог.Коих на форуме пруд пруди. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Получается он у меня установлен http://pixs.ru/showimage/2016123023_9683176_24612472.png ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Я дал ссылку.Достаточно скачать и посмотреть,что в данном модуле нет и упоминания о категориях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Как все таки сделать, если в ручную? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Раз: http://php.net/docs.php Два: https://dev.mysql.com/doc/refman/8.0/en/ Три: Исходники OC Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам вывести из бызы Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Выдает ошибку Notice: Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''. DB_PREFIX .'news n INNER JOIN '. DB_PREFIX .'news_to_category n2c ON (n.id = ' at line 1Error No: 1064SELECT * FROM '. DB_PREFIX .'news n INNER JOIN '. DB_PREFIX .'news_to_category n2c ON (n.id = n2c.u = id) WHERE n2c.news_id = 1 in C:\AppServ\www\system\database\mysqliz.php on line 53 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Ну я поменял, сделал так $sql = "SELECT * FROM oc_news INNER JOIN oc_news_to_category WHERE oc_news_to_category.news_id = '1';"; $result = $this->db->query($sql)->rows; ошибок не выводит, и вообще не выводит ничего в том месте где я хотел... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Метод тыка, работает только с прилагательным - научный Потому что жто прилагательное подразумевает чтение документации и анализ Все остальное - как было тыком, так и осталось. И не будет работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 А как сделать чтобы выводилось? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 В чём суть этих мытарств? Сделать велосипед из костылей? Чем не вариант подобрать Блог,раз нужно разделение статей на категории и вывод нужных в модуле. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 (змінено) Какой модуль подойдет? У меня получается модуль НОВОСТЬ+ где я добавляю новости, а так же в нем есть функция создать категорию, куда можно новость запихнуть. Я сделал чтобы новости выводило в одном месте - выводят те новости которые на главной (в новостях /news), А я хочу чтобы выводило только из категории к примеру (/news?news_category_id=1) Змінено 30 грудня 2016 користувачем deatlinko Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 (змінено) получается у меня два места на главной, в верху выводятся новости те которые находятся в ссылке /news А в низу должно выводиться 10 последних новостей, которые находятся в категориях (/news?news_category_id=1) Змінено 30 грудня 2016 користувачем deatlinko Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 У меня получается модуль НОВОСТЬ+ Получается что не он.Я уже писал,в этом модуле нет Категорий..... А раз они нужны то это уже Блог.Коих на форуме пруд пруди. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Получается он у меня установлен http://pixs.ru/showimage/2016123023_9683176_24612472.png ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Я дал ссылку.Достаточно скачать и посмотреть,что в данном модуле нет и упоминания о категориях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Как все таки сделать, если в ручную? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Раз: http://php.net/docs.php Два: https://dev.mysql.com/doc/refman/8.0/en/ Три: Исходники OC Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам вывести из бызы Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 А как сделать чтобы выводилось? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 В чём суть этих мытарств? Сделать велосипед из костылей? Чем не вариант подобрать Блог,раз нужно разделение статей на категории и вывод нужных в модуле. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 (змінено) Какой модуль подойдет? У меня получается модуль НОВОСТЬ+ где я добавляю новости, а так же в нем есть функция создать категорию, куда можно новость запихнуть. Я сделал чтобы новости выводило в одном месте - выводят те новости которые на главной (в новостях /news), А я хочу чтобы выводило только из категории к примеру (/news?news_category_id=1) Змінено 30 грудня 2016 користувачем deatlinko Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 (змінено) получается у меня два места на главной, в верху выводятся новости те которые находятся в ссылке /news А в низу должно выводиться 10 последних новостей, которые находятся в категориях (/news?news_category_id=1) Змінено 30 грудня 2016 користувачем deatlinko Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 У меня получается модуль НОВОСТЬ+ Получается что не он.Я уже писал,в этом модуле нет Категорий..... А раз они нужны то это уже Блог.Коих на форуме пруд пруди. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Получается он у меня установлен http://pixs.ru/showimage/2016123023_9683176_24612472.png ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Я дал ссылку.Достаточно скачать и посмотреть,что в данном модуле нет и упоминания о категориях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Как все таки сделать, если в ручную? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Раз: http://php.net/docs.php Два: https://dev.mysql.com/doc/refman/8.0/en/ Три: Исходники OC Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам вывести из бызы Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 (змінено) Какой модуль подойдет? У меня получается модуль НОВОСТЬ+ где я добавляю новости, а так же в нем есть функция создать категорию, куда можно новость запихнуть. Я сделал чтобы новости выводило в одном месте - выводят те новости которые на главной (в новостях /news), А я хочу чтобы выводило только из категории к примеру (/news?news_category_id=1) Змінено 30 грудня 2016 користувачем deatlinko Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 (змінено) получается у меня два места на главной, в верху выводятся новости те которые находятся в ссылке /news А в низу должно выводиться 10 последних новостей, которые находятся в категориях (/news?news_category_id=1) Змінено 30 грудня 2016 користувачем deatlinko Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 У меня получается модуль НОВОСТЬ+ Получается что не он.Я уже писал,в этом модуле нет Категорий..... А раз они нужны то это уже Блог.Коих на форуме пруд пруди. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Получается он у меня установлен http://pixs.ru/showimage/2016123023_9683176_24612472.png ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Я дал ссылку.Достаточно скачать и посмотреть,что в данном модуле нет и упоминания о категориях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Как все таки сделать, если в ручную? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Раз: http://php.net/docs.php Два: https://dev.mysql.com/doc/refman/8.0/en/ Три: Исходники OC Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам вывести из бызы
deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Получается он у меня установлен http://pixs.ru/showimage/2016123023_9683176_24612472.png ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tom Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Я дал ссылку.Достаточно скачать и посмотреть,что в данном модуле нет и упоминания о категориях. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Как все таки сделать, если в ручную? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Раз: http://php.net/docs.php Два: https://dev.mysql.com/doc/refman/8.0/en/ Три: Исходники OC Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
deatlinko Опубліковано: 30 грудня 2016 Автор Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Как все таки сделать, если в ручную? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 30 грудня 2016 Share Опубліковано: 30 грудня 2016 Раз: http://php.net/docs.php Два: https://dev.mysql.com/doc/refman/8.0/en/ Три: Исходники OC Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts