Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Переделать слайдер+небольшая правка


Recommended Posts

Доброго времени суток господа и дамы. Уж не знаю, там ли я тему создал, если что, перенесу. Сайт stenoff.ru/, шаблон July. Нужно

1) На главной странице сверху у меня 4 слайдера. Нужно, чтобы при перелистывание основного большого, перелистывались все 4 одновременно. Там задумка, что на главном слайдере интерьер с обоями, а сбоку ссылки на эти обои. Так же 3 маленьких слайдера нужно скрыть на мобильниках и убрать у них стрелки, и соотношение по ширине изменить с 75% на 25% на 80% на 20%.

2) Страница с товаром . Там у меня соотношение фото с боковым меню col-sm-8 на col-sm-4 Для большого экрана нужно прописать .col-lg-9 на .col-lg-3. Там тогда сбоку не красиво отражается "в закладки" и "в сравнение", предлагаю их перекинуть ниже в 1 ряд.

 

Ваша цена? По срокам не горит, в разумных пределах разумеется.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.