Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Решено] как вставлять виджеты соц.сетей и ява-скрипты в статьи или блоки?


Recommended Posts

Здравствуйте!

Подскажите как правильно добавлять виджеты, напримет "мы в вКонтакте" в баннеры или на страницы статей,  а также ява-скрипты - например карта яндекса...

Просто в опенкарте линейки 1.5.х через веб-редактор это было просто сделать - в режиме "исходный код" вставляю код виджета или карты.
А в новом опенкарте (версия 2.1) вставить код и сохранить можно, но затем если надо зайти в редактирование этой статьи или баннера- то страница как-то пытается исполнить ява-скрипт и выводит виджет или карту как-то поверх редактирования страницы и делает это глючно. При сохранении страницы код виджета оказывается нарушен...

 

Может есть другие веб-редакторы текста для опенкарта?

 

 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Если у вас ocStore, то вы можете переключиться назад на CKEditor (который был в 1.5) в настройках магазина: вкладка Сервер, опция "Визуальный редактор по умолчанию".

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.