Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

OCFilter - Модуль фильтра товаров [Поддержка]

SooR
 Share

Recommended Posts

Добрий день,

встановлений 

Фільтр товарів OCFilter 4.8.0.19.1

Опенкарт 3.0.3.7, PHP 7.4

Не можливо внести зміни в налаштуванні фільтра. Після внесення будь-яких змін модуль фільтра вимикається і його неможливо ввімкнути через адмінку. Тільки через відновлення бази данних.

В чому може бути причина?

В 09.05.2023 в 09:13, OleksandrShkliarenko сказав:

Добрий день,

встановлений 

Фільтр товарів OCFilter 4.8.0.19.1

Опенкарт 3.0.3.7, PHP 7.4

Не можливо внести зміни в налаштуванні фільтра. Після внесення будь-яких змін модуль фільтра вимикається і його неможливо ввімкнути через адмінку. Тільки через відновлення бази данних.

В чому може бути причина?

Добрий день. Треба дивитися сайт, напишіть в особисті повідомлення

Добрый день. Подскажите требует ли модуль ioncube или нет? Суть в том что на руках достаточно кастомный проект с уймой доработок и понимаю что если прикрыто много, то применить этот фильтр не получится, хотя знаю что он один из лучших, если не сказать что лучший 

В 10.05.2023 в 19:36, ocdeveloper сказав:

Добрый день. Подскажите требует ли модуль ioncube или нет? Суть в том что на руках достаточно кастомный проект с уймой доработок и понимаю что если прикрыто много, то применить этот фильтр не получится, хотя знаю что он один из лучших, если не сказать что лучший 

Добрий день. ioncube не потребує.

Вітаю. Купив модуль, та не знаю де маю отримати ключ активації. На пошті нема. В особистих повідомленнях тут, теж нема.

Дякую. Замовлення #1182987

11.05.2023 в 13:19, SeedStockers сказал:

Вітаю. Купив модуль, та не знаю де маю отримати ключ активації. На пошті нема. В особистих повідомленнях тут, теж нема.

Дякую. Замовлення #1182987

Доброго дня. @SeedStockers напишіть автору розширення в особисті повідомлення.

• +1 1

Ех( @SooR дуже чекаю на ключ, аби передати його розробникам, що налаштовують шаблон

Було б круто аби це поскоріш сталось))
Дякую! :)

Мені потрібно масово згенерувати СЕО сторінки, категорія + виробники, коли вибираю категорію вона перемножується з усіма виробниками, а потрібно лише з тими, які є у цій категорії. У результаті у мене замість трьох сторінок отримується сотні порожніх. Що я роблю не так? Можна звісно вручну вибирати виробників для кожної категорії, але це дуже довго. Дякую!

Здравствуйте

При установке ocfilter.4.8.0.19.1.zip ошибка:

Цитата

Неправильный тип файла!

Скриншот: https://az0000000.nimbusweb.me/box/attachment/8768190/edb3ie09cbpi4tw580am/C5hrOM6M0UQA54NY/screenshot-new.om.md-2023.05.15-18_23_05.png

Подскажите пожалуйста как быть?

Версия ocStore 3.0.3.7

PHP 7.4

Шаблон UltraStore

• 2 weeks later...

OCFilter для фільтрації необхідно щоб атрибут належав до певної Групи атрибутів ? Наприклад Колір. Якщо не задано Групу  "Характеристики моніторів" то OCFilter правільно відфільтрує монітори за Кольором чи потягне ще Миші, Колонки і т.д..  ?

В 26.05.2023 в 10:47, mirek сказав:

OCFilter для фільтрації необхідно щоб атрибут належав до певної Групи атрибутів ? Наприклад Колір. Якщо не задано Групу  "Характеристики моніторів" то OCFilter правільно відфільтрує монітори за Кольором чи потягне ще Миші, Колонки і т.д..  ?

Фільтру групи атрибутів не потрібні.

OCFilter фільтрує товари враховуючи поточну категорію.

Posted (edited)

Добрый день, во вкладке "Фильтры" изменил фильтру тип с "Флажки" на "Слайдер диапазон", не понравилось - вернул обратно. С этого фильтра сразу пропали значения, я их вручную внёс, но с типом "Флажки" этот фильтр просто пропадает. Из-за чего это может быть?

Edited by zhizherinv

28.05.2023 в 21:11, zhizherinv сказал:

Добрый день, во вкладке "Фильтры" изменил фильтру тип с "Флажки" на "Слайдер диапазон", не понравилось - вернул обратно. С этого фильтра сразу пропали значения, я их вручную внёс, но с типом "Флажки" этот фильтр просто пропадает. Из-за чего это может быть?

сейчас увидел, что у всех товаров пропал этот фильтр и работает он только с типом "Слайдер-диапазон". А почему он пропал, я не могу понять

Добрый день! Необходимо сделать импорт с включенным флажком "Очистить существующие фильтры". Однако заметил, что те посадочные страницы, к которым были присвоены удаленные фильтра, удаляются вместе с этими страницами. Можно ли как-то удалить фильтра, при этом не удалив посадочные страницы?

В 28.05.2023 в 21:11, zhizherinv сказав:

https://ocfilter.com/documentation/4.8/#filter-type

В 29.05.2023 в 13:25, Sytyi сказав:

Добрый день! Необходимо сделать импорт с включенным флажком "Очистить существующие фильтры". Однако заметил, что те посадочные страницы, к которым были присвоены удаленные фильтра, удаляются вместе с этими страницами. Можно ли как-то удалить фильтра, при этом не удалив посадочные страницы?

Треба дивитися сайт, при очищенні з копібвання посадкові не повинні видалятися

Вітаю. Підкажіть, будь ласка, в чому може бути проблема. Змінюю в товарі характеристику, а у фільтрі в категорії цей товар залишається. Увімкнення/вимкнення не допомагає, схоже на кеш якийсьчи де ці значення характеристик товарів у фільтрі зберігаються?

30.05.2023 в 16:31, mctolan сказал:

Вітаю. Підкажіть, будь ласка, в чому може бути проблема. Змінюю в товарі характеристику, а у фільтрі в категорії цей товар залишається. Увімкнення/вимкнення не допомагає, схоже на кеш якийсьчи де ці значення характеристик товарів у фільтрі зберігаються?

оновіть кеш модифікаторів

У мене пропали фільтри. Я видаляв товари через запит  MySQL truncate product всі таблиці товарів. Звісно таблиці фільтру не чипав. Як відновити фільтри ?

Маються на увазі складні фільтри на кшталт Швикість Wifi, Колір, Аккум наявність і т.д..  Прості фільтри типу Гарантія та по Ціні лишились  У налаштуваннях фільтру не задано - Групи атрибутів як фільтри 

а фильтр по цене с главной страницы не работает?

Добрый день.

Подскажите если загрузить товар с помощью модуля unixml, есть заданные атрибуты, этот фильтр автоматически подтянет атрибуты  или нужно руками выставлять?

08.06.2023 в 19:46, Vetlucky777 сказал:

Добрый день.

Подскажите если загрузить товар с помощью модуля unixml, есть заданные атрибуты, этот фильтр автоматически подтянет атрибуты  или нужно руками выставлять?

Подтянет

Ймовірно у мене якісь конфлікти. У консолі пише unexpected token ocfilter.js 1263. І ще код

$.get(ocfilter.link('extension/module/ocfilter/getCopyDataTotals'), {}, function(json) {

Видає помилку Uncaught ReferenceError: ocfilter is not defined  Декілька разів

А головне на сторінці "Копіювання фільтрів" постійно крутиться очікування під "Копіювати атрибути". Там ніби повинно бути написано к-сть атрибутів та значення.