tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Добрый день! подскажите пожалуйста кто знает как решить данный вопрос. Версия ocStore 2.1.0.2.1 на данный момент добавил на сайт порядка 15 товаров для теста, пытаюсь проверить ссылки с помощью программы Netpeak Spider на наличие ошибок и пр. вот в чем встал вопрос 1, если тип чпу ставить дефолт то получается дубликаты title и др ( см скрин1) 2 если тип сео про, то проблемма с дубликатами страниц исчезает , но появляется куча 302 переадресации (скрин 2) (переадресует там где например html/ на html ( без слеша) если категория заканчивается без слеша, то переадресует на страницу с дорисованным слешем. от сюда вопрос, как правильно настроить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 (змінено) правильно настроить public function redirect($url, $status = 302) { public function redirect($url, $status = 301) { Змінено 24 серпня 2016 користувачем chukcha Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 правильно настроить public function redirect($url, $status = 302) { public function redirect($url, $status = 301) { Прошу прощения еще за вопрос, так как я не очень давно пользую самостоятельные сили при настройке сайтов, где это править( в какой директории?, если можно полный путь( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Поиск по файлам /system/library Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 нашел, исправил, соответственно теперь все эти ссылки которые были 302 стали 301, так оставить? не испортит карму ?))))))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 а исправить это без редиректов не получится ни как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Нет не испортит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 а может дописать гдето чтобы слешы не дописывались? С меня пиво)) будешь проездом пиши. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Я столько Пива не выпью, беру борзыми щенками, а лучше деньгами. будешь проездом пиши. Я еще пива не выпил, а мы уже на ТЫ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Я еще пива не выпил, а мы уже на ТЫ? Не имел ни чего личного, выражение такое прост, если обидел вас, извините пожалуйста. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Пишите веб мани, скину на пиво) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 В этой теме я бескорыстен.Потратьте денег, на что-нибудь полезное для своего магазина. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 так знать бы на что еще(( может подскажите )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 уж заодно спрошу проверил через яндекс файл карта сайтавыдал предупреждение вот такое Неизвестный тег image:image ,, где править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 /feed/google_sitemap 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 не много уже не сюда, но думал наоборот чтоб не плодить темы Уважаемый chukcha , не подскажите если знаете как мне пройти PageSpeed Insights сижу уже весь вечер, пишет и все тут, Используйте кеш браузера я уже столько разных кодов в .htaccess передобавлял, уже не знаю как бороться(((((((((((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Налаштування та оптимізація 302 переадресация Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 правильно настроить public function redirect($url, $status = 302) { public function redirect($url, $status = 301) { Прошу прощения еще за вопрос, так как я не очень давно пользую самостоятельные сили при настройке сайтов, где это править( в какой директории?, если можно полный путь( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Поиск по файлам /system/library Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 нашел, исправил, соответственно теперь все эти ссылки которые были 302 стали 301, так оставить? не испортит карму ?))))))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 а исправить это без редиректов не получится ни как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Нет не испортит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 а может дописать гдето чтобы слешы не дописывались? С меня пиво)) будешь проездом пиши. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Я столько Пива не выпью, беру борзыми щенками, а лучше деньгами. будешь проездом пиши. Я еще пива не выпил, а мы уже на ТЫ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Я еще пива не выпил, а мы уже на ТЫ? Не имел ни чего личного, выражение такое прост, если обидел вас, извините пожалуйста. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Пишите веб мани, скину на пиво) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 В этой теме я бескорыстен.Потратьте денег, на что-нибудь полезное для своего магазина. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 так знать бы на что еще(( может подскажите )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 уж заодно спрошу проверил через яндекс файл карта сайтавыдал предупреждение вот такое Неизвестный тег image:image ,, где править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 /feed/google_sitemap 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 не много уже не сюда, но думал наоборот чтоб не плодить темы Уважаемый chukcha , не подскажите если знаете как мне пройти PageSpeed Insights сижу уже весь вечер, пишет и все тут, Используйте кеш браузера я уже столько разных кодов в .htaccess передобавлял, уже не знаю как бороться(((((((((((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Налаштування та оптимізація 302 переадресация Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 нашел, исправил, соответственно теперь все эти ссылки которые были 302 стали 301, так оставить? не испортит карму ?))))))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 а исправить это без редиректов не получится ни как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Нет не испортит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 а может дописать гдето чтобы слешы не дописывались? С меня пиво)) будешь проездом пиши. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Я столько Пива не выпью, беру борзыми щенками, а лучше деньгами. будешь проездом пиши. Я еще пива не выпил, а мы уже на ТЫ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Я еще пива не выпил, а мы уже на ТЫ? Не имел ни чего личного, выражение такое прост, если обидел вас, извините пожалуйста. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Пишите веб мани, скину на пиво) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 В этой теме я бескорыстен.Потратьте денег, на что-нибудь полезное для своего магазина. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 так знать бы на что еще(( может подскажите )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 уж заодно спрошу проверил через яндекс файл карта сайтавыдал предупреждение вот такое Неизвестный тег image:image ,, где править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 /feed/google_sitemap 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 не много уже не сюда, но думал наоборот чтоб не плодить темы Уважаемый chukcha , не подскажите если знаете как мне пройти PageSpeed Insights сижу уже весь вечер, пишет и все тут, Используйте кеш браузера я уже столько разных кодов в .htaccess передобавлял, уже не знаю как бороться(((((((((((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Налаштування та оптимізація 302 переадресация Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 а может дописать гдето чтобы слешы не дописывались? С меня пиво)) будешь проездом пиши. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Я столько Пива не выпью, беру борзыми щенками, а лучше деньгами. будешь проездом пиши. Я еще пива не выпил, а мы уже на ТЫ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Я еще пива не выпил, а мы уже на ТЫ? Не имел ни чего личного, выражение такое прост, если обидел вас, извините пожалуйста. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Пишите веб мани, скину на пиво) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 В этой теме я бескорыстен.Потратьте денег, на что-нибудь полезное для своего магазина. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 так знать бы на что еще(( может подскажите )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 уж заодно спрошу проверил через яндекс файл карта сайтавыдал предупреждение вот такое Неизвестный тег image:image ,, где править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 /feed/google_sitemap 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 не много уже не сюда, но думал наоборот чтоб не плодить темы Уважаемый chukcha , не подскажите если знаете как мне пройти PageSpeed Insights сижу уже весь вечер, пишет и все тут, Используйте кеш браузера я уже столько разных кодов в .htaccess передобавлял, уже не знаю как бороться(((((((((((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Налаштування та оптимізація 302 переадресация
tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Я еще пива не выпил, а мы уже на ТЫ? Не имел ни чего личного, выражение такое прост, если обидел вас, извините пожалуйста. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 Пишите веб мани, скину на пиво) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 В этой теме я бескорыстен.Потратьте денег, на что-нибудь полезное для своего магазина. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 так знать бы на что еще(( может подскажите )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 уж заодно спрошу проверил через яндекс файл карта сайтавыдал предупреждение вот такое Неизвестный тег image:image ,, где править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 /feed/google_sitemap 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 не много уже не сюда, но думал наоборот чтоб не плодить темы Уважаемый chukcha , не подскажите если знаете как мне пройти PageSpeed Insights сижу уже весь вечер, пишет и все тут, Используйте кеш браузера я уже столько разных кодов в .htaccess передобавлял, уже не знаю как бороться(((((((((((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 так знать бы на что еще(( может подскажите )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 уж заодно спрошу проверил через яндекс файл карта сайтавыдал предупреждение вот такое Неизвестный тег image:image ,, где править? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 24 серпня 2016 Share Опубліковано: 24 серпня 2016 /feed/google_sitemap 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 не много уже не сюда, но думал наоборот чтоб не плодить темы Уважаемый chukcha , не подскажите если знаете как мне пройти PageSpeed Insights сижу уже весь вечер, пишет и все тут, Используйте кеш браузера я уже столько разных кодов в .htaccess передобавлял, уже не знаю как бороться(((((((((((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
tverih Опубліковано: 24 серпня 2016 Автор Share Опубліковано: 24 серпня 2016 не много уже не сюда, но думал наоборот чтоб не плодить темы Уважаемый chukcha , не подскажите если знаете как мне пройти PageSpeed Insights сижу уже весь вечер, пишет и все тут, Используйте кеш браузера я уже столько разных кодов в .htaccess передобавлял, уже не знаю как бороться(((((((((((( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts