Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Нужен модуль опций изображений с описанием самой опции


Recommended Posts

Добрый день, коллеги. Задача стоит следующая: в магазине диванов в карточке товара покупатель может выбирать материал ткани и коллекции. См. скрин. Для этого нужно создать опции в виде скроллера с тумбнейлами. При выборе коллекции меняется набор изображений (реально с jquery). При выборе ткани меняется цена (это есть в коробке), также меняется картинка выбранного материала (jquery) и описание самой ткани (не знаю как). Подскажите, есть ли такой модуль в природе? Если нет, то как привязать описание к картинкам? Сколько будет стоить разработка подобного модуля? 

01_03_2016_11.jpg

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


есть типа такого модуля, назову его лайт, ) писал, для мебельного магаза, под 1.5.х, можно доработать под ваши требования. ткани открываются в модальном окне. если есть интерес пишите в личку. если надеетесь по цене за 5 копеек то лучше не писать )

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

  • 2 months later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.