Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Error

Gregen

Recommended Posts

Народ подскажите что делать, установил на магазин Cлайдер Корзины 1.0 для OpenCart, сделал всё так как было описано в руководстве по установки. Хотел зайти на вкладку модули в админки, а мне вот что пишет Error: Could not load language module/cart_slide! И как это исправить?

версия: opencart 1.4.0 rus 0.4

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Нет языкового файла для этого модуля. Скорее всего ты используеш по-умолчанию русский язык, а в модуле нет русского файла...

Чтобы это исправить залей файла перевода в папку - \admin\language\russian\module\cart_slide.php

Он возможно сейчас находится в напке \admin\language\english\module\ просто перенеси его в папку, какую я указал выше и, если будет необходимо, сделай перевод.

Надіслати

Нет языкового файла для этого модуля. Скорее всего ты используеш по-умолчанию русский язык, а в модуле нет русского файла...

Чтобы это исправить залей файла перевода в папку - \admin\language\russian\module\cart_slide.php

Он возможно сейчас находится в напке \admin\language\english\module\ просто перенеси его в папку, какую я указал выше и, если будет необходимо, сделай перевод.

Спасибо большое за помощь.

Надіслати

Незачто.

Впринципи как я и говорил, толькл что нащел этот модуль и правда, язык только английский

Ещё раз спасибо, всё сделал как вы написали , зашел в модули без проблем.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.