Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

В 27.08.2025 в 09:46, 0205 сказав:

Добрый день! Как можно получить лицензионный ключ на модуль? Писал в личные несколько дней назад, не ответили 

На почту не приходив?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 2 weeks later...
  • Відповіді 5,6k
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

В 04.09.2025 в 18:01, xoxotyn сказав:

Корочє Octemplates шаблони не дружать з моделум після оновлення шаблонів, я так розумію. Хто зробить адаптацію?

адаптація закубована))) тому думаю що octemplates має це зробити @octemplates

Надіслати

04.09.2025 в 18:01, xoxotyn сказал:

Корочє Octemplates шаблони не дружать з моделум після оновлення шаблонів, я так розумію. Хто зробить адаптацію?

попросіть @SSHEVA якщо час є в нього то допоможе

Надіслати

04.09.2025 в 20:49, AlexanderYuzkov сказал:

адаптація закубована))) тому думаю що octemplates має це зробити @octemplates

@octemplates кажуть, що вони не причому це все до @Prorab337, а він морознувся

Змінено користувачем cherednychenkoom
Надіслати

В 04.09.2025 в 20:19, cherednychenkoom сказав:

@octemplates кажуть, що вони не причому це все до @Prorab337

Але затуп зі сторони смартчекаута, а не НП, тому не даремно @Prorab337 "морознувся")

Навряд чи помилюсь якщо скажу, що у 90% тих, хто використовує кур'єрську доставку в НП, для цього використовується поле address_2

В контролері catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php в методі formDataChange() явно вказаний whitelist $allowed, тобто поля, які дозволені для зберігання у сесію.
Поле address_2 туди просто не включене, тому і очищується при будь-якому оновленні форми

Надіслати

В 04.09.2025 в 21:19, cherednychenkoom сказав:

@octemplates кажуть, що вони не причому це все до @Prorab337, а він морознувся

Цікаво, модуль нової пошти не оновлювався)) @octemplates можемо чекати фікс адаптації?

Надіслати

В 05.09.2025 в 11:05, AlexanderYuzkov сказав:

Цікаво, модуль нової пошти не оновлювався)) @octemplates можемо чекати фікс адаптації?

Добрий день. 

Завантажте архів з шаблоном і замініть файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php

Потім оновити кеш модифікаторів. 

Надіслати

В 04.09.2025 в 18:01, xoxotyn сказав:

Я можу по фіксити якщо треба. 

Надіслати

Добрий день усім.

Завантажте архів з шаблоном і замініть файл в кого така проблема була: (catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php)

Надіслати

05.09.2025 в 11:08, octemplates сказал:

Добрий день. 

Завантажте архів з шаблоном і замініть файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php

Добрий день, а у вашому шаблоні "FeelMart" буде виправлення помилки? Там такий самий глюк з адресною доставкою.

Надіслати

В 06.09.2025 в 16:17, sevenbeat сказав:

Добрий день, а у вашому шаблоні "FeelMart" буде виправлення помилки? Там такий самий глюк з адресною доставкою.

Добрий день. Так, на усіх виправлено. 

Надіслати

В 06.09.2025 в 16:32, sevenbeat сказав:

Але досі стоїть версія для скачування 2.3.0, та яка глючна

Версія та сама, просто в ній змінено файл:  catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php

Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. 

Надіслати

06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал:

Версія та сама, просто в ній змінено файл:  catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php

Дякую, написав вам у ЛС іншу проблему з Fell Mart. Зараз заодно перевстановлю ще раз 2.3.0 якщо там файли нові.

Надіслати

06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал:

Помилку усунуто, дякую за підказку.

Надіслати

Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? 

otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0

Надіслати

В 11.09.2025 в 09:48, dolyalexey сказав:

Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? 

otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0

заповніть налаштування на вкладці Оплата

• +1 1
Надіслати

Вітаю!
Може хтось допомогти:

ocStore 2.3.0.2.3
Новая Почта API v. 3.3.0

1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...)

2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка
3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати
4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні...

Хтось може допомогти?
Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти!

ДЯкую!

Безымянный 56.jpg

Надіслати

15.09.2025 в 16:03, savik сказал:

Вітаю!
Може хтось допомогти:

ocStore 2.3.0.2.3
Новая Почта API v. 3.3.0

1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...)

2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка
3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати
4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні...

Хтось може допомогти?
Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти!

ДЯкую!

Безымянный 56.jpg

Спочатку просто оновіть модуль до актуальної версії, дивись і всі проблеми пропадуть)

Змінено користувачем COBECTb11
Надіслати

Дякую за корисну пораду, але я пробував це зробити 2 роки назад - щось не виходило, якась помилка була, що саме не скажу.

Оновити я не зміг.

Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно!

Надіслати

В 15.09.2025 в 16:09, savik сказав:

Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно!

Відписав в ПП

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.