sasha3337774 Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2025 в 09:46, 0205 сказав: Добрый день! Как можно получить лицензионный ключ на модуль? Писал в личные несколько дней назад, не ответили На почту не приходив? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Відповіді 5,6k Created 10 р Остання відповідь 1 дн Top Posters In This Topic 113 1679 112 190 Popular Days 14 квіт 34 13 лют 30 14 вер 26 30 вер 24 Top Posters In This Topic Flint2000 113 posts Prorab337 1 679 posts PaulKravchenko 112 posts COBECTb11 190 posts Popular Days 14 квіт 2023 34 posts 13 лют 2023 30 posts 14 вер 2021 26 posts 30 вер 2021 24 posts Popular Posts trialon77 30 серпня 2022 До яких пір буде з'являтися така фігня з закодованими модулями і перевірками ліцензій на лівому сервері розробника???? На форумі досить давно і такі історії не поодинокі, то з одним модулем, то з PaulKravchenko 19 жовтня Модифікатор для перевірки ключа API Нової Пошти при створенні ЕН (ТТН) На сторінці створення накладної та на сторінці перегляду замовлення (якщо у замовленні використовується сумісний мето PaulKravchenko 11 лютого 2022 написал и подумал, что наверное правильнее не ограничивать результаты поиска, а сортировать по алфавиту от введенных символов $('#shipping_address_city').select2({ sorter: function(result Posted Images xoxotyn Опубліковано: 4 вересня Share Опубліковано: 4 вересня 21.08.2025 в 16:08, cherednychenkoom сказал: З шаблону Який шаблон?? Вирішили питання? Бо таке саме Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cherednychenkoom Опубліковано: 4 вересня Share Опубліковано: 4 вересня Show Case Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... xoxotyn Опубліковано: 4 вересня Share Опубліковано: 4 вересня 04.09.2025 в 17:45, cherednychenkoom сказал: Show Case Корочє Octemplates шаблони не дружать з моделум після оновлення шаблонів, я так розумію. Хто зробить адаптацію? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexanderYuzkov Опубліковано: 4 вересня Share Опубліковано: 4 вересня В 04.09.2025 в 18:01, xoxotyn сказав: Корочє Octemplates шаблони не дружать з моделум після оновлення шаблонів, я так розумію. Хто зробить адаптацію? адаптація закубована))) тому думаю що octemplates має це зробити @octemplates Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cherednychenkoom Опубліковано: 4 вересня Share Опубліковано: 4 вересня 04.09.2025 в 18:01, xoxotyn сказал: Корочє Octemplates шаблони не дружать з моделум після оновлення шаблонів, я так розумію. Хто зробить адаптацію? попросіть @SSHEVA якщо час є в нього то допоможе Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cherednychenkoom Опубліковано: 4 вересня Share Опубліковано: 4 вересня (змінено) 04.09.2025 в 20:49, AlexanderYuzkov сказал: адаптація закубована))) тому думаю що octemplates має це зробити @octemplates @octemplates кажуть, що вони не причому це все до @Prorab337, а він морознувся Змінено 4 вересня користувачем cherednychenkoom Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... PaulKravchenko Опубліковано: 4 вересня Share Опубліковано: 4 вересня В 04.09.2025 в 20:19, cherednychenkoom сказав: @octemplates кажуть, що вони не причому це все до @Prorab337 Але затуп зі сторони смартчекаута, а не НП, тому не даремно @Prorab337 "морознувся") Навряд чи помилюсь якщо скажу, що у 90% тих, хто використовує кур'єрську доставку в НП, для цього використовується поле address_2 В контролері catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php в методі formDataChange() явно вказаний whitelist $allowed, тобто поля, які дозволені для зберігання у сесію. Поле address_2 туди просто не включене, тому і очищується при будь-якому оновленні форми Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexanderYuzkov Опубліковано: 5 вересня Share Опубліковано: 5 вересня В 04.09.2025 в 21:19, cherednychenkoom сказав: @octemplates кажуть, що вони не причому це все до @Prorab337, а він морознувся Цікаво, модуль нової пошти не оновлювався)) @octemplates можемо чекати фікс адаптації? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 5 вересня Share Опубліковано: 5 вересня В 05.09.2025 в 11:05, AlexanderYuzkov сказав: Цікаво, модуль нової пошти не оновлювався)) @octemplates можемо чекати фікс адаптації? Добрий день. Завантажте архів з шаблоном і замініть файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Потім оновити кеш модифікаторів. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 5 вересня Share Опубліковано: 5 вересня В 04.09.2025 в 18:01, xoxotyn сказав: Корочє Octemplates шаблони не дружать з моделум після оновлення шаблонів, я так розумію. Хто зробить адаптацію? Я можу по фіксити якщо треба. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 5 вересня Share Опубліковано: 5 вересня Добрий день усім. Завантажте архів з шаблоном і замініть файл в кого така проблема була: (catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php) Потім оновити кеш модифікаторів. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 05.09.2025 в 11:08, octemplates сказал: Добрий день. Завантажте архів з шаблоном і замініть файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Потім оновити кеш модифікаторів. Добрий день, а у вашому шаблоні "FeelMart" буде виправлення помилки? Там такий самий глюк з адресною доставкою. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня В 06.09.2025 в 16:17, sevenbeat сказав: Добрий день, а у вашому шаблоні "FeelMart" буде виправлення помилки? Там такий самий глюк з адресною доставкою. Добрий день. Так, на усіх виправлено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:30, octemplates сказал: Добрий день. Так, на усіх виправлено. Але досі стоїть версія для скачування 2.3.0, та яка глючна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня В 06.09.2025 в 16:32, sevenbeat сказав: Але досі стоїть версія для скачування 2.3.0, та яка глючна Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Дякую, написав вам у ЛС іншу проблему з Fell Mart. Зараз заодно перевстановлю ще раз 2.3.0 якщо там файли нові. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Помилку усунуто, дякую за підказку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня В 11.09.2025 в 09:48, dolyalexey сказав: Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 заповніть налаштування на вкладці Оплата 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня (змінено) 15.09.2025 в 16:03, savik сказал: Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Спочатку просто оновіть модуль до актуальної версії, дивись і всі проблеми пропадуть) Змінено 15 вересня користувачем COBECTb11 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Дякую за корисну пораду, але я пробував це зробити 2 роки назад - щось не виходило, якась помилка була, що саме не скажу. Оновити я не зміг. Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня В 15.09.2025 в 16:09, savik сказав: Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Відписав в ПП Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pepel Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня Вітаю, як оновити модуль Новая Почта API v. 3.5.0 . Пише що ключ ліцензії не вірний. Хелп! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 218 219 220 221 222 223 224 225 Вперед Сторінка 223 з 225 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 109 Перейти до списку тем Схожі публікації mega-sale 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 0 коментарів 71 036 переглядів Sha 15 березня 2017 mega-sale [Поддержка] 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 270 відповідей 72 341 перегляд Sha 28 вересня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 0 коментарів 2 421 перегляд Sha 6 травня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки [Поддержка] Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 14 відповідей 757 переглядів Sha В середу в 19:51 Порекомендуйте модуль оплата / доставка Автор: Sergeevich, 13 жовтня доставка оплата 1 відповідь 194 перегляди sasha3337774 13 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "Нова пошта API" - модуль доставки для OpenCart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
xoxotyn Опубліковано: 4 вересня Share Опубліковано: 4 вересня 21.08.2025 в 16:08, cherednychenkoom сказал: З шаблону Який шаблон?? Вирішили питання? Бо таке саме Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednychenkoom Опубліковано: 4 вересня Share Опубліковано: 4 вересня Show Case Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xoxotyn Опубліковано: 4 вересня Share Опубліковано: 4 вересня 04.09.2025 в 17:45, cherednychenkoom сказал: Show Case Корочє Octemplates шаблони не дружать з моделум після оновлення шаблонів, я так розумію. Хто зробить адаптацію? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexanderYuzkov Опубліковано: 4 вересня Share Опубліковано: 4 вересня В 04.09.2025 в 18:01, xoxotyn сказав: Корочє Octemplates шаблони не дружать з моделум після оновлення шаблонів, я так розумію. Хто зробить адаптацію? адаптація закубована))) тому думаю що octemplates має це зробити @octemplates Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednychenkoom Опубліковано: 4 вересня Share Опубліковано: 4 вересня 04.09.2025 в 18:01, xoxotyn сказал: Корочє Octemplates шаблони не дружать з моделум після оновлення шаблонів, я так розумію. Хто зробить адаптацію? попросіть @SSHEVA якщо час є в нього то допоможе Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednychenkoom Опубліковано: 4 вересня Share Опубліковано: 4 вересня (змінено) 04.09.2025 в 20:49, AlexanderYuzkov сказал: адаптація закубована))) тому думаю що octemplates має це зробити @octemplates @octemplates кажуть, що вони не причому це все до @Prorab337, а він морознувся Змінено 4 вересня користувачем cherednychenkoom Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PaulKravchenko Опубліковано: 4 вересня Share Опубліковано: 4 вересня В 04.09.2025 в 20:19, cherednychenkoom сказав: @octemplates кажуть, що вони не причому це все до @Prorab337 Але затуп зі сторони смартчекаута, а не НП, тому не даремно @Prorab337 "морознувся") Навряд чи помилюсь якщо скажу, що у 90% тих, хто використовує кур'єрську доставку в НП, для цього використовується поле address_2 В контролері catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php в методі formDataChange() явно вказаний whitelist $allowed, тобто поля, які дозволені для зберігання у сесію. Поле address_2 туди просто не включене, тому і очищується при будь-якому оновленні форми Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexanderYuzkov Опубліковано: 5 вересня Share Опубліковано: 5 вересня В 04.09.2025 в 21:19, cherednychenkoom сказав: @octemplates кажуть, що вони не причому це все до @Prorab337, а він морознувся Цікаво, модуль нової пошти не оновлювався)) @octemplates можемо чекати фікс адаптації? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 5 вересня Share Опубліковано: 5 вересня В 05.09.2025 в 11:05, AlexanderYuzkov сказав: Цікаво, модуль нової пошти не оновлювався)) @octemplates можемо чекати фікс адаптації? Добрий день. Завантажте архів з шаблоном і замініть файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Потім оновити кеш модифікаторів. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 5 вересня Share Опубліковано: 5 вересня В 04.09.2025 в 18:01, xoxotyn сказав: Корочє Octemplates шаблони не дружать з моделум після оновлення шаблонів, я так розумію. Хто зробить адаптацію? Я можу по фіксити якщо треба. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 5 вересня Share Опубліковано: 5 вересня Добрий день усім. Завантажте архів з шаблоном і замініть файл в кого така проблема була: (catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php) Потім оновити кеш модифікаторів. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 05.09.2025 в 11:08, octemplates сказал: Добрий день. Завантажте архів з шаблоном і замініть файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Потім оновити кеш модифікаторів. Добрий день, а у вашому шаблоні "FeelMart" буде виправлення помилки? Там такий самий глюк з адресною доставкою. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня В 06.09.2025 в 16:17, sevenbeat сказав: Добрий день, а у вашому шаблоні "FeelMart" буде виправлення помилки? Там такий самий глюк з адресною доставкою. Добрий день. Так, на усіх виправлено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:30, octemplates сказал: Добрий день. Так, на усіх виправлено. Але досі стоїть версія для скачування 2.3.0, та яка глючна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня В 06.09.2025 в 16:32, sevenbeat сказав: Але досі стоїть версія для скачування 2.3.0, та яка глючна Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Дякую, написав вам у ЛС іншу проблему з Fell Mart. Зараз заодно перевстановлю ще раз 2.3.0 якщо там файли нові. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Помилку усунуто, дякую за підказку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня В 11.09.2025 в 09:48, dolyalexey сказав: Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 заповніть налаштування на вкладці Оплата 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня (змінено) 15.09.2025 в 16:03, savik сказал: Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Спочатку просто оновіть модуль до актуальної версії, дивись і всі проблеми пропадуть) Змінено 15 вересня користувачем COBECTb11 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Дякую за корисну пораду, але я пробував це зробити 2 роки назад - щось не виходило, якась помилка була, що саме не скажу. Оновити я не зміг. Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня В 15.09.2025 в 16:09, savik сказав: Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Відписав в ПП Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pepel Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня Вітаю, як оновити модуль Новая Почта API v. 3.5.0 . Пише що ключ ліцензії не вірний. Хелп! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 218 219 220 221 222 223 224 225 Вперед Сторінка 223 з 225 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 109 Перейти до списку тем Схожі публікації mega-sale 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 0 коментарів 71 036 переглядів Sha 15 березня 2017 mega-sale [Поддержка] 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 270 відповідей 72 341 перегляд Sha 28 вересня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 0 коментарів 2 421 перегляд Sha 6 травня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки [Поддержка] Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 14 відповідей 757 переглядів Sha В середу в 19:51 Порекомендуйте модуль оплата / доставка Автор: Sergeevich, 13 жовтня доставка оплата 1 відповідь 194 перегляди sasha3337774 13 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "Нова пошта API" - модуль доставки для OpenCart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AlexanderYuzkov Опубліковано: 5 вересня Share Опубліковано: 5 вересня В 04.09.2025 в 21:19, cherednychenkoom сказав: @octemplates кажуть, що вони не причому це все до @Prorab337, а він морознувся Цікаво, модуль нової пошти не оновлювався)) @octemplates можемо чекати фікс адаптації? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
octemplates Опубліковано: 5 вересня Share Опубліковано: 5 вересня В 05.09.2025 в 11:05, AlexanderYuzkov сказав: Цікаво, модуль нової пошти не оновлювався)) @octemplates можемо чекати фікс адаптації? Добрий день. Завантажте архів з шаблоном і замініть файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Потім оновити кеш модифікаторів. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SSHEVA Опубліковано: 5 вересня Share Опубліковано: 5 вересня В 04.09.2025 в 18:01, xoxotyn сказав: Корочє Octemplates шаблони не дружать з моделум після оновлення шаблонів, я так розумію. Хто зробить адаптацію? Я можу по фіксити якщо треба. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 5 вересня Share Опубліковано: 5 вересня Добрий день усім. Завантажте архів з шаблоном і замініть файл в кого така проблема була: (catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php) Потім оновити кеш модифікаторів. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 05.09.2025 в 11:08, octemplates сказал: Добрий день. Завантажте архів з шаблоном і замініть файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Потім оновити кеш модифікаторів. Добрий день, а у вашому шаблоні "FeelMart" буде виправлення помилки? Там такий самий глюк з адресною доставкою. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня В 06.09.2025 в 16:17, sevenbeat сказав: Добрий день, а у вашому шаблоні "FeelMart" буде виправлення помилки? Там такий самий глюк з адресною доставкою. Добрий день. Так, на усіх виправлено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:30, octemplates сказал: Добрий день. Так, на усіх виправлено. Але досі стоїть версія для скачування 2.3.0, та яка глючна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня В 06.09.2025 в 16:32, sevenbeat сказав: Але досі стоїть версія для скачування 2.3.0, та яка глючна Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Дякую, написав вам у ЛС іншу проблему з Fell Mart. Зараз заодно перевстановлю ще раз 2.3.0 якщо там файли нові. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Помилку усунуто, дякую за підказку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня В 11.09.2025 в 09:48, dolyalexey сказав: Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 заповніть налаштування на вкладці Оплата 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня (змінено) 15.09.2025 в 16:03, savik сказал: Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Спочатку просто оновіть модуль до актуальної версії, дивись і всі проблеми пропадуть) Змінено 15 вересня користувачем COBECTb11 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Дякую за корисну пораду, але я пробував це зробити 2 роки назад - щось не виходило, якась помилка була, що саме не скажу. Оновити я не зміг. Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня В 15.09.2025 в 16:09, savik сказав: Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Відписав в ПП Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pepel Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня Вітаю, як оновити модуль Новая Почта API v. 3.5.0 . Пише що ключ ліцензії не вірний. Хелп! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 218 219 220 221 222 223 224 225 Вперед Сторінка 223 з 225 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 109 Перейти до списку тем Схожі публікації mega-sale 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 0 коментарів 71 036 переглядів Sha 15 березня 2017 mega-sale [Поддержка] 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 270 відповідей 72 341 перегляд Sha 28 вересня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 0 коментарів 2 421 перегляд Sha 6 травня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки [Поддержка] Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 14 відповідей 757 переглядів Sha В середу в 19:51 Порекомендуйте модуль оплата / доставка Автор: Sergeevich, 13 жовтня доставка оплата 1 відповідь 194 перегляди sasha3337774 13 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "Нова пошта API" - модуль доставки для OpenCart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SSHEVA Опубліковано: 5 вересня Share Опубліковано: 5 вересня В 04.09.2025 в 18:01, xoxotyn сказав: Корочє Octemplates шаблони не дружать з моделум після оновлення шаблонів, я так розумію. Хто зробить адаптацію? Я можу по фіксити якщо треба. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 5 вересня Share Опубліковано: 5 вересня Добрий день усім. Завантажте архів з шаблоном і замініть файл в кого така проблема була: (catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php) Потім оновити кеш модифікаторів. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 05.09.2025 в 11:08, octemplates сказал: Добрий день. Завантажте архів з шаблоном і замініть файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Потім оновити кеш модифікаторів. Добрий день, а у вашому шаблоні "FeelMart" буде виправлення помилки? Там такий самий глюк з адресною доставкою. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня В 06.09.2025 в 16:17, sevenbeat сказав: Добрий день, а у вашому шаблоні "FeelMart" буде виправлення помилки? Там такий самий глюк з адресною доставкою. Добрий день. Так, на усіх виправлено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:30, octemplates сказал: Добрий день. Так, на усіх виправлено. Але досі стоїть версія для скачування 2.3.0, та яка глючна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня В 06.09.2025 в 16:32, sevenbeat сказав: Але досі стоїть версія для скачування 2.3.0, та яка глючна Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Дякую, написав вам у ЛС іншу проблему з Fell Mart. Зараз заодно перевстановлю ще раз 2.3.0 якщо там файли нові. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Помилку усунуто, дякую за підказку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня В 11.09.2025 в 09:48, dolyalexey сказав: Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 заповніть налаштування на вкладці Оплата 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня (змінено) 15.09.2025 в 16:03, savik сказал: Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Спочатку просто оновіть модуль до актуальної версії, дивись і всі проблеми пропадуть) Змінено 15 вересня користувачем COBECTb11 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Дякую за корисну пораду, але я пробував це зробити 2 роки назад - щось не виходило, якась помилка була, що саме не скажу. Оновити я не зміг. Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня В 15.09.2025 в 16:09, savik сказав: Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Відписав в ПП Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pepel Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня Вітаю, як оновити модуль Новая Почта API v. 3.5.0 . Пише що ключ ліцензії не вірний. Хелп! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 218 219 220 221 222 223 224 225 Вперед Сторінка 223 з 225 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 109 Перейти до списку тем Схожі публікації mega-sale 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 0 коментарів 71 036 переглядів Sha 15 березня 2017 mega-sale [Поддержка] 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 270 відповідей 72 341 перегляд Sha 28 вересня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 0 коментарів 2 421 перегляд Sha 6 травня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки [Поддержка] Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 14 відповідей 757 переглядів Sha В середу в 19:51 Порекомендуйте модуль оплата / доставка Автор: Sergeevich, 13 жовтня доставка оплата 1 відповідь 194 перегляди sasha3337774 13 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "Нова пошта API" - модуль доставки для OpenCart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
octemplates Опубліковано: 5 вересня Share Опубліковано: 5 вересня Добрий день усім. Завантажте архів з шаблоном і замініть файл в кого така проблема була: (catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php) Потім оновити кеш модифікаторів. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 05.09.2025 в 11:08, octemplates сказал: Добрий день. Завантажте архів з шаблоном і замініть файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Потім оновити кеш модифікаторів. Добрий день, а у вашому шаблоні "FeelMart" буде виправлення помилки? Там такий самий глюк з адресною доставкою. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня В 06.09.2025 в 16:17, sevenbeat сказав: Добрий день, а у вашому шаблоні "FeelMart" буде виправлення помилки? Там такий самий глюк з адресною доставкою. Добрий день. Так, на усіх виправлено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:30, octemplates сказал: Добрий день. Так, на усіх виправлено. Але досі стоїть версія для скачування 2.3.0, та яка глючна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня В 06.09.2025 в 16:32, sevenbeat сказав: Але досі стоїть версія для скачування 2.3.0, та яка глючна Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Дякую, написав вам у ЛС іншу проблему з Fell Mart. Зараз заодно перевстановлю ще раз 2.3.0 якщо там файли нові. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Помилку усунуто, дякую за підказку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня В 11.09.2025 в 09:48, dolyalexey сказав: Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 заповніть налаштування на вкладці Оплата 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня (змінено) 15.09.2025 в 16:03, savik сказал: Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Спочатку просто оновіть модуль до актуальної версії, дивись і всі проблеми пропадуть) Змінено 15 вересня користувачем COBECTb11 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Дякую за корисну пораду, але я пробував це зробити 2 роки назад - щось не виходило, якась помилка була, що саме не скажу. Оновити я не зміг. Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня В 15.09.2025 в 16:09, savik сказав: Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Відписав в ПП Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pepel Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня Вітаю, як оновити модуль Новая Почта API v. 3.5.0 . Пише що ключ ліцензії не вірний. Хелп! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 218 219 220 221 222 223 224 225 Вперед Сторінка 223 з 225 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 109 Перейти до списку тем Схожі публікації mega-sale 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 0 коментарів 71 036 переглядів Sha 15 березня 2017 mega-sale [Поддержка] 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 270 відповідей 72 341 перегляд Sha 28 вересня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 0 коментарів 2 421 перегляд Sha 6 травня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки [Поддержка] Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 14 відповідей 757 переглядів Sha В середу в 19:51 Порекомендуйте модуль оплата / доставка Автор: Sergeevich, 13 жовтня доставка оплата 1 відповідь 194 перегляди sasha3337774 13 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "Нова пошта API" - модуль доставки для OpenCart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 05.09.2025 в 11:08, octemplates сказал: Добрий день. Завантажте архів з шаблоном і замініть файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Потім оновити кеш модифікаторів. Добрий день, а у вашому шаблоні "FeelMart" буде виправлення помилки? Там такий самий глюк з адресною доставкою. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
octemplates Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня В 06.09.2025 в 16:17, sevenbeat сказав: Добрий день, а у вашому шаблоні "FeelMart" буде виправлення помилки? Там такий самий глюк з адресною доставкою. Добрий день. Так, на усіх виправлено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:30, octemplates сказал: Добрий день. Так, на усіх виправлено. Але досі стоїть версія для скачування 2.3.0, та яка глючна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... octemplates Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня В 06.09.2025 в 16:32, sevenbeat сказав: Але досі стоїть версія для скачування 2.3.0, та яка глючна Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Дякую, написав вам у ЛС іншу проблему з Fell Mart. Зараз заодно перевстановлю ще раз 2.3.0 якщо там файли нові. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Помилку усунуто, дякую за підказку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня В 11.09.2025 в 09:48, dolyalexey сказав: Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 заповніть налаштування на вкладці Оплата 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня (змінено) 15.09.2025 в 16:03, savik сказал: Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Спочатку просто оновіть модуль до актуальної версії, дивись і всі проблеми пропадуть) Змінено 15 вересня користувачем COBECTb11 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Дякую за корисну пораду, але я пробував це зробити 2 роки назад - щось не виходило, якась помилка була, що саме не скажу. Оновити я не зміг. Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня В 15.09.2025 в 16:09, savik сказав: Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Відписав в ПП Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pepel Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня Вітаю, як оновити модуль Новая Почта API v. 3.5.0 . Пише що ключ ліцензії не вірний. Хелп! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 218 219 220 221 222 223 224 225 Вперед Сторінка 223 з 225 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 109 Перейти до списку тем Схожі публікації mega-sale 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 0 коментарів 71 036 переглядів Sha 15 березня 2017 mega-sale [Поддержка] 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 270 відповідей 72 341 перегляд Sha 28 вересня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 0 коментарів 2 421 перегляд Sha 6 травня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки [Поддержка] Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 14 відповідей 757 переглядів Sha В середу в 19:51 Порекомендуйте модуль оплата / доставка Автор: Sergeevich, 13 жовтня доставка оплата 1 відповідь 194 перегляди sasha3337774 13 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "Нова пошта API" - модуль доставки для OpenCart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика
sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:30, octemplates сказал: Добрий день. Так, на усіх виправлено. Але досі стоїть версія для скачування 2.3.0, та яка глючна Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
octemplates Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня В 06.09.2025 в 16:32, sevenbeat сказав: Але досі стоїть версія для скачування 2.3.0, та яка глючна Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Дякую, написав вам у ЛС іншу проблему з Fell Mart. Зараз заодно перевстановлю ще раз 2.3.0 якщо там файли нові. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Помилку усунуто, дякую за підказку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... dolyalexey Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня В 11.09.2025 в 09:48, dolyalexey сказав: Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 заповніть налаштування на вкладці Оплата 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня (змінено) 15.09.2025 в 16:03, savik сказал: Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Спочатку просто оновіть модуль до актуальної версії, дивись і всі проблеми пропадуть) Змінено 15 вересня користувачем COBECTb11 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Дякую за корисну пораду, але я пробував це зробити 2 роки назад - щось не виходило, якась помилка була, що саме не скажу. Оновити я не зміг. Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня В 15.09.2025 в 16:09, savik сказав: Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Відписав в ПП Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pepel Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня Вітаю, як оновити модуль Новая Почта API v. 3.5.0 . Пише що ключ ліцензії не вірний. Хелп! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 218 219 220 221 222 223 224 225 Вперед Сторінка 223 з 225 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 109 Перейти до списку тем Схожі публікації mega-sale 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 0 коментарів 71 036 переглядів Sha 15 березня 2017 mega-sale [Поддержка] 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 270 відповідей 72 341 перегляд Sha 28 вересня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 0 коментарів 2 421 перегляд Sha 6 травня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки [Поддержка] Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 14 відповідей 757 переглядів Sha В середу в 19:51 Порекомендуйте модуль оплата / доставка Автор: Sergeevich, 13 жовтня доставка оплата 1 відповідь 194 перегляди sasha3337774 13 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "Нова пошта API" - модуль доставки для OpenCart
sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Дякую, написав вам у ЛС іншу проблему з Fell Mart. Зараз заодно перевстановлю ще раз 2.3.0 якщо там файли нові. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sevenbeat Опубліковано: 6 вересня Share Опубліковано: 6 вересня 06.09.2025 в 16:40, octemplates сказал: Версія та сама, просто в ній змінено файл: catalog/controller/checkout/oct_smartcheckout.php Напишіть в лс доступи, якщо потрібна буде допомога. Помилку усунуто, дякую за підказку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dolyalexey Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha3337774 Опубліковано: 11 вересня Share Опубліковано: 11 вересня В 11.09.2025 в 09:48, dolyalexey сказав: Добрий день. При створенні ТТН помилка. Як виправити? otice: Undefined index: delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: backward_delivery_payer in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0Notice: Undefined index: payment_type in /admin/controller/extension/shipping/novaposhta.php on line 0 заповніть налаштування на вкладці Оплата 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня (змінено) 15.09.2025 в 16:03, savik сказал: Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Спочатку просто оновіть модуль до актуальної версії, дивись і всі проблеми пропадуть) Змінено 15 вересня користувачем COBECTb11 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Дякую за корисну пораду, але я пробував це зробити 2 роки назад - щось не виходило, якась помилка була, що саме не скажу. Оновити я не зміг. Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня В 15.09.2025 в 16:09, savik сказав: Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Відписав в ПП Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pepel Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня Вітаю, як оновити модуль Новая Почта API v. 3.5.0 . Пише що ключ ліцензії не вірний. Хелп! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 218 219 220 221 222 223 224 225 Вперед Сторінка 223 з 225 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 109 Перейти до списку тем Схожі публікації mega-sale 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI Автор: Sha, 15 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 0 коментарів 71 036 переглядів Sha 15 березня 2017 mega-sale [Поддержка] 11:11 РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 batch chat gpt (і ще %d) Теги: batch chat gpt атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new top pro sale маркетинг seo filter без гмо редактор товаров в админке редактор товарів фильтрпро поиск ocfilter настройка price filter группы прайс агрегатор продажи в магазине добавить массовую акцию массово добавить модели добавить товары в категорию распродажа добавить отменить акционные цены 270 відповідей 72 341 перегляд Sha 28 вересня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 0 коментарів 2 421 перегляд Sha 6 травня new РОЗПРОДАЖ ЗАЛИШКІВ! Premium Filter для адмінки [Поддержка] Автор: Sha, 6 травня filter option (і ще %d) Теги: filter option attribute option value attribute group attribute value premium pro ocfilter categories options attributes price sku out of stock lost products product tovar multi multiedit seo seourl url seopro seo filter batch batcheditor batch editor selection suit series attribute text select фильтр фільтр фільтр атрибутів опції атрибути атрибуты сео без гмо адмика admin адаптивный универсальный одностраничный опции в категории атрибуты в категории быстрый швидкий fast акции скидки sale google модуль сортирока sort by простая просто easy 14 відповідей 757 переглядів Sha В середу в 19:51 Порекомендуйте модуль оплата / доставка Автор: Sergeevich, 13 жовтня доставка оплата 1 відповідь 194 перегляди sasha3337774 13 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
COBECTb11 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня (змінено) 15.09.2025 в 16:03, savik сказал: Вітаю! Може хтось допомогти: ocStore 2.3.0.2.3 Новая Почта API v. 3.3.0 1. ще пару років тому перстали оновлюватись міста та відділення (ніхто із знайомих допомогти не зміг, я забив на це...) 2. потім при кожній генерації ТТН потрібно було примусово обирати отримувача "Приватна особа", без цього ТТН не зберігалась = помилка 3. сьогодні взагалі не можу зробити ТТН - поле "Приватна особа" неактивне, я не можу нічого обрати 4. зайшов у модуль Нової пошти - поклацав оновлення даних міст, справочники - нічого не оновилось, але повністю збились налаштування розділу "Оплата" = тепер усі пол неактивні... Хтось може допомогти? Якщо хтось візьметься за переуставноку модуля на останню версію - щоб працювали усі міста, оновлювались нові відділення і тд - буду радий заплатити якусь адекватну ціну за це! Напишіть ціну робот якщо хтось може допопогти! ДЯкую! Спочатку просто оновіть модуль до актуальної версії, дивись і всі проблеми пропадуть) Змінено 15 вересня користувачем COBECTb11 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
savik Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня Дякую за корисну пораду, але я пробував це зробити 2 роки назад - щось не виходило, якась помилка була, що саме не скажу. Оновити я не зміг. Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha3337774 Опубліковано: 15 вересня Share Опубліковано: 15 вересня В 15.09.2025 в 16:09, savik сказав: Тому шукаю допомогу того, хто знає як це парвильно зробити і допопомже оновити модуль мені НЕбезоплатно! Відписав в ПП Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Pepel Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня Вітаю, як оновити модуль Новая Почта API v. 3.5.0 . Пише що ключ ліцензії не вірний. Хелп! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 218 219 220 221 222 223 224 225 Вперед Сторінка 223 з 225 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 109
Pepel Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня Вітаю, як оновити модуль Новая Почта API v. 3.5.0 . Пише що ключ ліцензії не вірний. Хелп! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts