Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Решено] список опций и атрибутов где взять?


Yano4ka

Recommended Posts

Дорогая Яночка, в сети имеется множество мануалов о работе с данным движком, благодаря им вы сможете не только знать, где находятся опции и атрибуты, но еще добавлять, изменять и удалять их. А так же научитесь работать с ними и товарами комплексно!

Не поленитесь.  

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Не менее дорогой RodgerFox, спасибо за "дельный" совет в разделе "Песочницы". Беда в том, что от настройки магазина глаза уже "замылились" и я просто не увидела данного списка в админ.панеле. Ни в поиске на форуме, ни в Яндексе меня не банили, однако не помогло. Спасибо Zemleroiю, который подсказал.

 

 

P.S.: от некоторых комментариев складывается впечатление, что их авторы родились с компьютером (или уже с планшетами) в руках...

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Данные авторы, уселись хорошенько в своих креслах и взяли рандомный пост описывающий возможности движка (с картинками!), этого достаточно что бы понять как работает система, я же не направил вас на офф сайт штудировать офф. документацию по продукту. без обид, серьезно! а то уважать не буду. 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.