Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • Sign Up

Проблемка с модулями


Recommended Posts

У меня вот такая проблемка возникла... и пока не знаю куда лезть... ) Установил модуль news1.4.9.... встал нормально... отобразился там где надо и как надо... отобразился в админке, в разделе "каталог", как функционал нормальный... Потом решил поставить модуль, известный как "Копия информационного модуля"... вот тут и началась фигня). Модуль встал нормально... работоспособность нормальная... ноооооо... в админке в разделе "Каталог" пропала вкладка "News PAGE"... хоть и появилась "Статьи2"... При попытке изменить в разделе "модули" выдается ошибка...

Fatal error: Call to a member function link() on a non-object in Z:\home\octore10\www\admin\controller\module\news.php on line 152

Строка 152 :

'href' => $this->url->link('common/home', 'token=' . $this->session->data['token'], 'SSL'),

прошу совета...

Заранее всем благодарен

Link to post
Share on other sites

вы ставите версию модуля для OC_15x на OC_149x

но они же по отдельности работают....

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.