Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Очень медленно загружаются картинки в менеджере изображений


Recommended Posts

Проблема следующая: поставил OpenCart 1.5.6.1 , сначала всё было классно, загружал картинки, ставил модули, добавил с десяток товаров. Потом (возможно после установки очередного модуля) картинки стали грузиться неимоверно долго. Прогружаются и появляются все, но вот оооочень долго. В начале меня удивила скорость хостинга, картинки все прогружались за пару секунд. Теперь же (картинка ниже) медленно грузятся. Пробовал удалять полностью все картинки и добавлять по 10 штук (без всяких косяков в названиях, хотя их и не должно было быть, но мало ли. С этой проблемой встречался), и даже эти 10 штук грузит с одной скоростью.

Ставил новый загрузчик (на фото он) и то же самое. Не знаю что делать. Проверял на разных провайдерах, в целом сайт грузится достаточно быстро , а вот в загрузчике в админке хоть убейся.

e3995992edf4.png

 

Кто может помочь, можете писать тут или в ЛС, готов заплатить.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.