Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Можно ли сделать такой шаблон под OpenCart ?


Crater

Recommended Posts

можно все, вопрос времени и денег. вы даете ссылку на готовый, работающий сайт, а хотите шаблон. разница между сайтом и шаблоном в функционале. как любят писать на этом форуме "тз, бюджет?"

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Нужна именно такая же структура каталога товаров, тоесть колонка слева и дублирование категорий по центру уже с картинками... Плюс возможность сортировки по параметрам так же как и в этом магазине (ну или примерно так).. Больше никакого функционала кроме стандартного который есть в opencart. 

Я даже не представляю какой это объем работ поэтому о бюджете сам и спрашиваю. И поскольку для меня это тёмный лес, заранее извиняюсь если в моих словах присутствует доля бреда) 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.