Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Вывод sku сочетания опций товара в заказ (модуль Openstock)


Recommended Posts

Добрый день! Вопрос, наверное, к тем, кто пользуется модулем Openstock khttp://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=2833 : как вывести значение sku, которое соответствует сочетанию опций товара и вводится в карте товара в админке (см. рисунок post-22198-0-03660300-1364224230_thumb.png), в заказ? Собственно нужно выводить эти значения в табл. oc_order_product, необязательно, чтоб оно выводилось в истории заказов у клиента, в админке..... В этой таблице я создала колонку sku (см. рисунок post-22198-0-13976500-1364224238_thumb.png), а вывести туда значения не могу. Помогите пожалуйста.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Это платный модификатор, видеть код может автор и те, кто имеют данный модуль, советую с вопросом обратиться к автору, думаю поможет.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Ну с автором мне сложно на английском общаться, да и просто так он не станет помогать, только за почасовую оплату ))) Вот и рассчитывала, что найдется кто-то здесь, кто тоже юзает этот модуль

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.