Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

06.07.2026 в 23:17, shopX сказал:

1)Маркетплейси такі як Розетка не дозволяють по АПІ змінювати дані клієнтів та доставки. 2) не зовсім зрозуміло що саме мається на увазі, уточніть - можливо змінимо. 3) Для Нової пошти підтягуються габарити із замовлення. 4) у розділі Документація ви можете створити рахунок та інші документи де дані із замовлення, зокрема назва товару підтягуються автоматично

1. CRM зазвичай це останнє місце де зберігаються дані і там інформація повинна бути точною зі всіма побажаннями. Не обов'язково робити двосторонню передачу в такому випадку (як у всіх crm по типу salesdrive та інших, все можна редагувати)

Клієнт не вірно вбив свій номер телефону (або по телефону попросив відправити на інший) - змінити не можна. 

Клієнт просить відправити на іншу людину – теж доведеться або в коментар вписувати, або інше замовлення створювати. 

Клієнт вирішив все ж таки не по реквізитам платити, а накладним платежем – теж внести зміни не можливо. 

Змінитися може все за одну хвилину 😀 

2. В карточці замовлення змінити ціну або товар (теж без передачі даних на Розетку і тд). Для апсейлів або заміна товару по наявності, або вибивання знижки з різних причин. 

3. Не тільки габарити. Назва групи товарів (не назва товару) або "додаткова інформація про відправлення"

4. Зрозумів, тут буду ще тестити, тому що у меня назва не підтягнулася, можливо щось не так зробив. Та примітки було зробити було б дуже добре. 

Змінено користувачем Double
  • +1 1
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Буду найактивнішим учасником цієї теми 😀

Розділ "Повідомлення". Зараз там тільки розетка, було б добре, якщо туди підключити телеграм, вайбер та фейсбук, щоб клієнти могли писати у чат боти, а менеджер відповідав прямо із CRM. 

Надіслати

• 3 weeks later...

Доброго дня. Е питання зі створення ТНН:

1. Якщо у мене в замовленні 2 і більше місць, причому з різними габаритними розмірами і вагою .... то як я можу у вашому модулі (ЦРМ) формувати ці окремі місця?
2. Чи є можливість формувати реєстр відправок НП?

Надіслати

Доброго дня! 

1. При оформленні вказуєте кількість мість, габарити для кожного місця наразі немає. Для всіх однакові

2. Немає наразі

Надіслати

• 2 weeks later...

Доброго дня! Хочу купити даний модуль, дуже сподобався що все на сайті в одному, за цю срм тільки 1 раз платити треба купити і все? Чи як всі срм кожного місяця треба платити?)
І ще питання, зможете допомогти настроїти?

Надіслати

Доброго дня! так, все вірно. Додаткових щомісячних платежів немає, Ви отримуєте власну CRM на своєму сайті

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
Гість
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.