Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Livenza — шаблон інтернет магазину для Opencart 3 + QuickStart [Поддержка]

Recommended Posts

Livenza — шаблон інтернет магазину для Opencart 3 + QuickStart

2900грн
При купівлі доступ до оновлень протягом 1 року.
Після закінчення основного періоду доступ до оновлень можна продовжити 880 грн за 1 рік

Завантажити / Придбати розширення

Livenza — шаблон інтернет магазину для Opencart 3 + QuickStart

Livenza — преміальний шаблон для OpenCart 3, розроблений для магазинів, яким важливі зовнішній вигляд, швидкість та зручне управління.

👉 Демоhttps://livenza.sergetkach.com/

btn-view-demo.png.7447629faf6e7373d5574ccd5ca672fb.png

Дизайн, який дійсно виділяє ваш магазин серед конкурентів

На відміну від більшості шаблонів, які будуються за принципом «чим більше модулів — тим краще» і в результаті перетворюються на перевантажений та візуально плаский інтерфейс, у цьому рішенні основний фокус зроблено на дизайні та сприйнятті магазину користувачем.

Тут застосовано сучасні дизайнерські підходи, які рідко використовуються в типових OpenCart-шаблонах — продумана асиметрія, робота з візуальними акцентами та чітке структурування блоків. Завдяки цьому сторінки виглядають не як набір стандартних елементів, а як цілісна, жива композиція з правильним фокусом уваги.

Це не «простирадло тексту» і не випадковий набір однакових блоків. Кожен елемент має свою роль і візуальну вагу, тому інтерфейс сприймається легко, логічно і без візуального шуму — з акцентом на контент і продаж.

У результаті магазин виглядає як сучасний комерційний продукт, а не типовий OpenCart-сайт. Він формує довіру з перших секунд, утримує увагу користувача і візуально сприймається дорожче та якісніше за більшість стандартних рішень.

PageHome1a.thumb.png.273808b648ae1adf8ac400c2e4cac7e9.png

PageHome1b.thumb.png.c9095d6e29fb4056fe757202f193a5dc.png

PageHome1c.thumb.png.88645eda9720bf8f7b3f10e69a9550ba.png

PageHome1d.thumb.png.58068801481e823b1b302d4374aee197.png

PageHome1e.thumb.png.b6fcfbace0385ac6790eee51aef177a3.png

PageHome1f.thumb.png.ce73c56f7c085cbeb1ab88c21d2b067d.png

PageHome1g.thumb.png.67f6554a7a83a718146489581fabc719.png

Зручність навіть у налаштуваннях

Модулі, що входять до складу шаблону, налаштовуються значно простіше та інтуїтивніше, ніж у більшості інших рішень. І важливо, що це не «набір заради кількості» — кожен модуль тут має практичну користь: або допомагає продавати ефективніше, або спрощує вам роботу з сайтом і його наповненням.

Ось наприклад модуль ST Slideshow. Ви можете не просто додати текст та фото, а гнучно редагувати додаткові написи, кнопки, фони. І все це виглядає зручно і зрозуміло. А якщо раптом якісь слайд потрібно перемістити, ви його просто перетягуєте (чого не має навіть у топових шаблонів)

usability-drag-n-drop.thumb.gif.02d9ad7221b999f951c5b3926a050590.gif

Ідеальна мобільна версія

Сьогодні більшість покупок відбувається саме зі смартфонів, тому мобільна версія шаблону продумана до дрібниць. Інтерфейс автоматично адаптується під будь-який екран і зберігає повну зручність навігації без втрати функціональності.

Усі ключові елементи — меню, банери, товари, фільтри та кнопки — залишаються максимально доступними та зрозумілими навіть на невеликих екранах. Нічого не «ламається» і не потребує додаткових налаштувань.

Окрему увагу приділено швидкості та юзабіліті: сторінки завантажуються швидко, взаємодія з елементами інтуїтивна, а покупки можна оформити буквально в кілька кліків.

У результаті мобільна версія виглядає не як спрощена копія десктопу, а як повноцінний, продуманий інструмент для продажів.

Налаштування у шаблоні

• Вибір логотипу
  • Вибір favicon
  • Вмикати/Вимикати анімацію при скролі сторінки
  • Вибір шрифтів для заголовків/основного тексту
  • Вибір кольорових схем серед заданих (без кастомізації кольорової схеми власними кольорами)
  • Контакнті дані (телефони), email, соцмережі
  • Вибір іконок платіжних методів

Перелік модулів у шаблоні

1. ST Menu — дозволяє зробити просте акуратне неперевантажене меню, в якому можна поставити окремим пунктом "Категорії", і вони всі автоматично підтягуються.
  2. ST Quick Order — дозволяє покупцям швидко оформити замовлення прямо зі сторінки товару без переходу до кошика та стандартної форми оформлення. Достатньо заповнити коротку форму, після чого менеджер магазину зможе зв’язатися з клієнтом для уточнення деталей.
  3. ST Custom Checkout — модуль для спрощеної корзини в OpenCart
  4. ST Nova Poshta (з версії 1.3.3) – базова інтеграція доставки «Нова пошта». Дозволяє покупцеві швидко вибрати зручне місце отримання замовлення без ручного введення адреси, роблячи оформлення доставки простішим і зручнішим. Таким чином, Ви купуєте шаблон з набором модулів, який дозволяє реально приймати замовлення.
  5. ST Ukrposhta (з версії 1.3.3) – базова інтеграція доставки Укрпоштою з вибором відділень зі списку.
  6. ST Category Manager — окремий модуль для сортування та порядкування категоріями в режимі Drag & Drop або взагалі робити переклади в одому текстовому полі один збереженням
  7. Інтеграція з модулем OCFilter (з версії 1.3.2)
  8. ST Top Categories — модуль, який дозволяю вам показати найтоповіші категорії вашого магазину у вигляді приємного колажу (на відміну від більшості модулів на кшталт CategoryWall)
  9. ST Ajax Search — модуль без налаштувань, які показує попередні результати пошуку прямо біля форми пошуку в хедері сайту
  10. ST About — всі знають, як корисно мати текст на головній сторінці для цілей SEO. Але в цьому шаблоні ви можете створити не просто текст, а яскраво заповнити візуальну частину, обравши варіант з одним фото, або зробити коллаж з фото і фактів по магазин. Додати додаткову CTA кнопку або залишити просто текст.
  11. ST CTA — окремий модуль для текстового банеру, оформлення якого вже є в самому шаблоні
  12. ST Sale Banner — інший типу банеру, де можна додати фото найгарячишої пропозиції вашого магазину
  13. ST Slideshow — модуль потужного слайдеру
  14. ST Features Bar — блок з іконками та текстом переваг
  15. ST Trust Badge — блок ключових переваг покупки в магазині прямо на сторінці товару. Серед цих переваг можна вивести значення ключового атрибуту
  16. ST Stickers — модуль, який додає стікери для товарів
  17. ST Subscribe Form — модуль підписки на email-розсилку, який дозволяє легко збирати базу клієнтів для маркетингових кампаній та акцій.
  18. ocStore Blog — Доданий дизайн для стандартного блогу зі збірки ocStore. Для встановлення шаблону на чистий OpenCart 3 є встановочний файл модуля цього блогу, якій вилучено зі збірки ocStore. Не вигадував велосипед, просто використав те, що вже працює. Це забезпечує більше сумісності з модулями, які мають хоч щось для функцій блогу (наприклад SEO URL Generator FREE, Branced Sitemap та Автоматична SEO Перелінковка Pro)

Подарунок

При покупці шаблону, ви отримуєте 1 міс підтримки на безкоштовний шаблон ST LiqPay для OpenCart для приймання платежів на своєму сайті. Сам модуль є безкоштовним, не впливає на дизайн і тому не входить в комплект (можете знайти окремо в інтернеті).

Технічні вимоги

PHP 7.4+

IonCube Loader 15

Умови ліцензії

• Ліцензія виключно на 1 домен
  • Без перенесення домену
  • 1 рік доступ до завантажень 
  • Безкоштовна підтримка 3 міс з моменту покупки

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Я користуюсь модулями автора і там лише респект.
А от тут...
Якщо ваш шаблон... вибачте, звичайно, але ваша заголовна картинка - обман! 
Я тицьнув на з помилками написане Дивитись демо... і, я не хочу, щоб хоч на якомусь етапі мої клієнти таке відчули. 
Я відчув, що мене обманули :evil:

Надіслати

В 07.05.2026 в 08:40, yurabr сказав:

Я користуюсь модулями автора і там лише респект.
А от тут...
Якщо ваш шаблон... вибачте, звичайно, але ваша заголовна картинка - обман! 
Я тицьнув на з помилками написане Дивитись демо... і, я не хочу, щоб хоч на якомусь етапі мої клієнти таке відчули. 
Я відчув, що мене обманули :evil:

Дякую за фідбек.
Додав посилання на демо - https://livenza.sergetkach.com/

Надіслати

В 07.05.2026 в 08:40, yurabr сказав:

Я відчув, що мене обманули

Шо за шляпу я щойно прочитав?) Як вас обманули, взяли гроші за шаблон і не скинули архів?)

• +1 1
Надіслати

В 09.05.2026 в 20:47, jeka3342 сказав:

Шо за шляпу я щойно прочитав?) Як вас обманули, взяли гроші за шаблон і не скинули архів?)

Ти дуже розумний? Шляпа ти, по життю... Якщо не розумієш предмет, не лізь з наїздами! Розробник зрозумів. 
Сорі за цю дурню не по темі.

Надіслати

В 11.05.2026 в 09:08, yurabr сказав:

Ти дуже розумний? Шляпа ти, по життю... Якщо не розумієш предмет, не лізь з наїздами! Розробник зрозумів. 
Сорі за цю дурню не по темі.

не переходь на особистості, а то модератору буду скаргу писати:D

Змінено користувачем jeka3342
  • +1 2
Надіслати

• 3 months later...

@mksklnДобрий день! Напишіть в приватні повідомлення тимчасовий домен. Активація цього шаблону переноситься між доменами без зміни коду активації.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
Гість
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.