Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Поддержка] Відгуки PRO з Фото та Відео

Parallax

Recommended Posts

Відгуки PRO з Фото та Відео

25
При купівлі доступ до оновлень протягом 6 місяців.
Після закінчення основного періоду доступ до оновлень можна продовжити 10.00 USD за 6 місяців

Завантажити / Придбати розширення

Відгуки PRO з Фото та Відео

За допомогою даного модуля ви зможете максимально розкрити потенціал відгуків на сайті і відповідно це підвищити ваші продажі так як клієнти зможуть не просто залишати відгуки, а й додавати свої фотограграфії та відео, а система мотивації у вигляді бонусних балів за відгуки збільшить та полегшить отримання цих самих відгуків.

Товарhttp://ocstore-3.parallax.com.ua/smartphone/iphone

Список відгуків: http://ocstore-3.parallax.com.ua/admin

Налаштування модуля:  http://ocstore-3.parallax.com.ua/admin

Логін і пароль: demo

Сучасний вигляд

1.thumb.jpg.090824b07208230279acbe7f8c8b8578.jpg

- У модуля сучасний адаптивний дизайн який можна скорегувати під ваш шаблон в налаштуваннях модуля задавши класи та кольори вашого шаблону.

- Ви можете сортувати відгуки

- Згортати та розгортати коментарі.

- Ставити вподобайки під відгуками та коментарями.

- Кнопка завантажити ще відгуки на сторінку.

Галерея фото та відео відгуків

2.thumb.jpg.7c0c2321346ea99caf84d5aee089758e.jpg

- Натиснувши на фото або відео під відгуком або в каруселі вам відкриється галерея для перегляду в які можна буде листати дані зображення та відео

- Відгуки в даній галерех будуть відображатись відповідно до фотографій, тобто якщо фотографія або відео вже наступного відгука то відгук буде відповідний відображатись.

Написання відгука

4.thumb.jpg.21d1d9695fb86f150cbc8adaaa35d485.jpg

- При написанні відгука ви можете вказати ім'я, переваги та недоліки товару, сам відгук і додати фотографії та відео до відгуку, а також вказати свою пошту для отримання сповіщень у випадку коментування вашого відгука.

- Якщо клієнт авторизований то ім'я та пошта автоматично заповнюються.

Написання коментаря

5.jpg.f5773c2cfeb0e464fdf612de1c779849.jpg

- Будь-хто може прокоментувати відгук.

- Якщо клієнт авторизований то ім'я автоматично заповнюються.

Встановлення аватарки

9.thumb.jpg.7eea72559011fa080c6e339435acef36.jpg22.jpg.dd1ffb73c4961e7732133b9cb8e4c755.jpg

- Кожен зареєстрований користувач може в особистому кабінеті завантажити та встановити свою власну аватарку яка буде відображатись при написанні відгуків та коментарів.

Позначення у відгуках

7.thumb.jpg.fa38aa51431a12a11e4666f37aea1781.jpg

- У клієнтів які зробили покупку даного товару буде відображатись відповідна іконка яка буде інформувати щодо даний клієнт купив даний товар.

- Під ім'я користувач відорається інформація це гість чи зареєстрований користувач або менеджер (облікові записи менеджерів зазначаються в налаштуваннях модуля).

Відображення списку відгуків та коментарів в адмінці

10.thumb.jpg.a709669db344098e9e86d8b225c94be4.jpg

- При переході в список відгуків ви з легкістю зможете ідентифіковувати де відгуки,  а де коментарі до відгуків.

Редагування та перегляд відгука

11.thumb.jpg.cb6e0f46e91cdecf7c0e1478fb8e4d97.jpg12.thumb.jpg.2b883371c3f768fdf083dc3c915d796e.jpg13.thumb.jpg.d3cb30e7b07ce84f66267c9ce08cfa10.jpg14.thumb.jpg.86d715672707225abf11dac99064b29b.jpg

15.thumb.jpg.90f00e0c5042981798b06d7e2b9f5889.jpg

- При перегляді вам зразу відображається це відгук чи коментар (за потреби ви можете змінити коментар на відгук чи навпаки).

- Ви можете натиснути кнопку переглянути і побачити зразу всі гілку відгука за коментарями для кращого розуміння контексту (в даному вікні ви можете прейти на редагування інших коментарів або відгука, перейти на товар чи обліковий запис користувача).

- Ви можете змінити всі дані відгука, фото та відео, а також увімкнути чи вимкнути сповіщення користувачеві.

Налаштування модуля

16.thumb.jpg.e68c37d0cd3742d9ce0aeb41776a3ee2.jpg

- Ви можете увімкнути/вимкнути мадерацію відгуків для моментального опублікування відгука чи попередньої перевірки.

- По скільки відображати на сторінці відгуків, при більшій кількості відгуків буде відображатись кнопка "показати більше відгуків" при натисканні якої будуть підвантажуватись ще відгуки.

- Увімкнення/вимкнення блоку переваг.

- Увімкнення/вимкнення каруселі фото та відео.

- Можливість вибрати облікові записи адміністраторів (після коментуючи на клієнтській стороні відгуки вони будуть підписані як менеджери).

Бонусні бали

18.thumb.jpg.f0cc137f3caffe7f88b66d387e32ba68.jpg

- Ви можете налаштувати чи нараховувати бонусні бали за певні дії і скільки саме нараховувати бонусних балів за відгук.

- Ви можете також налаштовувати чи нараховувати повторно бонусні бали за повторні відгуки на ті ж товари.

Дизайн

19.thumb.jpg.2a0f718d86ce58f53f2a89707f43454f.jpg

- Ви можете вказати основний колір для іконок під ваш шаблон.

- Ви можете встановити класи для кнопок вашого шаблону щоб дизайн максимально блоку відгуків відповідав вашому шаблону.

- Встановлення аватару за замовчуванням.

Фото та відео

20.thumb.jpg.4e702a57ba67dfcb3afb8aa4daf98467.jpg

- В можете встановити максимальне дозволену кількість фото та відео до відгука, а також максимально допустимий розмір фотографії.

Лист

21.thumb.jpg.d41153ded95a056a35c7df36ca803c20.jpg

- Ви можете налаштувати тему листа і сам лист користувачеві використовуючи змінні для інформування у випадку коментування відгука користувача.

Технічна підтримка

Прихований текст

Технічна підтримка надається в робочі дні (понеділок-п’ятниця) та робочі години з 10:00 до 17:00 крім святкових днів.

Термін відповіді/допомоги залежить від завантаження автора, але всім буде надано відповідь або допомогу хто цього запросив та потребує.

Ліцензійна угода

Прихований текст

Ліцензія поширюється лише на зазначений при купівлі домен.
Автор залишає за собою право відкликати ліцензію якщо буде порушення авторських прав або ліцензійної угоди.
Безкоштовна технічна підтримка надається протягом 180 днів з момент покупки доповнення.
Автор має право в будь-який момент змінити умови технічної підтримки або ліцензійну угоду на власний розсуд.
Модифікація або додатковий функціонал не входять у технічну підтримку та оплачуються окремо.

• Автор
  • долучення
    13.08.25
  • Категорія
  • Ioncube Loader
    Нет
  • ocStore
    3.0
    2.3.0.2.4
    2.3
  • OpenCart.Pro, ocShop
    Не проверялось
  • Звернення до сервера розробника
    Нет

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 14.08.2025 в 13:10, COBECTb11 сказав:

Мої вітання)

Чи думали про вивод в схеми на головну з можливістю кешування останніх відгуків?

Вітаю

Так, думаю можна буде в майбутньому зробити дану реалізацію

Надіслати

• 3 weeks later...
В 03.09.2025 в 17:40, Galant1 сказав:

чи буде конфліктувани з login social netwok (авторизація через google)?

не повинен модулі різні і для різних цілей створені, між собою не перетинаються

Надіслати

• 2 months later...

Доброго вечора, скажіть будь ласка чи має моділь можливість надсилати листа на електронну адресу покупця з проханням залишити відгук пр опридбаний товар?

Надіслати

В 28.11.2025 в 18:58, Printzip сказав:

скажіть будь ласка чи має моділь можливість надсилати листа на електронну адресу покупця з проханням залишити відгук пр опридбаний товар?

Це робиться за допомогою статусів замовлень і модуля "Шаблони листів", тобто у вас є умовно статус замовлення "угода завершена" і ви на цей статус робите лист і шаблоном про запит на відгуки товарів із замовлення клієнта

Надіслати

Доброго дня, саме ці 2 модулі я і придбав у вас, сьогодні лише дійшли руки до встановлення, буду гратися. Іще питання чи є можливість робити відправку листа з затримкою? типу ми товар відвантажили та закрили замовлення а через 3-4 дні полетів лист з запитом на відгук.

Надіслати

В 06.12.2025 в 11:36, Printzip сказав:

Доброго дня, саме ці 2 модулі я і придбав у вас, сьогодні лише дійшли руки до встановлення, буду гратися. Іще питання чи є можливість робити відправку листа з затримкою? типу ми товар відвантажили та закрили замовлення а через 3-4 дні полетів лист з запитом на відгук.

Вітаю.

Ні, затримки немає

Надіслати

06.12.2025 в 11:36, Printzip сказал:

У чукчи колись був такий модуль

Надіслати

В 06.12.2025 в 11:36, Printzip сказав:

типу ми товар відвантажили та закрили замовлення а через 3-4 дні полетів лист з запитом на відгук.

Якщо ви користуєтеся модулем Нової пошти, там здається є затримка

Надіслати

• 1 month later...

Здравствуйте. У меня Версия ocStore 3.0.3.7 и шаблон Aridius (Aurus) v.2.11 Здравствуйт Совместим ли модуль Відгуки Pro с даннім шаблоном или нужна будет доработка после установки.

Надіслати

В 10.01.2026 в 12:57, pchela78 сказав:

Здравствуйте. У меня Версия ocStore 3.0.3.7 и шаблон Aridius (Aurus) v.2.11 Здравствуйт Совместим ли модуль Відгуки Pro с даннім шаблоном или нужна будет доработка после установки.

Трохи модифікатор потрібно буде підкорегувати під шаблон

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Гість
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.