OcEx Опубліковано: 21 лютого 2025 Share Опубліковано: 21 лютого 2025 39 При покупке доступ к обновлениям в течение 1 года После окончания основного периода доступ к обновлениям можно продолжить 20.00 USD за год Скачать / Купить дополнение PAK - Аксессуары для товаров и комплекты Добавил OcEx Добавлено 21.02.2025 Категория Серії, комплекти OpenCart.Pro, ocShop Не проверялось Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 21 лютого 2025 Share Опубліковано: 21 лютого 2025 Вітаю, кілька разів на форумі підіймалась тема і сам вже розмірковую над тим аби з кількох товарів робити комплект, який можливо окремо придбати, а у кошику вже буде два товари. (І бубол зручно якщо можливо було деякий товар із приховати з сайту аби можливо було його придбати лише у комплекті) Це просто ідея, якщо схочите реалізувати Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... forrest Опубліковано: 27 лютого 2025 Share Опубліковано: 27 лютого 2025 На Опенкарт2.3Про+Люксшоп стане? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 27 лютого 2025 Автор Share Опубліковано: 27 лютого 2025 27.02.2025 в 17:18, forrest сказал: На Опенкарт2.3Про+Люксшоп стане? Добрий день! На жаль, цей модуль не передбачений для OpenCart 2.3 і працює тільки на версії 3.0. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... forrest Опубліковано: 27 лютого 2025 Share Опубліковано: 27 лютого 2025 27.02.2025 в 21:25, OcEx сказал: Добрий день! На жаль, цей модуль не передбачений для OpenCart 2.3 і працює тільки на версії 3.0. дійсно на жаль...так би взяв Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SVision Опубліковано: 8 квітня 2025 Share Опубліковано: 8 квітня 2025 27.02.2025 в 21:25, OcEx сказал: Добрий день! На жаль, цей модуль не передбачений для OpenCart 2.3 і працює тільки на версії 3.0. Може подібний зробили би для для версії 2,3. Передивився багато модулів у Вас самий доопрацьований! Готов придбати! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 8 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 8 квітня 2025 08.04.2025 в 19:51, SVision сказал: Може подібний зробили би для для версії 2,3. Передивився багато модулів у Вас самий доопрацьований! Готов придбати! На жаль модуль не буде працювати на застарілій версії 2.3, оскільки можливо безліч помилок і складності адаптації модуля. Саме тому відмовилися або припинили підтримку версії 2.3 на всіх модулях. Раніше модулі були для версії 2.3, але у кожного клієнта модуль встановлюється по-різному і адаптація стає випробуванням. Можливо швидше буде вам перейти на версію 3.0, яка підтримує всі сучасні модулі, ніж нам переписати модуль під 2.3. Також клієнтів на версії 2.3 одиниці, найбільше сайтів на версії 3.0. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... vlashev25 Опубліковано: 23 квітня 2025 Share Опубліковано: 23 квітня 2025 (змінено) Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Змінено 23 квітня 2025 користувачем vlashev25 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 23 квітня 2025 Share Опубліковано: 23 квітня 2025 Можливо як варіант зробити адаптації спільні із такими модулями як аоп, чи Ткача редактором варто? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 23 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 23 квітня 2025 23.04.2025 в 17:48, vlashev25 сказал: Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Дякую за ваш відгук і слушну пропозицію! Ідея збереження комплектів додаткових товарів із можливістю їх масового додавання та подальшого редагування дійсно виглядає дуже корисною. Обов’язково розгляну цей варіант і подумаю, як найкраще можна реалізувати таку функціональність у межах модуля. Дякую, що ділитесь ідеями — це дуже допомагає робити продукт кращим! 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 23 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 23 квітня 2025 23.04.2025 в 18:42, COBECTb11 сказал: Можливо як варіант зробити адаптації спільні із такими модулями як аоп, чи Ткача редактором варто? Розгляну всі варіанти, як найкраще можна реалізувати цю ідею. Тут можуть бути певні нюанси, пов’язані з AOP або Handy Product Manager, і, швидше за все, інтеграцію доведеться реалізовувати на стороні інших авторів, щоб повноцінно впровадити функціонал. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nataliaaaaaaaa Опубліковано: 24 квітня 2025 Share Опубліковано: 24 квітня 2025 Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна в комплекті товарам призначати різні скидки? Наприклад 1 товар без скидки, 2 товар з скидкою 5% і 3 зі скидкою 10%? і чи є обмеження по кількості товарів в 1 комплекті? А саме, може бути 2,3 ...5 товарів наприклад? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 24 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 24 квітня 2025 24.04.2025 в 06:56, Nataliaaaaaaaa сказал: Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна в комплекті товарам призначати різні скидки? Наприклад 1 товар без скидки, 2 товар з скидкою 5% і 3 зі скидкою 10%? і чи є обмеження по кількості товарів в 1 комплекті? А саме, може бути 2,3 ...5 товарів наприклад? Добрий день. Можна додавати будь-яку кількість комплектів із різними знижками, які вказуються окремо для кожного товару в комплекті. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... viktorf Опубліковано: 28 травня 2025 Share Опубліковано: 28 травня 2025 (змінено) Доброго дня, маю наступне запитання: Наприклад в мене є товар iPad 2 та товар iPad 3. Я хочу додати комплекти до цих двох Айпедів, і в комплектах будуть ті ж самі товари (iPhone 5 та AirPods 2). Чи можу для товарів в комплекті до iPad 2 задавати одні знижки, для товарів в комплекті до iPad 3 - інші знижки? (хоча для обох Айпедів використовується по суті то й ж самий комплект) Дякую за відповідь! Змінено 28 травня 2025 користувачем viktorf Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 28 травня 2025 Автор Share Опубліковано: 28 травня 2025 28.05.2025 в 14:32, viktorf сказал: Доброго дня, маю наступне запитання: Наприклад в мене є товар iPad 2 та товар iPad 3. Я хочу додати комплекти до цих двох Айпедів, і в комплектах будуть ті ж самі товари (iPhone 5 та AirPods 2). Чи можу для товарів в комплекті до iPad 2 задавати одні знижки, для товарів в комплекті до iPad 3 - інші знижки? (хоча для обох Айпедів використовується по суті то й ж самий комплект) Дякую за відповідь! Добрий день! Так, можна. Для кожного товару ви можете задавати свої знижки в складі комплекту, навіть якщо самі товари в комплекті однакові. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 6 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 6 вересня 2025 06.09.2025 в 13:03, sasha33 сказал: купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Додатково потрібно встановити адаптаційний файл. Який знаходиться в окремій папці архіву Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 7 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 7 вересня 2025 07.09.2025 в 00:27, sasha33 сказал: скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Напишіть у особисті повідомлення для обговорення цієї проблеми Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sasha33 Опубліковано: 15 вересня 2025 Share Опубліковано: 15 вересня 2025 Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 15 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 15 вересня 2025 15.09.2025 в 17:28, sasha33 сказал: Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Через підтримку форуму https://opencartforum.com/support Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... pomansur Опубліковано: 2 грудня 2025 Share Опубліковано: 2 грудня 2025 23.04.2025 в 17:48, vlashev25 сказал: Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Якщо товарів багато, це буде ще одним випробуванням. Потрібна автоматизация. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kovast Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) Вітаю. Заходжу на сторінку демо карточки товару, і не можу зрозуміти, як відбувається покупка комплекта. Натискаєш на кнопку купити комплект, не відкривається вікно перейти в кошик, та в шапці сайту де позначка кошика, показує товарів в кошику немає. Якщо після цього натиснути кнопку "купити" в основному товарі, то вікно оформити покупку теж не відкривається, але в шапці в кошику показує що додано три товари: один основний, та два з комплекта (основний та аксесуар), тобто два основних товара плюс аксессуар що йде к комплекті. Якщо натиснути одразу на кнопку "купити" основний товар та переходиш до кошику, там теж нема ніякого вибору аксесуарів до комплекту, як у вас на скрінах показано. Не підкажете, як клієнту купувати комплект? Чи я щось не так роблю? Ще питання. Чи можна додавати комплект для категоріі, щоб додавався вибраний комплект у всіх товарах цієї категорії? Змінено 4 грудня 2025 користувачем Kovast Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 months later... darkuser Опубліковано: 6 червня Share Опубліковано: 6 червня Вітаю! Чи є адаптація під шаблон showcase? Можливо є приклади як виглядає? Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації аксесуари до товару PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx, 20 лютого 2025 комплекти супутні товари (і ще %d) Теги: комплекти супутні товари модуль аксесуарів комплект для покупки доповнення до товару товари як аксесуари доповнення до покупки 0 коментарів 9 264 перегляди OcEx 6 листопада 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Серии, Комплекты [Поддержка] PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
COBECTb11 Опубліковано: 21 лютого 2025 Share Опубліковано: 21 лютого 2025 Вітаю, кілька разів на форумі підіймалась тема і сам вже розмірковую над тим аби з кількох товарів робити комплект, який можливо окремо придбати, а у кошику вже буде два товари. (І бубол зручно якщо можливо було деякий товар із приховати з сайту аби можливо було його придбати лише у комплекті) Це просто ідея, якщо схочите реалізувати Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
forrest Опубліковано: 27 лютого 2025 Share Опубліковано: 27 лютого 2025 На Опенкарт2.3Про+Люксшоп стане? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OcEx Опубліковано: 27 лютого 2025 Автор Share Опубліковано: 27 лютого 2025 27.02.2025 в 17:18, forrest сказал: На Опенкарт2.3Про+Люксшоп стане? Добрий день! На жаль, цей модуль не передбачений для OpenCart 2.3 і працює тільки на версії 3.0. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... forrest Опубліковано: 27 лютого 2025 Share Опубліковано: 27 лютого 2025 27.02.2025 в 21:25, OcEx сказал: Добрий день! На жаль, цей модуль не передбачений для OpenCart 2.3 і працює тільки на версії 3.0. дійсно на жаль...так би взяв Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... SVision Опубліковано: 8 квітня 2025 Share Опубліковано: 8 квітня 2025 27.02.2025 в 21:25, OcEx сказал: Добрий день! На жаль, цей модуль не передбачений для OpenCart 2.3 і працює тільки на версії 3.0. Може подібний зробили би для для версії 2,3. Передивився багато модулів у Вас самий доопрацьований! Готов придбати! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 8 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 8 квітня 2025 08.04.2025 в 19:51, SVision сказал: Може подібний зробили би для для версії 2,3. Передивився багато модулів у Вас самий доопрацьований! Готов придбати! На жаль модуль не буде працювати на застарілій версії 2.3, оскільки можливо безліч помилок і складності адаптації модуля. Саме тому відмовилися або припинили підтримку версії 2.3 на всіх модулях. Раніше модулі були для версії 2.3, але у кожного клієнта модуль встановлюється по-різному і адаптація стає випробуванням. Можливо швидше буде вам перейти на версію 3.0, яка підтримує всі сучасні модулі, ніж нам переписати модуль під 2.3. Також клієнтів на версії 2.3 одиниці, найбільше сайтів на версії 3.0. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... vlashev25 Опубліковано: 23 квітня 2025 Share Опубліковано: 23 квітня 2025 (змінено) Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Змінено 23 квітня 2025 користувачем vlashev25 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 23 квітня 2025 Share Опубліковано: 23 квітня 2025 Можливо як варіант зробити адаптації спільні із такими модулями як аоп, чи Ткача редактором варто? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 23 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 23 квітня 2025 23.04.2025 в 17:48, vlashev25 сказал: Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Дякую за ваш відгук і слушну пропозицію! Ідея збереження комплектів додаткових товарів із можливістю їх масового додавання та подальшого редагування дійсно виглядає дуже корисною. Обов’язково розгляну цей варіант і подумаю, як найкраще можна реалізувати таку функціональність у межах модуля. Дякую, що ділитесь ідеями — це дуже допомагає робити продукт кращим! 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 23 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 23 квітня 2025 23.04.2025 в 18:42, COBECTb11 сказал: Можливо як варіант зробити адаптації спільні із такими модулями як аоп, чи Ткача редактором варто? Розгляну всі варіанти, як найкраще можна реалізувати цю ідею. Тут можуть бути певні нюанси, пов’язані з AOP або Handy Product Manager, і, швидше за все, інтеграцію доведеться реалізовувати на стороні інших авторів, щоб повноцінно впровадити функціонал. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nataliaaaaaaaa Опубліковано: 24 квітня 2025 Share Опубліковано: 24 квітня 2025 Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна в комплекті товарам призначати різні скидки? Наприклад 1 товар без скидки, 2 товар з скидкою 5% і 3 зі скидкою 10%? і чи є обмеження по кількості товарів в 1 комплекті? А саме, може бути 2,3 ...5 товарів наприклад? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 24 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 24 квітня 2025 24.04.2025 в 06:56, Nataliaaaaaaaa сказал: Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна в комплекті товарам призначати різні скидки? Наприклад 1 товар без скидки, 2 товар з скидкою 5% і 3 зі скидкою 10%? і чи є обмеження по кількості товарів в 1 комплекті? А саме, може бути 2,3 ...5 товарів наприклад? Добрий день. Можна додавати будь-яку кількість комплектів із різними знижками, які вказуються окремо для кожного товару в комплекті. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... viktorf Опубліковано: 28 травня 2025 Share Опубліковано: 28 травня 2025 (змінено) Доброго дня, маю наступне запитання: Наприклад в мене є товар iPad 2 та товар iPad 3. Я хочу додати комплекти до цих двох Айпедів, і в комплектах будуть ті ж самі товари (iPhone 5 та AirPods 2). Чи можу для товарів в комплекті до iPad 2 задавати одні знижки, для товарів в комплекті до iPad 3 - інші знижки? (хоча для обох Айпедів використовується по суті то й ж самий комплект) Дякую за відповідь! Змінено 28 травня 2025 користувачем viktorf Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 28 травня 2025 Автор Share Опубліковано: 28 травня 2025 28.05.2025 в 14:32, viktorf сказал: Доброго дня, маю наступне запитання: Наприклад в мене є товар iPad 2 та товар iPad 3. Я хочу додати комплекти до цих двох Айпедів, і в комплектах будуть ті ж самі товари (iPhone 5 та AirPods 2). Чи можу для товарів в комплекті до iPad 2 задавати одні знижки, для товарів в комплекті до iPad 3 - інші знижки? (хоча для обох Айпедів використовується по суті то й ж самий комплект) Дякую за відповідь! Добрий день! Так, можна. Для кожного товару ви можете задавати свої знижки в складі комплекту, навіть якщо самі товари в комплекті однакові. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 6 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 6 вересня 2025 06.09.2025 в 13:03, sasha33 сказал: купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Додатково потрібно встановити адаптаційний файл. Який знаходиться в окремій папці архіву Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 7 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 7 вересня 2025 07.09.2025 в 00:27, sasha33 сказал: скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Напишіть у особисті повідомлення для обговорення цієї проблеми Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sasha33 Опубліковано: 15 вересня 2025 Share Опубліковано: 15 вересня 2025 Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 15 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 15 вересня 2025 15.09.2025 в 17:28, sasha33 сказал: Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Через підтримку форуму https://opencartforum.com/support Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... pomansur Опубліковано: 2 грудня 2025 Share Опубліковано: 2 грудня 2025 23.04.2025 в 17:48, vlashev25 сказал: Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Якщо товарів багато, це буде ще одним випробуванням. Потрібна автоматизация. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kovast Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) Вітаю. Заходжу на сторінку демо карточки товару, і не можу зрозуміти, як відбувається покупка комплекта. Натискаєш на кнопку купити комплект, не відкривається вікно перейти в кошик, та в шапці сайту де позначка кошика, показує товарів в кошику немає. Якщо після цього натиснути кнопку "купити" в основному товарі, то вікно оформити покупку теж не відкривається, але в шапці в кошику показує що додано три товари: один основний, та два з комплекта (основний та аксесуар), тобто два основних товара плюс аксессуар що йде к комплекті. Якщо натиснути одразу на кнопку "купити" основний товар та переходиш до кошику, там теж нема ніякого вибору аксесуарів до комплекту, як у вас на скрінах показано. Не підкажете, як клієнту купувати комплект? Чи я щось не так роблю? Ще питання. Чи можна додавати комплект для категоріі, щоб додавався вибраний комплект у всіх товарах цієї категорії? Змінено 4 грудня 2025 користувачем Kovast Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 months later... darkuser Опубліковано: 6 червня Share Опубліковано: 6 червня Вітаю! Чи є адаптація під шаблон showcase? Можливо є приклади як виглядає? Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації аксесуари до товару PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx, 20 лютого 2025 комплекти супутні товари (і ще %d) Теги: комплекти супутні товари модуль аксесуарів комплект для покупки доповнення до товару товари як аксесуари доповнення до покупки 0 коментарів 9 264 перегляди OcEx 6 листопада 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Серии, Комплекты [Поддержка] PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
forrest Опубліковано: 27 лютого 2025 Share Опубліковано: 27 лютого 2025 27.02.2025 в 21:25, OcEx сказал: Добрий день! На жаль, цей модуль не передбачений для OpenCart 2.3 і працює тільки на версії 3.0. дійсно на жаль...так би взяв Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SVision Опубліковано: 8 квітня 2025 Share Опубліковано: 8 квітня 2025 27.02.2025 в 21:25, OcEx сказал: Добрий день! На жаль, цей модуль не передбачений для OpenCart 2.3 і працює тільки на версії 3.0. Може подібний зробили би для для версії 2,3. Передивився багато модулів у Вас самий доопрацьований! Готов придбати! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OcEx Опубліковано: 8 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 8 квітня 2025 08.04.2025 в 19:51, SVision сказал: Може подібний зробили би для для версії 2,3. Передивився багато модулів у Вас самий доопрацьований! Готов придбати! На жаль модуль не буде працювати на застарілій версії 2.3, оскільки можливо безліч помилок і складності адаптації модуля. Саме тому відмовилися або припинили підтримку версії 2.3 на всіх модулях. Раніше модулі були для версії 2.3, але у кожного клієнта модуль встановлюється по-різному і адаптація стає випробуванням. Можливо швидше буде вам перейти на версію 3.0, яка підтримує всі сучасні модулі, ніж нам переписати модуль під 2.3. Також клієнтів на версії 2.3 одиниці, найбільше сайтів на версії 3.0. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... vlashev25 Опубліковано: 23 квітня 2025 Share Опубліковано: 23 квітня 2025 (змінено) Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Змінено 23 квітня 2025 користувачем vlashev25 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... COBECTb11 Опубліковано: 23 квітня 2025 Share Опубліковано: 23 квітня 2025 Можливо як варіант зробити адаптації спільні із такими модулями як аоп, чи Ткача редактором варто? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 23 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 23 квітня 2025 23.04.2025 в 17:48, vlashev25 сказал: Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Дякую за ваш відгук і слушну пропозицію! Ідея збереження комплектів додаткових товарів із можливістю їх масового додавання та подальшого редагування дійсно виглядає дуже корисною. Обов’язково розгляну цей варіант і подумаю, як найкраще можна реалізувати таку функціональність у межах модуля. Дякую, що ділитесь ідеями — це дуже допомагає робити продукт кращим! 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 23 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 23 квітня 2025 23.04.2025 в 18:42, COBECTb11 сказал: Можливо як варіант зробити адаптації спільні із такими модулями як аоп, чи Ткача редактором варто? Розгляну всі варіанти, як найкраще можна реалізувати цю ідею. Тут можуть бути певні нюанси, пов’язані з AOP або Handy Product Manager, і, швидше за все, інтеграцію доведеться реалізовувати на стороні інших авторів, щоб повноцінно впровадити функціонал. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nataliaaaaaaaa Опубліковано: 24 квітня 2025 Share Опубліковано: 24 квітня 2025 Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна в комплекті товарам призначати різні скидки? Наприклад 1 товар без скидки, 2 товар з скидкою 5% і 3 зі скидкою 10%? і чи є обмеження по кількості товарів в 1 комплекті? А саме, може бути 2,3 ...5 товарів наприклад? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 24 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 24 квітня 2025 24.04.2025 в 06:56, Nataliaaaaaaaa сказал: Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна в комплекті товарам призначати різні скидки? Наприклад 1 товар без скидки, 2 товар з скидкою 5% і 3 зі скидкою 10%? і чи є обмеження по кількості товарів в 1 комплекті? А саме, може бути 2,3 ...5 товарів наприклад? Добрий день. Можна додавати будь-яку кількість комплектів із різними знижками, які вказуються окремо для кожного товару в комплекті. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... viktorf Опубліковано: 28 травня 2025 Share Опубліковано: 28 травня 2025 (змінено) Доброго дня, маю наступне запитання: Наприклад в мене є товар iPad 2 та товар iPad 3. Я хочу додати комплекти до цих двох Айпедів, і в комплектах будуть ті ж самі товари (iPhone 5 та AirPods 2). Чи можу для товарів в комплекті до iPad 2 задавати одні знижки, для товарів в комплекті до iPad 3 - інші знижки? (хоча для обох Айпедів використовується по суті то й ж самий комплект) Дякую за відповідь! Змінено 28 травня 2025 користувачем viktorf Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 28 травня 2025 Автор Share Опубліковано: 28 травня 2025 28.05.2025 в 14:32, viktorf сказал: Доброго дня, маю наступне запитання: Наприклад в мене є товар iPad 2 та товар iPad 3. Я хочу додати комплекти до цих двох Айпедів, і в комплектах будуть ті ж самі товари (iPhone 5 та AirPods 2). Чи можу для товарів в комплекті до iPad 2 задавати одні знижки, для товарів в комплекті до iPad 3 - інші знижки? (хоча для обох Айпедів використовується по суті то й ж самий комплект) Дякую за відповідь! Добрий день! Так, можна. Для кожного товару ви можете задавати свої знижки в складі комплекту, навіть якщо самі товари в комплекті однакові. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 6 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 6 вересня 2025 06.09.2025 в 13:03, sasha33 сказал: купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Додатково потрібно встановити адаптаційний файл. Який знаходиться в окремій папці архіву Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 7 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 7 вересня 2025 07.09.2025 в 00:27, sasha33 сказал: скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Напишіть у особисті повідомлення для обговорення цієї проблеми Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sasha33 Опубліковано: 15 вересня 2025 Share Опубліковано: 15 вересня 2025 Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 15 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 15 вересня 2025 15.09.2025 в 17:28, sasha33 сказал: Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Через підтримку форуму https://opencartforum.com/support Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... pomansur Опубліковано: 2 грудня 2025 Share Опубліковано: 2 грудня 2025 23.04.2025 в 17:48, vlashev25 сказал: Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Якщо товарів багато, це буде ще одним випробуванням. Потрібна автоматизация. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kovast Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) Вітаю. Заходжу на сторінку демо карточки товару, і не можу зрозуміти, як відбувається покупка комплекта. Натискаєш на кнопку купити комплект, не відкривається вікно перейти в кошик, та в шапці сайту де позначка кошика, показує товарів в кошику немає. Якщо після цього натиснути кнопку "купити" в основному товарі, то вікно оформити покупку теж не відкривається, але в шапці в кошику показує що додано три товари: один основний, та два з комплекта (основний та аксесуар), тобто два основних товара плюс аксессуар що йде к комплекті. Якщо натиснути одразу на кнопку "купити" основний товар та переходиш до кошику, там теж нема ніякого вибору аксесуарів до комплекту, як у вас на скрінах показано. Не підкажете, як клієнту купувати комплект? Чи я щось не так роблю? Ще питання. Чи можна додавати комплект для категоріі, щоб додавався вибраний комплект у всіх товарах цієї категорії? Змінено 4 грудня 2025 користувачем Kovast Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 months later... darkuser Опубліковано: 6 червня Share Опубліковано: 6 червня Вітаю! Чи є адаптація під шаблон showcase? Можливо є приклади як виглядає? Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації аксесуари до товару PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx, 20 лютого 2025 комплекти супутні товари (і ще %d) Теги: комплекти супутні товари модуль аксесуарів комплект для покупки доповнення до товару товари як аксесуари доповнення до покупки 0 коментарів 9 264 перегляди OcEx 6 листопада 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Серии, Комплекты [Поддержка] PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
vlashev25 Опубліковано: 23 квітня 2025 Share Опубліковано: 23 квітня 2025 (змінено) Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Змінено 23 квітня 2025 користувачем vlashev25 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
COBECTb11 Опубліковано: 23 квітня 2025 Share Опубліковано: 23 квітня 2025 Можливо як варіант зробити адаптації спільні із такими модулями як аоп, чи Ткача редактором варто? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OcEx Опубліковано: 23 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 23 квітня 2025 23.04.2025 в 17:48, vlashev25 сказал: Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Дякую за ваш відгук і слушну пропозицію! Ідея збереження комплектів додаткових товарів із можливістю їх масового додавання та подальшого редагування дійсно виглядає дуже корисною. Обов’язково розгляну цей варіант і подумаю, як найкраще можна реалізувати таку функціональність у межах модуля. Дякую, що ділитесь ідеями — це дуже допомагає робити продукт кращим! 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 23 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 23 квітня 2025 23.04.2025 в 18:42, COBECTb11 сказал: Можливо як варіант зробити адаптації спільні із такими модулями як аоп, чи Ткача редактором варто? Розгляну всі варіанти, як найкраще можна реалізувати цю ідею. Тут можуть бути певні нюанси, пов’язані з AOP або Handy Product Manager, і, швидше за все, інтеграцію доведеться реалізовувати на стороні інших авторів, щоб повноцінно впровадити функціонал. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nataliaaaaaaaa Опубліковано: 24 квітня 2025 Share Опубліковано: 24 квітня 2025 Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна в комплекті товарам призначати різні скидки? Наприклад 1 товар без скидки, 2 товар з скидкою 5% і 3 зі скидкою 10%? і чи є обмеження по кількості товарів в 1 комплекті? А саме, може бути 2,3 ...5 товарів наприклад? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 24 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 24 квітня 2025 24.04.2025 в 06:56, Nataliaaaaaaaa сказал: Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна в комплекті товарам призначати різні скидки? Наприклад 1 товар без скидки, 2 товар з скидкою 5% і 3 зі скидкою 10%? і чи є обмеження по кількості товарів в 1 комплекті? А саме, може бути 2,3 ...5 товарів наприклад? Добрий день. Можна додавати будь-яку кількість комплектів із різними знижками, які вказуються окремо для кожного товару в комплекті. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... viktorf Опубліковано: 28 травня 2025 Share Опубліковано: 28 травня 2025 (змінено) Доброго дня, маю наступне запитання: Наприклад в мене є товар iPad 2 та товар iPad 3. Я хочу додати комплекти до цих двох Айпедів, і в комплектах будуть ті ж самі товари (iPhone 5 та AirPods 2). Чи можу для товарів в комплекті до iPad 2 задавати одні знижки, для товарів в комплекті до iPad 3 - інші знижки? (хоча для обох Айпедів використовується по суті то й ж самий комплект) Дякую за відповідь! Змінено 28 травня 2025 користувачем viktorf Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 28 травня 2025 Автор Share Опубліковано: 28 травня 2025 28.05.2025 в 14:32, viktorf сказал: Доброго дня, маю наступне запитання: Наприклад в мене є товар iPad 2 та товар iPad 3. Я хочу додати комплекти до цих двох Айпедів, і в комплектах будуть ті ж самі товари (iPhone 5 та AirPods 2). Чи можу для товарів в комплекті до iPad 2 задавати одні знижки, для товарів в комплекті до iPad 3 - інші знижки? (хоча для обох Айпедів використовується по суті то й ж самий комплект) Дякую за відповідь! Добрий день! Так, можна. Для кожного товару ви можете задавати свої знижки в складі комплекту, навіть якщо самі товари в комплекті однакові. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 6 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 6 вересня 2025 06.09.2025 в 13:03, sasha33 сказал: купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Додатково потрібно встановити адаптаційний файл. Який знаходиться в окремій папці архіву Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 7 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 7 вересня 2025 07.09.2025 в 00:27, sasha33 сказал: скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Напишіть у особисті повідомлення для обговорення цієї проблеми Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sasha33 Опубліковано: 15 вересня 2025 Share Опубліковано: 15 вересня 2025 Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 15 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 15 вересня 2025 15.09.2025 в 17:28, sasha33 сказал: Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Через підтримку форуму https://opencartforum.com/support Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... pomansur Опубліковано: 2 грудня 2025 Share Опубліковано: 2 грудня 2025 23.04.2025 в 17:48, vlashev25 сказал: Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Якщо товарів багато, це буде ще одним випробуванням. Потрібна автоматизация. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kovast Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) Вітаю. Заходжу на сторінку демо карточки товару, і не можу зрозуміти, як відбувається покупка комплекта. Натискаєш на кнопку купити комплект, не відкривається вікно перейти в кошик, та в шапці сайту де позначка кошика, показує товарів в кошику немає. Якщо після цього натиснути кнопку "купити" в основному товарі, то вікно оформити покупку теж не відкривається, але в шапці в кошику показує що додано три товари: один основний, та два з комплекта (основний та аксесуар), тобто два основних товара плюс аксессуар що йде к комплекті. Якщо натиснути одразу на кнопку "купити" основний товар та переходиш до кошику, там теж нема ніякого вибору аксесуарів до комплекту, як у вас на скрінах показано. Не підкажете, як клієнту купувати комплект? Чи я щось не так роблю? Ще питання. Чи можна додавати комплект для категоріі, щоб додавався вибраний комплект у всіх товарах цієї категорії? Змінено 4 грудня 2025 користувачем Kovast Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 months later... darkuser Опубліковано: 6 червня Share Опубліковано: 6 червня Вітаю! Чи є адаптація під шаблон showcase? Можливо є приклади як виглядає? Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації аксесуари до товару PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx, 20 лютого 2025 комплекти супутні товари (і ще %d) Теги: комплекти супутні товари модуль аксесуарів комплект для покупки доповнення до товару товари як аксесуари доповнення до покупки 0 коментарів 9 264 перегляди OcEx 6 листопада 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Серии, Комплекты [Поддержка] PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
OcEx Опубліковано: 23 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 23 квітня 2025 23.04.2025 в 18:42, COBECTb11 сказал: Можливо як варіант зробити адаптації спільні із такими модулями як аоп, чи Ткача редактором варто? Розгляну всі варіанти, як найкраще можна реалізувати цю ідею. Тут можуть бути певні нюанси, пов’язані з AOP або Handy Product Manager, і, швидше за все, інтеграцію доведеться реалізовувати на стороні інших авторів, щоб повноцінно впровадити функціонал. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Nataliaaaaaaaa Опубліковано: 24 квітня 2025 Share Опубліковано: 24 квітня 2025 Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна в комплекті товарам призначати різні скидки? Наприклад 1 товар без скидки, 2 товар з скидкою 5% і 3 зі скидкою 10%? і чи є обмеження по кількості товарів в 1 комплекті? А саме, може бути 2,3 ...5 товарів наприклад? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 24 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 24 квітня 2025 24.04.2025 в 06:56, Nataliaaaaaaaa сказал: Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна в комплекті товарам призначати різні скидки? Наприклад 1 товар без скидки, 2 товар з скидкою 5% і 3 зі скидкою 10%? і чи є обмеження по кількості товарів в 1 комплекті? А саме, може бути 2,3 ...5 товарів наприклад? Добрий день. Можна додавати будь-яку кількість комплектів із різними знижками, які вказуються окремо для кожного товару в комплекті. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... viktorf Опубліковано: 28 травня 2025 Share Опубліковано: 28 травня 2025 (змінено) Доброго дня, маю наступне запитання: Наприклад в мене є товар iPad 2 та товар iPad 3. Я хочу додати комплекти до цих двох Айпедів, і в комплектах будуть ті ж самі товари (iPhone 5 та AirPods 2). Чи можу для товарів в комплекті до iPad 2 задавати одні знижки, для товарів в комплекті до iPad 3 - інші знижки? (хоча для обох Айпедів використовується по суті то й ж самий комплект) Дякую за відповідь! Змінено 28 травня 2025 користувачем viktorf Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 28 травня 2025 Автор Share Опубліковано: 28 травня 2025 28.05.2025 в 14:32, viktorf сказал: Доброго дня, маю наступне запитання: Наприклад в мене є товар iPad 2 та товар iPad 3. Я хочу додати комплекти до цих двох Айпедів, і в комплектах будуть ті ж самі товари (iPhone 5 та AirPods 2). Чи можу для товарів в комплекті до iPad 2 задавати одні знижки, для товарів в комплекті до iPad 3 - інші знижки? (хоча для обох Айпедів використовується по суті то й ж самий комплект) Дякую за відповідь! Добрий день! Так, можна. Для кожного товару ви можете задавати свої знижки в складі комплекту, навіть якщо самі товари в комплекті однакові. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 6 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 6 вересня 2025 06.09.2025 в 13:03, sasha33 сказал: купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Додатково потрібно встановити адаптаційний файл. Який знаходиться в окремій папці архіву Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 7 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 7 вересня 2025 07.09.2025 в 00:27, sasha33 сказал: скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Напишіть у особисті повідомлення для обговорення цієї проблеми Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sasha33 Опубліковано: 15 вересня 2025 Share Опубліковано: 15 вересня 2025 Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 15 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 15 вересня 2025 15.09.2025 в 17:28, sasha33 сказал: Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Через підтримку форуму https://opencartforum.com/support Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... pomansur Опубліковано: 2 грудня 2025 Share Опубліковано: 2 грудня 2025 23.04.2025 в 17:48, vlashev25 сказал: Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Якщо товарів багато, це буде ще одним випробуванням. Потрібна автоматизация. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kovast Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) Вітаю. Заходжу на сторінку демо карточки товару, і не можу зрозуміти, як відбувається покупка комплекта. Натискаєш на кнопку купити комплект, не відкривається вікно перейти в кошик, та в шапці сайту де позначка кошика, показує товарів в кошику немає. Якщо після цього натиснути кнопку "купити" в основному товарі, то вікно оформити покупку теж не відкривається, але в шапці в кошику показує що додано три товари: один основний, та два з комплекта (основний та аксесуар), тобто два основних товара плюс аксессуар що йде к комплекті. Якщо натиснути одразу на кнопку "купити" основний товар та переходиш до кошику, там теж нема ніякого вибору аксесуарів до комплекту, як у вас на скрінах показано. Не підкажете, як клієнту купувати комплект? Чи я щось не так роблю? Ще питання. Чи можна додавати комплект для категоріі, щоб додавався вибраний комплект у всіх товарах цієї категорії? Змінено 4 грудня 2025 користувачем Kovast Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 months later... darkuser Опубліковано: 6 червня Share Опубліковано: 6 червня Вітаю! Чи є адаптація під шаблон showcase? Можливо є приклади як виглядає? Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації аксесуари до товару PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx, 20 лютого 2025 комплекти супутні товари (і ще %d) Теги: комплекти супутні товари модуль аксесуарів комплект для покупки доповнення до товару товари як аксесуари доповнення до покупки 0 коментарів 9 264 перегляди OcEx 6 листопада 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Серии, Комплекты [Поддержка] PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Nataliaaaaaaaa Опубліковано: 24 квітня 2025 Share Опубліковано: 24 квітня 2025 Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна в комплекті товарам призначати різні скидки? Наприклад 1 товар без скидки, 2 товар з скидкою 5% і 3 зі скидкою 10%? і чи є обмеження по кількості товарів в 1 комплекті? А саме, може бути 2,3 ...5 товарів наприклад? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OcEx Опубліковано: 24 квітня 2025 Автор Share Опубліковано: 24 квітня 2025 24.04.2025 в 06:56, Nataliaaaaaaaa сказал: Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна в комплекті товарам призначати різні скидки? Наприклад 1 товар без скидки, 2 товар з скидкою 5% і 3 зі скидкою 10%? і чи є обмеження по кількості товарів в 1 комплекті? А саме, може бути 2,3 ...5 товарів наприклад? Добрий день. Можна додавати будь-яку кількість комплектів із різними знижками, які вказуються окремо для кожного товару в комплекті. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... viktorf Опубліковано: 28 травня 2025 Share Опубліковано: 28 травня 2025 (змінено) Доброго дня, маю наступне запитання: Наприклад в мене є товар iPad 2 та товар iPad 3. Я хочу додати комплекти до цих двох Айпедів, і в комплектах будуть ті ж самі товари (iPhone 5 та AirPods 2). Чи можу для товарів в комплекті до iPad 2 задавати одні знижки, для товарів в комплекті до iPad 3 - інші знижки? (хоча для обох Айпедів використовується по суті то й ж самий комплект) Дякую за відповідь! Змінено 28 травня 2025 користувачем viktorf Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 28 травня 2025 Автор Share Опубліковано: 28 травня 2025 28.05.2025 в 14:32, viktorf сказал: Доброго дня, маю наступне запитання: Наприклад в мене є товар iPad 2 та товар iPad 3. Я хочу додати комплекти до цих двох Айпедів, і в комплектах будуть ті ж самі товари (iPhone 5 та AirPods 2). Чи можу для товарів в комплекті до iPad 2 задавати одні знижки, для товарів в комплекті до iPad 3 - інші знижки? (хоча для обох Айпедів використовується по суті то й ж самий комплект) Дякую за відповідь! Добрий день! Так, можна. Для кожного товару ви можете задавати свої знижки в складі комплекту, навіть якщо самі товари в комплекті однакові. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 6 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 6 вересня 2025 06.09.2025 в 13:03, sasha33 сказал: купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Додатково потрібно встановити адаптаційний файл. Який знаходиться в окремій папці архіву Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 7 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 7 вересня 2025 07.09.2025 в 00:27, sasha33 сказал: скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Напишіть у особисті повідомлення для обговорення цієї проблеми Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sasha33 Опубліковано: 15 вересня 2025 Share Опубліковано: 15 вересня 2025 Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 15 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 15 вересня 2025 15.09.2025 в 17:28, sasha33 сказал: Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Через підтримку форуму https://opencartforum.com/support Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... pomansur Опубліковано: 2 грудня 2025 Share Опубліковано: 2 грудня 2025 23.04.2025 в 17:48, vlashev25 сказал: Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Якщо товарів багато, це буде ще одним випробуванням. Потрібна автоматизация. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kovast Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) Вітаю. Заходжу на сторінку демо карточки товару, і не можу зрозуміти, як відбувається покупка комплекта. Натискаєш на кнопку купити комплект, не відкривається вікно перейти в кошик, та в шапці сайту де позначка кошика, показує товарів в кошику немає. Якщо після цього натиснути кнопку "купити" в основному товарі, то вікно оформити покупку теж не відкривається, але в шапці в кошику показує що додано три товари: один основний, та два з комплекта (основний та аксесуар), тобто два основних товара плюс аксессуар що йде к комплекті. Якщо натиснути одразу на кнопку "купити" основний товар та переходиш до кошику, там теж нема ніякого вибору аксесуарів до комплекту, як у вас на скрінах показано. Не підкажете, як клієнту купувати комплект? Чи я щось не так роблю? Ще питання. Чи можна додавати комплект для категоріі, щоб додавався вибраний комплект у всіх товарах цієї категорії? Змінено 4 грудня 2025 користувачем Kovast Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 months later... darkuser Опубліковано: 6 червня Share Опубліковано: 6 червня Вітаю! Чи є адаптація під шаблон showcase? Можливо є приклади як виглядає? Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації аксесуари до товару PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx, 20 лютого 2025 комплекти супутні товари (і ще %d) Теги: комплекти супутні товари модуль аксесуарів комплект для покупки доповнення до товару товари як аксесуари доповнення до покупки 0 коментарів 9 264 перегляди OcEx 6 листопада 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Серии, Комплекты [Поддержка] PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
viktorf Опубліковано: 28 травня 2025 Share Опубліковано: 28 травня 2025 (змінено) Доброго дня, маю наступне запитання: Наприклад в мене є товар iPad 2 та товар iPad 3. Я хочу додати комплекти до цих двох Айпедів, і в комплектах будуть ті ж самі товари (iPhone 5 та AirPods 2). Чи можу для товарів в комплекті до iPad 2 задавати одні знижки, для товарів в комплекті до iPad 3 - інші знижки? (хоча для обох Айпедів використовується по суті то й ж самий комплект) Дякую за відповідь! Змінено 28 травня 2025 користувачем viktorf Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OcEx Опубліковано: 28 травня 2025 Автор Share Опубліковано: 28 травня 2025 28.05.2025 в 14:32, viktorf сказал: Доброго дня, маю наступне запитання: Наприклад в мене є товар iPad 2 та товар iPad 3. Я хочу додати комплекти до цих двох Айпедів, і в комплектах будуть ті ж самі товари (iPhone 5 та AirPods 2). Чи можу для товарів в комплекті до iPad 2 задавати одні знижки, для товарів в комплекті до iPad 3 - інші знижки? (хоча для обох Айпедів використовується по суті то й ж самий комплект) Дякую за відповідь! Добрий день! Так, можна. Для кожного товару ви можете задавати свої знижки в складі комплекту, навіть якщо самі товари в комплекті однакові. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 6 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 6 вересня 2025 06.09.2025 в 13:03, sasha33 сказал: купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Додатково потрібно встановити адаптаційний файл. Який знаходиться в окремій папці архіву Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 7 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 7 вересня 2025 07.09.2025 в 00:27, sasha33 сказал: скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Напишіть у особисті повідомлення для обговорення цієї проблеми Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sasha33 Опубліковано: 15 вересня 2025 Share Опубліковано: 15 вересня 2025 Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 15 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 15 вересня 2025 15.09.2025 в 17:28, sasha33 сказал: Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Через підтримку форуму https://opencartforum.com/support Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... pomansur Опубліковано: 2 грудня 2025 Share Опубліковано: 2 грудня 2025 23.04.2025 в 17:48, vlashev25 сказал: Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Якщо товарів багато, це буде ще одним випробуванням. Потрібна автоматизация. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kovast Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) Вітаю. Заходжу на сторінку демо карточки товару, і не можу зрозуміти, як відбувається покупка комплекта. Натискаєш на кнопку купити комплект, не відкривається вікно перейти в кошик, та в шапці сайту де позначка кошика, показує товарів в кошику немає. Якщо після цього натиснути кнопку "купити" в основному товарі, то вікно оформити покупку теж не відкривається, але в шапці в кошику показує що додано три товари: один основний, та два з комплекта (основний та аксесуар), тобто два основних товара плюс аксессуар що йде к комплекті. Якщо натиснути одразу на кнопку "купити" основний товар та переходиш до кошику, там теж нема ніякого вибору аксесуарів до комплекту, як у вас на скрінах показано. Не підкажете, як клієнту купувати комплект? Чи я щось не так роблю? Ще питання. Чи можна додавати комплект для категоріі, щоб додавався вибраний комплект у всіх товарах цієї категорії? Змінено 4 грудня 2025 користувачем Kovast Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 months later... darkuser Опубліковано: 6 червня Share Опубліковано: 6 червня Вітаю! Чи є адаптація під шаблон showcase? Можливо є приклади як виглядає? Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації аксесуари до товару PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx, 20 лютого 2025 комплекти супутні товари (і ще %d) Теги: комплекти супутні товари модуль аксесуарів комплект для покупки доповнення до товару товари як аксесуари доповнення до покупки 0 коментарів 9 264 перегляди OcEx 6 листопада 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Серии, Комплекты [Поддержка] PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень
sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OcEx Опубліковано: 6 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 6 вересня 2025 06.09.2025 в 13:03, sasha33 сказал: купила модуль і вставновила, але у товарах в адмінці не відображається вкладка комплекти. Я встановила тільки модуль ex_pak_PHP7.2_7.3.ocmod Додатково потрібно встановити адаптаційний файл. Який знаходиться в окремій папці архіву Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 7 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 7 вересня 2025 07.09.2025 в 00:27, sasha33 сказал: скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Напишіть у особисті повідомлення для обговорення цієї проблеми Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sasha33 Опубліковано: 15 вересня 2025 Share Опубліковано: 15 вересня 2025 Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 15 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 15 вересня 2025 15.09.2025 в 17:28, sasha33 сказал: Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Через підтримку форуму https://opencartforum.com/support Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... pomansur Опубліковано: 2 грудня 2025 Share Опубліковано: 2 грудня 2025 23.04.2025 в 17:48, vlashev25 сказал: Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Якщо товарів багато, це буде ще одним випробуванням. Потрібна автоматизация. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kovast Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) Вітаю. Заходжу на сторінку демо карточки товару, і не можу зрозуміти, як відбувається покупка комплекта. Натискаєш на кнопку купити комплект, не відкривається вікно перейти в кошик, та в шапці сайту де позначка кошика, показує товарів в кошику немає. Якщо після цього натиснути кнопку "купити" в основному товарі, то вікно оформити покупку теж не відкривається, але в шапці в кошику показує що додано три товари: один основний, та два з комплекта (основний та аксесуар), тобто два основних товара плюс аксессуар що йде к комплекті. Якщо натиснути одразу на кнопку "купити" основний товар та переходиш до кошику, там теж нема ніякого вибору аксесуарів до комплекту, як у вас на скрінах показано. Не підкажете, як клієнту купувати комплект? Чи я щось не так роблю? Ще питання. Чи можна додавати комплект для категоріі, щоб додавався вибраний комплект у всіх товарах цієї категорії? Змінено 4 грудня 2025 користувачем Kovast Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 months later... darkuser Опубліковано: 6 червня Share Опубліковано: 6 червня Вітаю! Чи є адаптація під шаблон showcase? Можливо є приклади як виглядає? Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації аксесуари до товару PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx, 20 лютого 2025 комплекти супутні товари (і ще %d) Теги: комплекти супутні товари модуль аксесуарів комплект для покупки доповнення до товару товари як аксесуари доповнення до покупки 0 коментарів 9 264 перегляди OcEx 6 листопада 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Серии, Комплекты [Поддержка] PAK - Аксесуари для товарів та комплекти
sasha33 Опубліковано: 6 вересня 2025 Share Опубліковано: 6 вересня 2025 скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OcEx Опубліковано: 7 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 7 вересня 2025 07.09.2025 в 00:27, sasha33 сказал: скільки коштує адаптація до шаблону, бо я задала селектори, а товари там не відобраюаться Напишіть у особисті повідомлення для обговорення цієї проблеми Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... sasha33 Опубліковано: 15 вересня 2025 Share Опубліковано: 15 вересня 2025 Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... OcEx Опубліковано: 15 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 15 вересня 2025 15.09.2025 в 17:28, sasha33 сказал: Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Через підтримку форуму https://opencartforum.com/support Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... pomansur Опубліковано: 2 грудня 2025 Share Опубліковано: 2 грудня 2025 23.04.2025 в 17:48, vlashev25 сказал: Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Якщо товарів багато, це буде ще одним випробуванням. Потрібна автоматизация. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kovast Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) Вітаю. Заходжу на сторінку демо карточки товару, і не можу зрозуміти, як відбувається покупка комплекта. Натискаєш на кнопку купити комплект, не відкривається вікно перейти в кошик, та в шапці сайту де позначка кошика, показує товарів в кошику немає. Якщо після цього натиснути кнопку "купити" в основному товарі, то вікно оформити покупку теж не відкривається, але в шапці в кошику показує що додано три товари: один основний, та два з комплекта (основний та аксесуар), тобто два основних товара плюс аксессуар що йде к комплекті. Якщо натиснути одразу на кнопку "купити" основний товар та переходиш до кошику, там теж нема ніякого вибору аксесуарів до комплекту, як у вас на скрінах показано. Не підкажете, як клієнту купувати комплект? Чи я щось не так роблю? Ще питання. Чи можна додавати комплект для категоріі, щоб додавався вибраний комплект у всіх товарах цієї категорії? Змінено 4 грудня 2025 користувачем Kovast Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 months later... darkuser Опубліковано: 6 червня Share Опубліковано: 6 червня Вітаю! Чи є адаптація під шаблон showcase? Можливо є приклади як виглядає? Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Схожі публікації аксесуари до товару PAK - Аксесуари для товарів та комплекти Автор: OcEx, 20 лютого 2025 комплекти супутні товари (і ще %d) Теги: комплекти супутні товари модуль аксесуарів комплект для покупки доповнення до товару товари як аксесуари доповнення до покупки 0 коментарів 9 264 перегляди OcEx 6 листопада 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
sasha33 Опубліковано: 15 вересня 2025 Share Опубліковано: 15 вересня 2025 Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OcEx Опубліковано: 15 вересня 2025 Автор Share Опубліковано: 15 вересня 2025 15.09.2025 в 17:28, sasha33 сказал: Доброго дня. На жаль, модуль не підійшов. Яка процедура повернення коштів? Через підтримку форуму https://opencartforum.com/support Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... pomansur Опубліковано: 2 грудня 2025 Share Опубліковано: 2 грудня 2025 23.04.2025 в 17:48, vlashev25 сказал: Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Якщо товарів багато, це буде ще одним випробуванням. Потрібна автоматизация. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Kovast Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) Вітаю. Заходжу на сторінку демо карточки товару, і не можу зрозуміти, як відбувається покупка комплекта. Натискаєш на кнопку купити комплект, не відкривається вікно перейти в кошик, та в шапці сайту де позначка кошика, показує товарів в кошику немає. Якщо після цього натиснути кнопку "купити" в основному товарі, то вікно оформити покупку теж не відкривається, але в шапці в кошику показує що додано три товари: один основний, та два з комплекта (основний та аксесуар), тобто два основних товара плюс аксессуар що йде к комплекті. Якщо натиснути одразу на кнопку "купити" основний товар та переходиш до кошику, там теж нема ніякого вибору аксесуарів до комплекту, як у вас на скрінах показано. Не підкажете, як клієнту купувати комплект? Чи я щось не так роблю? Ще питання. Чи можна додавати комплект для категоріі, щоб додавався вибраний комплект у всіх товарах цієї категорії? Змінено 4 грудня 2025 користувачем Kovast Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 months later... darkuser Опубліковано: 6 червня Share Опубліковано: 6 червня Вітаю! Чи є адаптація під шаблон showcase? Можливо є приклади як виглядає? Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3
pomansur Опубліковано: 2 грудня 2025 Share Опубліковано: 2 грудня 2025 23.04.2025 в 17:48, vlashev25 сказал: Додаю до багатьох товарів аксесуари з Вашим модулем. І можливо не тільки мені було б зручно, якби можна було зберегти комплект додаткових товарів і масово їх додавати до інших товарів. З можливість подальшого редагування комплекту. Такі функції коштували б думаю дорожче, але це економило б багато часу. Але не знаю чи взагалі таке можливо реалізувати) Якщо товарів багато, це буде ще одним випробуванням. Потрібна автоматизация. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kovast Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) Вітаю. Заходжу на сторінку демо карточки товару, і не можу зрозуміти, як відбувається покупка комплекта. Натискаєш на кнопку купити комплект, не відкривається вікно перейти в кошик, та в шапці сайту де позначка кошика, показує товарів в кошику немає. Якщо після цього натиснути кнопку "купити" в основному товарі, то вікно оформити покупку теж не відкривається, але в шапці в кошику показує що додано три товари: один основний, та два з комплекта (основний та аксесуар), тобто два основних товара плюс аксессуар що йде к комплекті. Якщо натиснути одразу на кнопку "купити" основний товар та переходиш до кошику, там теж нема ніякого вибору аксесуарів до комплекту, як у вас на скрінах показано. Не підкажете, як клієнту купувати комплект? Чи я щось не так роблю? Ще питання. Чи можна додавати комплект для категоріі, щоб додавався вибраний комплект у всіх товарах цієї категорії? Змінено 4 грудня 2025 користувачем Kovast Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
darkuser Опубліковано: 6 червня Share Опубліковано: 6 червня Вітаю! Чи є адаптація під шаблон showcase? Можливо є приклади як виглядає? Дякую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts