sasha3337774 Опубліковано: 30 вересня 2025 Share Опубліковано: 30 вересня 2025 30.09.2025 в 13:54, Dasha_Kurpan сказал: Доброго дня. Підкажіть, як можна скористатися підтримкою? напишіть автору модуля Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Flint2000 Опубліковано: 30 вересня 2025 Share Опубліковано: 30 вересня 2025 В 30.09.2025 в 13:54, Dasha_Kurpan сказав: 3. Потрібно додати оплату при отриманні і тариф комісії. Це не вид доставки, а вид оплати В 30.09.2025 в 13:54, Dasha_Kurpan сказав: 1. Потрібно виводити модуль на конкретні товари чи бренди чи категорії товарів. Ну хоча б на конкретні товари. Це питання до чекаута, а не самого модуля доставки В 30.09.2025 в 13:54, Dasha_Kurpan сказав: 2. Потрібно вивести в корзині вартість доставки 0 для клієнта. А дочого тут модуль доставки? не сключайте в тотал вартість доставки і все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Dasha_Kurpan Опубліковано: 2 жовтня 2025 Share Опубліковано: 2 жовтня 2025 Підтримки модуля немає. Не купуйте його. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... niger Опубліковано: 2 жовтня 2025 Share Опубліковано: 2 жовтня 2025 В 02.10.2025 в 09:57, Dasha_Kurpan сказав: Підтримки модуля немає. Не купуйте його. в мене декілька модулів від пана який зробив і цей, і він саме спеціалізується на модулях доставки. Можливо ви питали те, що не стосується його модуля, або чекаєте миттєвої реакції. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jeka3342 Опубліковано: 2 жовтня 2025 Share Опубліковано: 2 жовтня 2025 В 02.10.2025 в 09:57, Dasha_Kurpan сказав: Підтримки модуля немає. Не купуйте його. Так ваші питання наче й не стосуються підтримки, там все доопрацювання модуля, тобто розширення функціонала. І так, автор вам не відповість миттєво. Треба чекати 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... olegodessa Опубліковано: 12 листопада 2025 Share Опубліковано: 12 листопада 2025 (змінено) якщо створити накладну, потім її видалити, потім знову создавати в тому самому замовленні, то виходить помилка ROZETKA Delivery API error 409 Conflict: Накладна з таким номером замовлення вже існує Змінено 12 листопада 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 12 листопада 2025 Share Опубліковано: 12 листопада 2025 а для чого тут збираються всі видалені посилки? чому я не можу їх видалити повністью? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 16 листопада 2025 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2025 В 12.11.2025 в 22:04, olegodessa сказав: а для чого тут збираються всі видалені посилки? чому я не можу їх видалити повністью? Це питання не до модулю. Так працює АПІ, так задумали розробники з якоюсь метою. Аналогічно й питання вище. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 16 листопада 2025 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2025 В 12.11.2025 в 21:51, olegodessa сказав: якщо створити накладну, потім її видалити, потім знову создавати в тому самому замовленні, то виходить помилка ROZETKA Delivery API error 409 Conflict: Накладна з таким номером замовлення вже існує Спробуйте додати якусь літеру до номеру замовлення, коли редагуєте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 16 листопада 2025 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2025 В 02.10.2025 в 08:57, Dasha_Kurpan сказав: Підтримки модуля немає. Не купуйте його. Це питання не підтримки модулю, я вам відразу відписав Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 19 листопада 2025 Share Опубліковано: 19 листопада 2025 (змінено) відучора сильно гальмує адмінка модуля. при чому і на основному сайті і на тестовому (у різних провайдерів), у всіх так? Змінено 19 листопада 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... re100 Опубліковано: 21 листопада 2025 Share Опубліковано: 21 листопада 2025 19.11.2025 в 21:52, olegodessa сказал: відучора сильно гальмує адмінка модуля. при чому і на основному сайті і на тестовому (у різних провайдерів), у всіх так? В мене теж так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... olegodessa Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 неділю назад надав доступи автору, але відповіді немає, наскільки я бачу модуль зависаю на оновленні міст по апі, так і не можу його поставити собі на сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Instar Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 01.12.2025 в 15:38, olegodessa сказал: неділю назад надав доступи автору, але відповіді немає, наскільки я бачу модуль зависаю на оновленні міст по апі, так і не можу його поставити собі на сайт На сайтах клієнтів такого не спостерігав Працює прекрасно Все корректно підтягує і обновляє Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 (змінено) проблема в оновленні міст, файл із запитами до апі зашифрований, будь ласка скиньте хто-небудь у приватне таблицю rozetka_delivery_cities тільки якщо у вас не 23000 міст відображається, як на скріні вище. Змінено 1 грудня 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) у розетки помінялось апі, два дні тому автор нарешті відповів що зараз поправить і нічого не зробив. Дві неділі як я купив модуль і не можу його нормально налаштувати. будь ласка скиньте хто-небудь у приватне свою таблицю rozetka_delivery_cities тільки якщо у вас не 23000 міст відображається, як на скріні вище. Змінено 4 грудня 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... Universal25 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня Вітаю! В чому проблема що при виборі міст і відлілень Розетка Делівері список міст з'являється з затримкою 7-10 секунд? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:38, Universal25 сказав: Вітаю! В чому проблема що при виборі міст і відлілень Розетка Делівері список міст з'являється з затримкою 7-10 секунд? подивіться в консоль браузера, можливо помилки які є Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Universal25 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:43, sasha3337774 сказав: подивіться в консоль браузера, можливо помилки які є Це відбувається на різних браузерах, на різних пристроях, зразу при встановленні так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:51, Universal25 сказав: Це відбувається на різних браузерах, на різних пристроях, зразу при встановленні так. я розумію, але ж це не відміняє факту, що можна відкрити консоль і подивитись, що там. на демо сайті такої проблеми нема, значить логічно, що десь у Вас або проблеми на хостингу, або ж ще якісь речі, які можна виявити подивившись сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Universal25 Опубліковано: 4 січня Share Опубліковано: 4 січня Але ж потрібно розуміти що шукати, не всі у цьому розбираються. Тим більше що окрім модуля оплатив за встановлення і інтеграцію, але розробник ігнорить мене вже 6 днів! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... olegodessa Опубліковано: 9 лютого Share Опубліковано: 9 лютого 17.05.2025 в 15:39, insiderzp сказал: Добрий день Підкажіть, не можу знайти причину, чому не оновлює статуси CRON Роблю за аналогом до Нової пошти, однакові команди запиту в CRON - не хоче оновлювати статуси Розетка у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... Universal25 Опубліковано: 8 червня Share Опубліковано: 8 червня Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 08.06.2026 в 11:07, Universal25 сказав: Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Доброго дня Колись (рік тому якщо не більше) була схожа "штука" в Новій пошті після оновлення до якоїсь версії chrome, але з наступним оновленням хром затримка пропала. А так поки ніхто не скаржився Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 09.02.2026 в 21:38, olegodessa сказав: у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Є ще проблеми з оновленням статусів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 [Поддержка] 1 2 3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 58 відповідей 4 337 переглядів shopX В середу в 10:59 CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 0 коментарів 4 805 переглядів shopX 30 травня oc-max [Поддержка] "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart 1 2 3 4 27 Автор: Prorab337, 14 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 658 відповідей 111 706 переглядів Prorab337 9 липня ocmax "ROZETKA Delivery" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 16 лютого 2024 rozetka rozetka.com.ua (і ще 4) Теги: rozetka rozetka.com.ua rozetka delivery розетка розетка доставка доставка 0 коментарів 14 355 переглядів Prorab337 16 лютого 2024 oc-max "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 13 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 0 коментарів 49 340 переглядів Prorab337 14 жовтня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "ROZETKA Delivery" - модуль доставки для OpenCart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Flint2000 Опубліковано: 30 вересня 2025 Share Опубліковано: 30 вересня 2025 В 30.09.2025 в 13:54, Dasha_Kurpan сказав: 3. Потрібно додати оплату при отриманні і тариф комісії. Це не вид доставки, а вид оплати В 30.09.2025 в 13:54, Dasha_Kurpan сказав: 1. Потрібно виводити модуль на конкретні товари чи бренди чи категорії товарів. Ну хоча б на конкретні товари. Це питання до чекаута, а не самого модуля доставки В 30.09.2025 в 13:54, Dasha_Kurpan сказав: 2. Потрібно вивести в корзині вартість доставки 0 для клієнта. А дочого тут модуль доставки? не сключайте в тотал вартість доставки і все Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Dasha_Kurpan Опубліковано: 2 жовтня 2025 Share Опубліковано: 2 жовтня 2025 Підтримки модуля немає. Не купуйте його. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... niger Опубліковано: 2 жовтня 2025 Share Опубліковано: 2 жовтня 2025 В 02.10.2025 в 09:57, Dasha_Kurpan сказав: Підтримки модуля немає. Не купуйте його. в мене декілька модулів від пана який зробив і цей, і він саме спеціалізується на модулях доставки. Можливо ви питали те, що не стосується його модуля, або чекаєте миттєвої реакції. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jeka3342 Опубліковано: 2 жовтня 2025 Share Опубліковано: 2 жовтня 2025 В 02.10.2025 в 09:57, Dasha_Kurpan сказав: Підтримки модуля немає. Не купуйте його. Так ваші питання наче й не стосуються підтримки, там все доопрацювання модуля, тобто розширення функціонала. І так, автор вам не відповість миттєво. Треба чекати 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... olegodessa Опубліковано: 12 листопада 2025 Share Опубліковано: 12 листопада 2025 (змінено) якщо створити накладну, потім її видалити, потім знову создавати в тому самому замовленні, то виходить помилка ROZETKA Delivery API error 409 Conflict: Накладна з таким номером замовлення вже існує Змінено 12 листопада 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 12 листопада 2025 Share Опубліковано: 12 листопада 2025 а для чого тут збираються всі видалені посилки? чому я не можу їх видалити повністью? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 16 листопада 2025 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2025 В 12.11.2025 в 22:04, olegodessa сказав: а для чого тут збираються всі видалені посилки? чому я не можу їх видалити повністью? Це питання не до модулю. Так працює АПІ, так задумали розробники з якоюсь метою. Аналогічно й питання вище. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 16 листопада 2025 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2025 В 12.11.2025 в 21:51, olegodessa сказав: якщо створити накладну, потім її видалити, потім знову создавати в тому самому замовленні, то виходить помилка ROZETKA Delivery API error 409 Conflict: Накладна з таким номером замовлення вже існує Спробуйте додати якусь літеру до номеру замовлення, коли редагуєте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 16 листопада 2025 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2025 В 02.10.2025 в 08:57, Dasha_Kurpan сказав: Підтримки модуля немає. Не купуйте його. Це питання не підтримки модулю, я вам відразу відписав Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 19 листопада 2025 Share Опубліковано: 19 листопада 2025 (змінено) відучора сильно гальмує адмінка модуля. при чому і на основному сайті і на тестовому (у різних провайдерів), у всіх так? Змінено 19 листопада 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... re100 Опубліковано: 21 листопада 2025 Share Опубліковано: 21 листопада 2025 19.11.2025 в 21:52, olegodessa сказал: відучора сильно гальмує адмінка модуля. при чому і на основному сайті і на тестовому (у різних провайдерів), у всіх так? В мене теж так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... olegodessa Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 неділю назад надав доступи автору, але відповіді немає, наскільки я бачу модуль зависаю на оновленні міст по апі, так і не можу його поставити собі на сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Instar Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 01.12.2025 в 15:38, olegodessa сказал: неділю назад надав доступи автору, але відповіді немає, наскільки я бачу модуль зависаю на оновленні міст по апі, так і не можу його поставити собі на сайт На сайтах клієнтів такого не спостерігав Працює прекрасно Все корректно підтягує і обновляє Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 (змінено) проблема в оновленні міст, файл із запитами до апі зашифрований, будь ласка скиньте хто-небудь у приватне таблицю rozetka_delivery_cities тільки якщо у вас не 23000 міст відображається, як на скріні вище. Змінено 1 грудня 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) у розетки помінялось апі, два дні тому автор нарешті відповів що зараз поправить і нічого не зробив. Дві неділі як я купив модуль і не можу його нормально налаштувати. будь ласка скиньте хто-небудь у приватне свою таблицю rozetka_delivery_cities тільки якщо у вас не 23000 міст відображається, як на скріні вище. Змінено 4 грудня 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... Universal25 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня Вітаю! В чому проблема що при виборі міст і відлілень Розетка Делівері список міст з'являється з затримкою 7-10 секунд? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:38, Universal25 сказав: Вітаю! В чому проблема що при виборі міст і відлілень Розетка Делівері список міст з'являється з затримкою 7-10 секунд? подивіться в консоль браузера, можливо помилки які є Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Universal25 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:43, sasha3337774 сказав: подивіться в консоль браузера, можливо помилки які є Це відбувається на різних браузерах, на різних пристроях, зразу при встановленні так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:51, Universal25 сказав: Це відбувається на різних браузерах, на різних пристроях, зразу при встановленні так. я розумію, але ж це не відміняє факту, що можна відкрити консоль і подивитись, що там. на демо сайті такої проблеми нема, значить логічно, що десь у Вас або проблеми на хостингу, або ж ще якісь речі, які можна виявити подивившись сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Universal25 Опубліковано: 4 січня Share Опубліковано: 4 січня Але ж потрібно розуміти що шукати, не всі у цьому розбираються. Тим більше що окрім модуля оплатив за встановлення і інтеграцію, але розробник ігнорить мене вже 6 днів! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... olegodessa Опубліковано: 9 лютого Share Опубліковано: 9 лютого 17.05.2025 в 15:39, insiderzp сказал: Добрий день Підкажіть, не можу знайти причину, чому не оновлює статуси CRON Роблю за аналогом до Нової пошти, однакові команди запиту в CRON - не хоче оновлювати статуси Розетка у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... Universal25 Опубліковано: 8 червня Share Опубліковано: 8 червня Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 08.06.2026 в 11:07, Universal25 сказав: Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Доброго дня Колись (рік тому якщо не більше) була схожа "штука" в Новій пошті після оновлення до якоїсь версії chrome, але з наступним оновленням хром затримка пропала. А так поки ніхто не скаржився Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 09.02.2026 в 21:38, olegodessa сказав: у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Є ще проблеми з оновленням статусів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 [Поддержка] 1 2 3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 58 відповідей 4 337 переглядів shopX В середу в 10:59 CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 0 коментарів 4 805 переглядів shopX 30 травня oc-max [Поддержка] "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart 1 2 3 4 27 Автор: Prorab337, 14 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 658 відповідей 111 706 переглядів Prorab337 9 липня ocmax "ROZETKA Delivery" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 16 лютого 2024 rozetka rozetka.com.ua (і ще 4) Теги: rozetka rozetka.com.ua rozetka delivery розетка розетка доставка доставка 0 коментарів 14 355 переглядів Prorab337 16 лютого 2024 oc-max "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 13 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 0 коментарів 49 340 переглядів Prorab337 14 жовтня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "ROZETKA Delivery" - модуль доставки для OpenCart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Dasha_Kurpan Опубліковано: 2 жовтня 2025 Share Опубліковано: 2 жовтня 2025 Підтримки модуля немає. Не купуйте його. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
niger Опубліковано: 2 жовтня 2025 Share Опубліковано: 2 жовтня 2025 В 02.10.2025 в 09:57, Dasha_Kurpan сказав: Підтримки модуля немає. Не купуйте його. в мене декілька модулів від пана який зробив і цей, і він саме спеціалізується на модулях доставки. Можливо ви питали те, що не стосується його модуля, або чекаєте миттєвої реакції. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jeka3342 Опубліковано: 2 жовтня 2025 Share Опубліковано: 2 жовтня 2025 В 02.10.2025 в 09:57, Dasha_Kurpan сказав: Підтримки модуля немає. Не купуйте його. Так ваші питання наче й не стосуються підтримки, там все доопрацювання модуля, тобто розширення функціонала. І так, автор вам не відповість миттєво. Треба чекати 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olegodessa Опубліковано: 12 листопада 2025 Share Опубліковано: 12 листопада 2025 (змінено) якщо створити накладну, потім її видалити, потім знову создавати в тому самому замовленні, то виходить помилка ROZETKA Delivery API error 409 Conflict: Накладна з таким номером замовлення вже існує Змінено 12 листопада 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olegodessa Опубліковано: 12 листопада 2025 Share Опубліковано: 12 листопада 2025 а для чого тут збираються всі видалені посилки? чому я не можу їх видалити повністью? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prorab337 Опубліковано: 16 листопада 2025 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2025 В 12.11.2025 в 22:04, olegodessa сказав: а для чого тут збираються всі видалені посилки? чому я не можу їх видалити повністью? Це питання не до модулю. Так працює АПІ, так задумали розробники з якоюсь метою. Аналогічно й питання вище. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 16 листопада 2025 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2025 В 12.11.2025 в 21:51, olegodessa сказав: якщо створити накладну, потім її видалити, потім знову создавати в тому самому замовленні, то виходить помилка ROZETKA Delivery API error 409 Conflict: Накладна з таким номером замовлення вже існує Спробуйте додати якусь літеру до номеру замовлення, коли редагуєте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 16 листопада 2025 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2025 В 02.10.2025 в 08:57, Dasha_Kurpan сказав: Підтримки модуля немає. Не купуйте його. Це питання не підтримки модулю, я вам відразу відписав Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 19 листопада 2025 Share Опубліковано: 19 листопада 2025 (змінено) відучора сильно гальмує адмінка модуля. при чому і на основному сайті і на тестовому (у різних провайдерів), у всіх так? Змінено 19 листопада 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... re100 Опубліковано: 21 листопада 2025 Share Опубліковано: 21 листопада 2025 19.11.2025 в 21:52, olegodessa сказал: відучора сильно гальмує адмінка модуля. при чому і на основному сайті і на тестовому (у різних провайдерів), у всіх так? В мене теж так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... olegodessa Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 неділю назад надав доступи автору, але відповіді немає, наскільки я бачу модуль зависаю на оновленні міст по апі, так і не можу його поставити собі на сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Instar Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 01.12.2025 в 15:38, olegodessa сказал: неділю назад надав доступи автору, але відповіді немає, наскільки я бачу модуль зависаю на оновленні міст по апі, так і не можу його поставити собі на сайт На сайтах клієнтів такого не спостерігав Працює прекрасно Все корректно підтягує і обновляє Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 (змінено) проблема в оновленні міст, файл із запитами до апі зашифрований, будь ласка скиньте хто-небудь у приватне таблицю rozetka_delivery_cities тільки якщо у вас не 23000 міст відображається, як на скріні вище. Змінено 1 грудня 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) у розетки помінялось апі, два дні тому автор нарешті відповів що зараз поправить і нічого не зробив. Дві неділі як я купив модуль і не можу його нормально налаштувати. будь ласка скиньте хто-небудь у приватне свою таблицю rozetka_delivery_cities тільки якщо у вас не 23000 міст відображається, як на скріні вище. Змінено 4 грудня 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... Universal25 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня Вітаю! В чому проблема що при виборі міст і відлілень Розетка Делівері список міст з'являється з затримкою 7-10 секунд? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:38, Universal25 сказав: Вітаю! В чому проблема що при виборі міст і відлілень Розетка Делівері список міст з'являється з затримкою 7-10 секунд? подивіться в консоль браузера, можливо помилки які є Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Universal25 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:43, sasha3337774 сказав: подивіться в консоль браузера, можливо помилки які є Це відбувається на різних браузерах, на різних пристроях, зразу при встановленні так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:51, Universal25 сказав: Це відбувається на різних браузерах, на різних пристроях, зразу при встановленні так. я розумію, але ж це не відміняє факту, що можна відкрити консоль і подивитись, що там. на демо сайті такої проблеми нема, значить логічно, що десь у Вас або проблеми на хостингу, або ж ще якісь речі, які можна виявити подивившись сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Universal25 Опубліковано: 4 січня Share Опубліковано: 4 січня Але ж потрібно розуміти що шукати, не всі у цьому розбираються. Тим більше що окрім модуля оплатив за встановлення і інтеграцію, але розробник ігнорить мене вже 6 днів! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... olegodessa Опубліковано: 9 лютого Share Опубліковано: 9 лютого 17.05.2025 в 15:39, insiderzp сказал: Добрий день Підкажіть, не можу знайти причину, чому не оновлює статуси CRON Роблю за аналогом до Нової пошти, однакові команди запиту в CRON - не хоче оновлювати статуси Розетка у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... Universal25 Опубліковано: 8 червня Share Опубліковано: 8 червня Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 08.06.2026 в 11:07, Universal25 сказав: Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Доброго дня Колись (рік тому якщо не більше) була схожа "штука" в Новій пошті після оновлення до якоїсь версії chrome, але з наступним оновленням хром затримка пропала. А так поки ніхто не скаржився Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 09.02.2026 в 21:38, olegodessa сказав: у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Є ще проблеми з оновленням статусів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 [Поддержка] 1 2 3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 58 відповідей 4 337 переглядів shopX В середу в 10:59 CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 0 коментарів 4 805 переглядів shopX 30 травня oc-max [Поддержка] "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart 1 2 3 4 27 Автор: Prorab337, 14 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 658 відповідей 111 706 переглядів Prorab337 9 липня ocmax "ROZETKA Delivery" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 16 лютого 2024 rozetka rozetka.com.ua (і ще 4) Теги: rozetka rozetka.com.ua rozetka delivery розетка розетка доставка доставка 0 коментарів 14 355 переглядів Prorab337 16 лютого 2024 oc-max "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 13 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 0 коментарів 49 340 переглядів Prorab337 14 жовтня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "ROZETKA Delivery" - модуль доставки для OpenCart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Prorab337 Опубліковано: 16 листопада 2025 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2025 В 12.11.2025 в 21:51, olegodessa сказав: якщо створити накладну, потім її видалити, потім знову создавати в тому самому замовленні, то виходить помилка ROZETKA Delivery API error 409 Conflict: Накладна з таким номером замовлення вже існує Спробуйте додати якусь літеру до номеру замовлення, коли редагуєте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 16 листопада 2025 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2025 В 02.10.2025 в 08:57, Dasha_Kurpan сказав: Підтримки модуля немає. Не купуйте його. Це питання не підтримки модулю, я вам відразу відписав Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 19 листопада 2025 Share Опубліковано: 19 листопада 2025 (змінено) відучора сильно гальмує адмінка модуля. при чому і на основному сайті і на тестовому (у різних провайдерів), у всіх так? Змінено 19 листопада 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... re100 Опубліковано: 21 листопада 2025 Share Опубліковано: 21 листопада 2025 19.11.2025 в 21:52, olegodessa сказал: відучора сильно гальмує адмінка модуля. при чому і на основному сайті і на тестовому (у різних провайдерів), у всіх так? В мене теж так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... olegodessa Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 неділю назад надав доступи автору, але відповіді немає, наскільки я бачу модуль зависаю на оновленні міст по апі, так і не можу його поставити собі на сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Instar Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 01.12.2025 в 15:38, olegodessa сказал: неділю назад надав доступи автору, але відповіді немає, наскільки я бачу модуль зависаю на оновленні міст по апі, так і не можу його поставити собі на сайт На сайтах клієнтів такого не спостерігав Працює прекрасно Все корректно підтягує і обновляє Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 (змінено) проблема в оновленні міст, файл із запитами до апі зашифрований, будь ласка скиньте хто-небудь у приватне таблицю rozetka_delivery_cities тільки якщо у вас не 23000 міст відображається, як на скріні вище. Змінено 1 грудня 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) у розетки помінялось апі, два дні тому автор нарешті відповів що зараз поправить і нічого не зробив. Дві неділі як я купив модуль і не можу його нормально налаштувати. будь ласка скиньте хто-небудь у приватне свою таблицю rozetka_delivery_cities тільки якщо у вас не 23000 міст відображається, як на скріні вище. Змінено 4 грудня 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... Universal25 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня Вітаю! В чому проблема що при виборі міст і відлілень Розетка Делівері список міст з'являється з затримкою 7-10 секунд? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:38, Universal25 сказав: Вітаю! В чому проблема що при виборі міст і відлілень Розетка Делівері список міст з'являється з затримкою 7-10 секунд? подивіться в консоль браузера, можливо помилки які є Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Universal25 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:43, sasha3337774 сказав: подивіться в консоль браузера, можливо помилки які є Це відбувається на різних браузерах, на різних пристроях, зразу при встановленні так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:51, Universal25 сказав: Це відбувається на різних браузерах, на різних пристроях, зразу при встановленні так. я розумію, але ж це не відміняє факту, що можна відкрити консоль і подивитись, що там. на демо сайті такої проблеми нема, значить логічно, що десь у Вас або проблеми на хостингу, або ж ще якісь речі, які можна виявити подивившись сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Universal25 Опубліковано: 4 січня Share Опубліковано: 4 січня Але ж потрібно розуміти що шукати, не всі у цьому розбираються. Тим більше що окрім модуля оплатив за встановлення і інтеграцію, але розробник ігнорить мене вже 6 днів! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... olegodessa Опубліковано: 9 лютого Share Опубліковано: 9 лютого 17.05.2025 в 15:39, insiderzp сказал: Добрий день Підкажіть, не можу знайти причину, чому не оновлює статуси CRON Роблю за аналогом до Нової пошти, однакові команди запиту в CRON - не хоче оновлювати статуси Розетка у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... Universal25 Опубліковано: 8 червня Share Опубліковано: 8 червня Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 08.06.2026 в 11:07, Universal25 сказав: Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Доброго дня Колись (рік тому якщо не більше) була схожа "штука" в Новій пошті після оновлення до якоїсь версії chrome, але з наступним оновленням хром затримка пропала. А так поки ніхто не скаржився Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 09.02.2026 в 21:38, olegodessa сказав: у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Є ще проблеми з оновленням статусів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 [Поддержка] 1 2 3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 58 відповідей 4 337 переглядів shopX В середу в 10:59 CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 0 коментарів 4 805 переглядів shopX 30 травня oc-max [Поддержка] "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart 1 2 3 4 27 Автор: Prorab337, 14 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 658 відповідей 111 706 переглядів Prorab337 9 липня ocmax "ROZETKA Delivery" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 16 лютого 2024 rozetka rozetka.com.ua (і ще 4) Теги: rozetka rozetka.com.ua rozetka delivery розетка розетка доставка доставка 0 коментарів 14 355 переглядів Prorab337 16 лютого 2024 oc-max "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 13 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 0 коментарів 49 340 переглядів Prorab337 14 жовтня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "ROZETKA Delivery" - модуль доставки для OpenCart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Prorab337 Опубліковано: 16 листопада 2025 Автор Share Опубліковано: 16 листопада 2025 В 02.10.2025 в 08:57, Dasha_Kurpan сказав: Підтримки модуля немає. Не купуйте його. Це питання не підтримки модулю, я вам відразу відписав Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 19 листопада 2025 Share Опубліковано: 19 листопада 2025 (змінено) відучора сильно гальмує адмінка модуля. при чому і на основному сайті і на тестовому (у різних провайдерів), у всіх так? Змінено 19 листопада 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... re100 Опубліковано: 21 листопада 2025 Share Опубліковано: 21 листопада 2025 19.11.2025 в 21:52, olegodessa сказал: відучора сильно гальмує адмінка модуля. при чому і на основному сайті і на тестовому (у різних провайдерів), у всіх так? В мене теж так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... olegodessa Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 неділю назад надав доступи автору, але відповіді немає, наскільки я бачу модуль зависаю на оновленні міст по апі, так і не можу його поставити собі на сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Instar Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 01.12.2025 в 15:38, olegodessa сказал: неділю назад надав доступи автору, але відповіді немає, наскільки я бачу модуль зависаю на оновленні міст по апі, так і не можу його поставити собі на сайт На сайтах клієнтів такого не спостерігав Працює прекрасно Все корректно підтягує і обновляє Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 (змінено) проблема в оновленні міст, файл із запитами до апі зашифрований, будь ласка скиньте хто-небудь у приватне таблицю rozetka_delivery_cities тільки якщо у вас не 23000 міст відображається, як на скріні вище. Змінено 1 грудня 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... olegodessa Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) у розетки помінялось апі, два дні тому автор нарешті відповів що зараз поправить і нічого не зробив. Дві неділі як я купив модуль і не можу його нормально налаштувати. будь ласка скиньте хто-небудь у приватне свою таблицю rozetka_delivery_cities тільки якщо у вас не 23000 міст відображається, як на скріні вище. Змінено 4 грудня 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... Universal25 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня Вітаю! В чому проблема що при виборі міст і відлілень Розетка Делівері список міст з'являється з затримкою 7-10 секунд? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:38, Universal25 сказав: Вітаю! В чому проблема що при виборі міст і відлілень Розетка Делівері список міст з'являється з затримкою 7-10 секунд? подивіться в консоль браузера, можливо помилки які є Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Universal25 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:43, sasha3337774 сказав: подивіться в консоль браузера, можливо помилки які є Це відбувається на різних браузерах, на різних пристроях, зразу при встановленні так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:51, Universal25 сказав: Це відбувається на різних браузерах, на різних пристроях, зразу при встановленні так. я розумію, але ж це не відміняє факту, що можна відкрити консоль і подивитись, що там. на демо сайті такої проблеми нема, значить логічно, що десь у Вас або проблеми на хостингу, або ж ще якісь речі, які можна виявити подивившись сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Universal25 Опубліковано: 4 січня Share Опубліковано: 4 січня Але ж потрібно розуміти що шукати, не всі у цьому розбираються. Тим більше що окрім модуля оплатив за встановлення і інтеграцію, але розробник ігнорить мене вже 6 днів! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... olegodessa Опубліковано: 9 лютого Share Опубліковано: 9 лютого 17.05.2025 в 15:39, insiderzp сказал: Добрий день Підкажіть, не можу знайти причину, чому не оновлює статуси CRON Роблю за аналогом до Нової пошти, однакові команди запиту в CRON - не хоче оновлювати статуси Розетка у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... Universal25 Опубліковано: 8 червня Share Опубліковано: 8 червня Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 08.06.2026 в 11:07, Universal25 сказав: Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Доброго дня Колись (рік тому якщо не більше) була схожа "штука" в Новій пошті після оновлення до якоїсь версії chrome, але з наступним оновленням хром затримка пропала. А так поки ніхто не скаржився Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 09.02.2026 в 21:38, olegodessa сказав: у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Є ще проблеми з оновленням статусів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 [Поддержка] 1 2 3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 58 відповідей 4 337 переглядів shopX В середу в 10:59 CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 0 коментарів 4 805 переглядів shopX 30 травня oc-max [Поддержка] "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart 1 2 3 4 27 Автор: Prorab337, 14 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 658 відповідей 111 706 переглядів Prorab337 9 липня ocmax "ROZETKA Delivery" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 16 лютого 2024 rozetka rozetka.com.ua (і ще 4) Теги: rozetka rozetka.com.ua rozetka delivery розетка розетка доставка доставка 0 коментарів 14 355 переглядів Prorab337 16 лютого 2024 oc-max "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 13 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 0 коментарів 49 340 переглядів Prorab337 14 жовтня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "ROZETKA Delivery" - модуль доставки для OpenCart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
olegodessa Опубліковано: 19 листопада 2025 Share Опубліковано: 19 листопада 2025 (змінено) відучора сильно гальмує адмінка модуля. при чому і на основному сайті і на тестовому (у різних провайдерів), у всіх так? Змінено 19 листопада 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
re100 Опубліковано: 21 листопада 2025 Share Опубліковано: 21 листопада 2025 19.11.2025 в 21:52, olegodessa сказал: відучора сильно гальмує адмінка модуля. при чому і на основному сайті і на тестовому (у різних провайдерів), у всіх так? В мене теж так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olegodessa Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 неділю назад надав доступи автору, але відповіді немає, наскільки я бачу модуль зависаю на оновленні міст по апі, так і не можу його поставити собі на сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Instar Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 01.12.2025 в 15:38, olegodessa сказал: неділю назад надав доступи автору, але відповіді немає, наскільки я бачу модуль зависаю на оновленні міст по апі, так і не можу його поставити собі на сайт На сайтах клієнтів такого не спостерігав Працює прекрасно Все корректно підтягує і обновляє Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olegodessa Опубліковано: 1 грудня 2025 Share Опубліковано: 1 грудня 2025 (змінено) проблема в оновленні міст, файл із запитами до апі зашифрований, будь ласка скиньте хто-небудь у приватне таблицю rozetka_delivery_cities тільки якщо у вас не 23000 міст відображається, як на скріні вище. Змінено 1 грудня 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olegodessa Опубліковано: 4 грудня 2025 Share Опубліковано: 4 грудня 2025 (змінено) у розетки помінялось апі, два дні тому автор нарешті відповів що зараз поправить і нічого не зробив. Дві неділі як я купив модуль і не можу його нормально налаштувати. будь ласка скиньте хто-небудь у приватне свою таблицю rozetka_delivery_cities тільки якщо у вас не 23000 міст відображається, як на скріні вище. Змінено 4 грудня 2025 користувачем olegodessa Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Universal25 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня Вітаю! В чому проблема що при виборі міст і відлілень Розетка Делівері список міст з'являється з затримкою 7-10 секунд? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha3337774 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:38, Universal25 сказав: Вітаю! В чому проблема що при виборі міст і відлілень Розетка Делівері список міст з'являється з затримкою 7-10 секунд? подивіться в консоль браузера, можливо помилки які є Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Universal25 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:43, sasha3337774 сказав: подивіться в консоль браузера, можливо помилки які є Це відбувається на різних браузерах, на різних пристроях, зразу при встановленні так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:51, Universal25 сказав: Це відбувається на різних браузерах, на різних пристроях, зразу при встановленні так. я розумію, але ж це не відміняє факту, що можна відкрити консоль і подивитись, що там. на демо сайті такої проблеми нема, значить логічно, що десь у Вас або проблеми на хостингу, або ж ще якісь речі, які можна виявити подивившись сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Universal25 Опубліковано: 4 січня Share Опубліковано: 4 січня Але ж потрібно розуміти що шукати, не всі у цьому розбираються. Тим більше що окрім модуля оплатив за встановлення і інтеграцію, але розробник ігнорить мене вже 6 днів! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... olegodessa Опубліковано: 9 лютого Share Опубліковано: 9 лютого 17.05.2025 в 15:39, insiderzp сказал: Добрий день Підкажіть, не можу знайти причину, чому не оновлює статуси CRON Роблю за аналогом до Нової пошти, однакові команди запиту в CRON - не хоче оновлювати статуси Розетка у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... Universal25 Опубліковано: 8 червня Share Опубліковано: 8 червня Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 08.06.2026 в 11:07, Universal25 сказав: Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Доброго дня Колись (рік тому якщо не більше) була схожа "штука" в Новій пошті після оновлення до якоїсь версії chrome, але з наступним оновленням хром затримка пропала. А так поки ніхто не скаржився Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 09.02.2026 в 21:38, olegodessa сказав: у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Є ще проблеми з оновленням статусів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 [Поддержка] 1 2 3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 58 відповідей 4 337 переглядів shopX В середу в 10:59 CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 0 коментарів 4 805 переглядів shopX 30 травня oc-max [Поддержка] "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart 1 2 3 4 27 Автор: Prorab337, 14 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 658 відповідей 111 706 переглядів Prorab337 9 липня ocmax "ROZETKA Delivery" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 16 лютого 2024 rozetka rozetka.com.ua (і ще 4) Теги: rozetka rozetka.com.ua rozetka delivery розетка розетка доставка доставка 0 коментарів 14 355 переглядів Prorab337 16 лютого 2024 oc-max "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 13 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 0 коментарів 49 340 переглядів Prorab337 14 жовтня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "ROZETKA Delivery" - модуль доставки для OpenCart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав WebrovGroup Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Правова інформація (Україна) Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика просування оголошень
Universal25 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:43, sasha3337774 сказав: подивіться в консоль браузера, можливо помилки які є Це відбувається на різних браузерах, на різних пристроях, зразу при встановленні так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha3337774 Опубліковано: 3 січня Share Опубліковано: 3 січня В 03.01.2026 в 20:51, Universal25 сказав: Це відбувається на різних браузерах, на різних пристроях, зразу при встановленні так. я розумію, але ж це не відміняє факту, що можна відкрити консоль і подивитись, що там. на демо сайті такої проблеми нема, значить логічно, що десь у Вас або проблеми на хостингу, або ж ще якісь речі, які можна виявити подивившись сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Universal25 Опубліковано: 4 січня Share Опубліковано: 4 січня Але ж потрібно розуміти що шукати, не всі у цьому розбираються. Тим більше що окрім модуля оплатив за встановлення і інтеграцію, але розробник ігнорить мене вже 6 днів! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... olegodessa Опубліковано: 9 лютого Share Опубліковано: 9 лютого 17.05.2025 в 15:39, insiderzp сказал: Добрий день Підкажіть, не можу знайти причину, чому не оновлює статуси CRON Роблю за аналогом до Нової пошти, однакові команди запиту в CRON - не хоче оновлювати статуси Розетка у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... Universal25 Опубліковано: 8 червня Share Опубліковано: 8 червня Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 08.06.2026 в 11:07, Universal25 сказав: Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Доброго дня Колись (рік тому якщо не більше) була схожа "штука" в Новій пошті після оновлення до якоїсь версії chrome, але з наступним оновленням хром затримка пропала. А так поки ніхто не скаржився Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 09.02.2026 в 21:38, olegodessa сказав: у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Є ще проблеми з оновленням статусів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 [Поддержка] 1 2 3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 58 відповідей 4 337 переглядів shopX В середу в 10:59 CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 0 коментарів 4 805 переглядів shopX 30 травня oc-max [Поддержка] "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart 1 2 3 4 27 Автор: Prorab337, 14 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 658 відповідей 111 706 переглядів Prorab337 9 липня ocmax "ROZETKA Delivery" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 16 лютого 2024 rozetka rozetka.com.ua (і ще 4) Теги: rozetka rozetka.com.ua rozetka delivery розетка розетка доставка доставка 0 коментарів 14 355 переглядів Prorab337 16 лютого 2024 oc-max "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 13 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 0 коментарів 49 340 переглядів Prorab337 14 жовтня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Доставка [Поддержка] "ROZETKA Delivery" - модуль доставки для OpenCart
Universal25 Опубліковано: 4 січня Share Опубліковано: 4 січня Але ж потрібно розуміти що шукати, не всі у цьому розбираються. Тим більше що окрім модуля оплатив за встановлення і інтеграцію, але розробник ігнорить мене вже 6 днів! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olegodessa Опубліковано: 9 лютого Share Опубліковано: 9 лютого 17.05.2025 в 15:39, insiderzp сказал: Добрий день Підкажіть, не можу знайти причину, чому не оновлює статуси CRON Роблю за аналогом до Нової пошти, однакові команди запиту в CRON - не хоче оновлювати статуси Розетка у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Universal25 Опубліковано: 8 червня Share Опубліковано: 8 червня Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 08.06.2026 в 11:07, Universal25 сказав: Доброго дня. Використовую модуль Rozetka Delivery на OpenCart 3 + OCT Smart Checkout. Є дивна проблема: На Windows 11 список міст Розетки відкривається практично миттєво. На старому ПК (Windows 7) і на мобільному телефоні після введення міста потрібно чекати приблизно 5–8 секунд до появи підказок. При цьому запит до extension/module/shippingdata/getShippingData виконується дуже швидко (близько 80 мс за даними DevTools). Таблиці rozetka_delivery_cities та rozetka_delivery_departments заповнені. Сервер не перевантажений. У DevTools видно, що відповідь від сервера приходить швидко. Тобто схоже, що затримка виникає не на сервері та не в SQL-запитах, а десь на стороні JavaScript або взаємодії модуля з OCT Smart Checkout. Чи зустрічали ви таку поведінку раніше? Можливо, є відомі конфлікти з OCT Smart Checkout або особливості роботи автодоповнення міст Розетки на слабких пристроях? Буду вдячний за підказку, куди копати далі. Доброго дня Колись (рік тому якщо не більше) була схожа "штука" в Новій пошті після оновлення до якоїсь версії chrome, але з наступним оновленням хром затримка пропала. А так поки ніхто не скаржився Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 09.02.2026 в 21:38, olegodessa сказав: у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Є ще проблеми з оновленням статусів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 [Поддержка] 1 2 3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 58 відповідей 4 337 переглядів shopX В середу в 10:59 CRM PRO Marketplace Hub для OpenCart3 V1.7.3 Автор: shopX, 30 травня crm срм системы (і ще 23) Теги: crm срм системы замовлення обмен синхронизация prom.ua розетка алло маркетплейс каста нова пошта для опенкарт crm для opencart crm интеграция telegram уведомления покупателей telegram api api opencart 3 нова пошта система заказы обмін епіцентр binotel zadarma телефония телефонія новинка 2026 0 коментарів 4 805 переглядів shopX 30 травня oc-max [Поддержка] "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart 1 2 3 4 27 Автор: Prorab337, 14 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 658 відповідей 111 706 переглядів Prorab337 9 липня ocmax "ROZETKA Delivery" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 16 лютого 2024 rozetka rozetka.com.ua (і ще 4) Теги: rozetka rozetka.com.ua rozetka delivery розетка розетка доставка доставка 0 коментарів 14 355 переглядів Prorab337 16 лютого 2024 oc-max "Укрпошта API" - модуль доставки для OpenCart Автор: Prorab337, 13 жовтня 2018 укрпочта укрпочта апи (і ще 9) Теги: укрпочта укрпочта апи укрпочта api api печать гакладных доставка модуль доставки укрпочта укрпошта укрпошта апі модуль доставки укрпошта апі модуль доставки 0 коментарів 49 340 переглядів Prorab337 14 жовтня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Prorab337 Опубліковано: 8 липня Автор Share Опубліковано: 8 липня В 09.02.2026 в 21:38, olegodessa сказав: у мене такаж проблема, нова пошта оновлює - розетка ні, кто знає що робити? Є ще проблеми з оновленням статусів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 Вперед Сторінка 3 з 5 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 8
Recommended Posts