Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Шикарний модуль

Recommended Posts

Модуль БОМБА! Ми застосували модуль, при переході з підсанкційного Бітрікс до
Украіномовноі версіі OcStore. Звикли до постійних проблем в імпорті там. Наша карточка товара дуже складна(купа атрибутів). Хвилювались шо модуль не впорається. Марно! Модуль переміг! Ще і на хостінгу за 150грн в місяць.Рахує швидко. І не слухайте шо модуль складний. До нього купа відеоінструкцій та найширший мануал на форумі(написаний руками а не ШІ), де розписана кожна дія. Але якщо вам, як і мені важко читати і слухати, то на допомогу прийде розробник. Відгукується майже 24/7 і терпляче консультує, ще й допомагає в налаштуваннях під ваши потреби.Таке враження,
що окрім Ваших проблем, йому нема чим займатись. Після зустрічи з таким продуктом та
сервісом, виникає одна думка. Я горд, що я Ураїнець!

Змінено користувачем umgold
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Краще даний відгук напишіть на сторінці даного модуля, автору буде приємно і для інших користувачів буде інформативно, а то зараз є гарний відгук на якийсь примарний модуль примарного автора)

Надіслати

Випадково написав сюди)

06.12.2023 в 09:24, Parallax сказал:

Краще даний відгук напишіть на сторінці даного модуля, автору буде приємно і для інших користувачів буде інформативно, а то зараз є гарний відгук на якийсь примарний модуль примарного автора)

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.