Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

модуль для різних категорій покупців

Recommended Posts

Доброго дня! 

Цікавить модуль для опенкарт, який буде змінювати ціну одразу на всіх товарах для різних категорій покупців. 

В нас вже стоїть модуль експорту та імпорту ексель, але там змінна тільки звичайна ціна.

Нам потрібен такий модуль, який буде змінювати одразу на всіх категоріях клієнтів, наприклад, роздріб, опт та дилер змінювати ціну на товар. А не тільки одну ціну, чи в ручну для кожного товару. 

Можлово щоб ці ціни вивантажувалися теж через ексель, або від основної ціни воно рахувало якийсь відсоток само автоматично чи за допомогою якоїсь формули.

Можливо вже є подібні варіанти модулів?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Можна спробувати стандартними податковими ставками скоригувати корецію ціни по відсотку (на стадії оформлення замовлення модулем групи total)

Надіслати

В 09.11.2023 в 12:38, drOC сказав:

Можна спробувати стандартними податковими ставками скоригувати корецію ціни по відсотку (на стадії оформлення замовлення модулем групи total)

Але ж воно тоді тільки при покупці буде показувати ціну з відсоткам, а не на сайті 

Надіслати

В 09.11.2023 в 12:54, chukcha сказав:

Краще кроном через discount

Дякую за відповідь

Але наскільки я зрозуміла це неможливо зробити, бо мені потрібна не знижка на товар, а навпаки, щоб ціна підвищилась.

І щоб воно відображало ціну не тільки в корзині, а й на сайті для різних груп клієнтів.

Змінено користувачем buelingoil
Надіслати

09.11.2023 в 13:17, buelingoil сказал:

Але наскільки я зрозуміла це неможливо зробити, бо мені потрібна не знижка на товар, а навпаки, щоб ціна підвищилась.

а хто сказав, що знижка?
Там вказується ціна

А формула, котра її змінює може бути яку бажаєте

Головне!!! Вам ніде не знадобиться щось змінювати

Умовно так
UPDATE oc_product_discount pd
JOIN oc_product p ON p.product_id=pd.product_id

SET pd.price = p.price + 20%
WHERE cistomer_group_id = NNNN

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.